Ναι dev, ναι πασάκα μου, δηλαδή θα θέλω εγώ να κάνω χορηγία ένα μεγάλο ποσό και θα έρθουν να με βρούνε αυτοί αντί να πάω εγώ στα γραφεία τους.
Έτσι και αλλιώς αυτό έκαναν κάθε φορά για όλους τους χορηγούς. Πήγαιναν να τους βρούνε οι ίδιοι. Παραδείγματα άπειρα.
Δίκιο έχεις.
Η αναζήτηση βρήκε 296 εγγραφές
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Λοιπόν μετά από αρκετό google-fu και waybackmachine βρήκα το καταστατικό του 2007 το οποίο ίσχυε τουλάχιστον μέχρι το 2013 - πιθανόν και αργότερα.
Να σημειωθεί πως το παρόν καταστατικό είναι η 15η αναθεώρηση, σε ισχύ από τις 21/1/2019.
Από ότι έχω καταφέρει να βρώ, τα άρθρα 1,3,4,5,6 και 16 ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ζω τον ΠΑΟΚ απο το 1972 τέτοιο τρύπημα δεν έχω ξαναδεί στην ζωή μου σε οποιοδήποτε χώρο και έχω ζήσει πολλά να είσαι σίγουρος γι'αυτό οι πρακτικές είναι άθλιες του ΑΣ ο Μυστακίδης θα κριθεί στην πορεία αν και έκανε κακή αρχή
καλά είχαμε το πραξικόπημα στο μπάσκετ και το πραξικόπημα κατά του ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν λοιπόν κάποτε ο Παντελάκης, ο δημιουργός ουσιαστικά της μεγάλης ομάδας της δεκαετίας του 70 , είχε την ομαδα πάντα πρωταγωνίστρια , νυκοκοιρεμένη , σε χρόνια που η παράγκα που γνωρίζουμε όλοι , θα φαινόταν σαν παιδικός σταθμός! Με ΠΟΚ ισχυρότατο, με Θεούς και δαίμονες απέναντί του. Καποια ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Περα απο τεραστιος παραγοντας, ηταν και Ανθρωπος, οπως το γραφω, με το Α κεφαλαιο.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
Αφου δεν εκανε οικογενεια, γιατι οικογενεια του ηταν ο ΠΑΟΚ, εκανε τεραστια δωρεα με τον θανατο του στο ΑΧΕΠΑ, η οποια ανακοινωθηκε αφου ολοκληρωθηκαν τα εργα, οπως ηταν η επιθυμια του.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δλδ με λίγα λόγια, βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας
Κλασικά κι ασπρόμαυρα (η μάλλον ασπρο ΜΑΥΡΑ )
Ευχαριστώ πολύ όσους μοιράζονται όλες αυτές τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες, που ρίχνουν φως στη γενική ιστορία που ξέραμε τόσα χρόνια οι πιο νέοι, ότι δλδ καποιοι εσωτερικα ριξαν ...
Κλασικά κι ασπρόμαυρα (η μάλλον ασπρο ΜΑΥΡΑ )
Ευχαριστώ πολύ όσους μοιράζονται όλες αυτές τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες, που ρίχνουν φως στη γενική ιστορία που ξέραμε τόσα χρόνια οι πιο νέοι, ότι δλδ καποιοι εσωτερικα ριξαν ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσον αφορά τον Παντελάκη καλό είναι να κρίνουμε με τα δεδομένα της τότε εποχής.
Εγώ με όσους 60+ που έχω μιλήσει για το θέμα, οι περισσότεροι μου έλεγαν παρόμοια πράγματα.
Υπήρχε δυσαρέσκεια, προφανώς επειδή ήταν απλά διαχειριστής, δεν μπορούσε φυσικά να συγκριθεί με τους κάτω, ακόμα και οι ...
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήταν μόνον ο μπούζας και κάποιοι σύνδεσμοι. Ήμασταν υπεύθυνοι και οι μέτοχοι που φάγαμε πολλούς παπάδες. Ο πατέρας μου κι εγώ ήμασταν από τους πρώτους που αγοράσαμε μετοχές το καλοκαίρι του '79 όταν το ποδόσφαιρο από ημιεπαγγελματικό, έγινε επαγγελματικό και οι ομάδες, ΠΑΕ. Τί αγοράσαμε δηλαδή ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι εχουν εδω μεσα ενα σενάριο για το κακό ** μυστακιδη , αφού ο ιβαν εχει τον έλεγχο να κανει το γηπεδο κ αφού το θελει γιατι σκατε? Ρίχνει το χρημα κ τους κλείνει τα στόματα. Απλα κ ομορφα , ολα τα αλλα τωρα ειναι αρλουμπες
Γιατί φίλε μου west έχετε κοντή μνήμη.
Όταν δεν υπήρχε το πρόβλημα ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ολοι εχουν εδω μεσα ενα σενάριο για το κακό ** μυστακιδη , αφού ο ιβαν εχει τον έλεγχο να κανει το γηπεδο κ αφού το θελει γιατι σκατε? Ρίχνει το χρημα κ τους κλείνει τα στόματα. Απλα κ ομορφα , ολα τα αλλα τωρα ειναι αρλουμπες
Και μισο δις να δειξει, δεν προκειται να του δωσουν το εργο. Θα ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Στους εμφυλιους δεν υπαρχουν νικητες.
Υπαρχουν μονο χαμενοι.
Και αποκλειστικα υπευθυνος για τον εμφυλιο, ειναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμενα οι Κατσαρης, Ησαιαδης, Μπεκιαρης και το παρεακι τους.
Υπαρχουν μονο χαμενοι.
Και αποκλειστικα υπευθυνος για τον εμφυλιο, ειναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμενα οι Κατσαρης, Ησαιαδης, Μπεκιαρης και το παρεακι τους.
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην είστε ξενερωτοι. Έχουμε πάρτυ. Οι δισεκατομμυριουχοι θα φέρουν τον Λεμπρον. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο κανονικό ΝΒΑ, η Τούμπα θα γίνει Wembley και η νέα προεδρική σουιτα θα είναι συνεχώς με αναμενα φώτα.
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ιβαν δεν ξεκιναει τώρα
13 χρόνια εχει πράξεις
Με θετικό πρόσημο για πολλούς(για σένα????)
δεν εχει να αποδείξει κατι
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους φίλους που μοιράστηκαν μαζί μας τις διοικητικές ιστορίες από τα παλιά. Για τα περισσότερα είχα άγνοια. Είναι το είδος ιστορίας της ομάδας μας για το οποίο δεν μαθαίνουμε ποτέ.
Από όλους όσους θέλαν το καλό μας, για μένα ο ‘’καλύτερος’’ όλων ...
Από όλους όσους θέλαν το καλό μας, για μένα ο ‘’καλύτερος’’ όλων ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Να πω εγω ενα σεναριο?
Η ομαδα θα παει να παιξει στο Καυτανζογλειο, ειτε αρχισει να φτιαχνει την νεα τουμπα ο Σαββιδης, ειτε ο θεσσαλονικευς.
Αν ο ΑΣ δωσει το χρισμα στον δευτερο, οπως εχει ηδη δολιως προαποφασισει, ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να παιζει στο Καυτανζογλειο κι ας κανουν στο νεο γηπεδο εκθεσεις ...
Η ομαδα θα παει να παιξει στο Καυτανζογλειο, ειτε αρχισει να φτιαχνει την νεα τουμπα ο Σαββιδης, ειτε ο θεσσαλονικευς.
Αν ο ΑΣ δωσει το χρισμα στον δευτερο, οπως εχει ηδη δολιως προαποφασισει, ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να παιζει στο Καυτανζογλειο κι ας κανουν στο νεο γηπεδο εκθεσεις ...