Η αναζήτηση βρήκε 296 εγγραφές
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Κάτι αλλόθρησκα ανέκδοτα που από τις 19/5/24 είναι με μπεπανθόλ και μπαίνουν στα λάιβ να γράφουν για ξεφτίλες σφυρίγματα που οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ανάγκη, μήπως να χαιρετάνε σιγά σιγά;
- Παρ 29 Αύγ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Έβλεπα τώρα τα στιγμιότυπα γιατί χτες μου ξέφυγε.
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
Στο σημείο που η Τούμπα φώναζε το όνομά σου και σηκώθηκες συγκινημένος,αδυνατισμένος -μια κανονική ασκητική μορφή να χαιρετήσεις , εγώ να σου πω την αλήθεια ψιλοβουρκωσα.
Αν κάποιος εκεί στα μαύρα 90's + 00's μου έλεγε ότι ,μεγαλωμένος σε δύσκολες ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Σημαντικό ότι πάει να δημιουργήσει σε δουλείες δυνατούς συμπαίκτες. Ο μυτιληναίος είναι από τους πιο δυνατούς παίχτες στα ενεργειακά / κατασκευαστικά αυτή τη στιγμή.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Με το φτωχό μυαλό μου μέχρι τώρα έχω συμπεράνει τα εξής:
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, εκτός από τον κυρ Θανάση, ο νυν πρόεδρος του ΑΣ, ο μαθηματικός γεωπολιτικός αναλυτής και η δικηγόρος τους έχουνε μια βαθύτατη αντιπάθεια για τον Ιβάν Σαββίδη και έναν ανεξήγητο θαυμασμό για τον Μυστακίδη, του ...
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, εκτός από τον κυρ Θανάση, ο νυν πρόεδρος του ΑΣ, ο μαθηματικός γεωπολιτικός αναλυτής και η δικηγόρος τους έχουνε μια βαθύτατη αντιπάθεια για τον Ιβάν Σαββίδη και έναν ανεξήγητο θαυμασμό για τον Μυστακίδη, του ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το φτωχό μυαλό μου μέχρι τώρα έχω συμπεράνει τα εξής:
- Παρ 29 Αύγ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
τι ουσιαστικο ειπε η δικηγορος? υφακι δεν σας δειχνω τι συμφωνηθηκε γιατι δεν εχει αξια αλλα δεν το εδειξε,και λεγανε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας σε χαρτι που ελεγε η δικηγορος οτι δεν ειχε καμμια αξια.....αλλα δεν σας το δειχνω.... :evil: :evil:
Η δικηγόρος, μετά τον παπαρολογο αναλυτή ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχόλια με λαϊκή στο fb του ΑΣ, προφανώς μπορεί να έχει φτιάξει κανα λογαριασμό μιας χρήσης και εδώ πέρα ο "συνοπαδος".
ΥΓ ορκ μονο τα ερπετά μας έλεγαν ..
ΥΓ ορκ μονο τα ερπετά μας έλεγαν ..
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι καιροί είναι και δύσκολοι και επικίνδυνοι
Τριπλή προσοχή χρειάζεται
Όχι χαρακτηρισμοί
Οχι αναφορές σε βία
Όχι διακινδύνευση προσωπικών δεδομένων
Παρότι είχε σβηστεί το όνομα, το σκρινσοτ πάλι το διεγραψα γιατι θα εκμεταλλευτούν το οτιδήποτε ώστε να δημιουργηθεί θέμα
Όταν ο... "πρόεδρος ...
Τριπλή προσοχή χρειάζεται
Όχι χαρακτηρισμοί
Οχι αναφορές σε βία
Όχι διακινδύνευση προσωπικών δεδομένων
Παρότι είχε σβηστεί το όνομα, το σκρινσοτ πάλι το διεγραψα γιατι θα εκμεταλλευτούν το οτιδήποτε ώστε να δημιουργηθεί θέμα
Όταν ο... "πρόεδρος ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα διαφωνήσω. Στόχος δεν είναι να φύγει ο τελης. Εφόσον ο ίδιος θέλει να είναι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σαφώς και θα είναι. Εγώ προσωπικά είχα θέμα με συμπεριφορά ατόμων στην μάνα του συλλόγου. Οχι με τον τέλη. Τώρα ποιοι συμβούλεψαν τον τέλη να ποντάρει επικοινωνιακά σε απολιθώματα του ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσα δις κι αν έχει - και άρα "συμφέρον μας είναι να τον έχουμε από κοντά"
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
Όσα δις κι αν θέλει όντως να βάλει στον ΠΑΟΚ
Ο τρόπος που έκανε την έναρξη είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να οδηγήσει σε κάτι καλό. Είναι εντελώς αντι-ΠΑΟΚ, και οχι απλά θεσσαλονικευς, αλλά και τριτοξάδερφος της γοργόνας του Μεγαλέξανδρου ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο "αόρατος" που εμφανίστηκε είναι ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ? Μάλιστα!!! Προσωπικά το κόβω εδώ, το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι το σπίτι μας για πάρα πολλούς εδώ μέσα και για πάρα πολλά χρόνια, δεν θα φάμε μόνιμο μπαν απαντώντας σε κάποιους συγκεκριμένους!
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν είναι αόρατος ο Ιβάν Σαββίδης, αυτός ο οποίος από την στιγμή που ανακοίνωσε την πρόθεση του να φτιάξει το νέο μας γήπεδο δεν το έχει δει κανένας πουθενά (παίζει να μην υπάρχει ούτε πρόσφατη φωτογραφία) δεν έχει δώσει ούτε μια ραδιοφωνική συνέντευξη για να μας εξηγήσει το όραμα του και να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα το οτι το μετροσπορ "παιζει" μυστακιδη δεν σημαινει οτι ειναι εκπροσωποι του.
Ο ανδρωνης εχει κοντρα με ιβαν απο τη στιγμη που εφυγε απο τα γηπεδα του μακεδονικου. Και φουφουτιδη να λεγοταν καποιος που ερχοταν στο προσκηνιο αυτον θα επαιζε.
Το θεμα ειναι οτι χαρις στην εμφανιση μυστακιδη ο ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν υπάρχει οικονομικό συμφέρον δεν υπάρχει όριο στο πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο Έλληνας. Υπάρχουν περιπτώσεις σε νησιά που κυριολεκτικά κολυμπάνε μέσα στα σκατά, αλλά δεν τους πειράζει γιατί κονομάνε από τον τουρισμό και λένε ότι φταίει ο βόθρος, που φτιάχτηκε για 30 άτομα και προσπαθεί να ...