Η αναζήτηση βρήκε 826 εγγραφές

Return

από GREATANASTASIOS
Παρ 02 Ιαν 2026, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ο Γερμέγιεφ θα προσφέρει στην ομάδα 6-10 γκόλ αβλεπί για να δουμε θα φέρουν στόπερ αργουν ως συνηθως με εξαίρηση μεταγραφή Ζαφείρη.
από Nassos
Παρ 02 Ιαν 2026, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Μονο οι παλιοί κομμουνιστες δέχονται ρούβλια. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο σε αυτο το φόρουμ.

Υγ. 2.5 νομίζω ο σοαρες. Βέβαια δεν μπήκε όριο στα σοβαρά χρήματα, οπότε μπορεί να μη μετράει.
από pagotatzis
Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Βρε παίδες ,βαρέθηκα να διαβάζω για παίχτες άλλων ομάδων !
Τραβάτε στο αεχμανια αν είναι !
@gika πολλή μιζέρια βρε φίλε !
από margas
Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι ΔΕΝ γίνεται να εχεις 2 φορ των 5 εκατομμυρίων μονο για μεταγραφη + φορ προτζεκτ. Εφοσον μας κανει μεχρι στιγμης ο Γιακουμακης έχει αποφασισθεί να αγοραστεί αυτος στο τελος της χρονιας. Κανενας μας δεν περιμενε μπαμ στο φορ, το πρόβλημα ειναι προς ...
από marsantos
Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

...

Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
από trouman
Δευ 05 Ιαν 2026, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

...

Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, ........

Εύλογες οι απορίες σου.
Το θέμα είναι πως δεν ακούγονται από το στόμα δημοσιογράφων, παραγωγών, απλών οπαδών κτλ.
Ακούγονται από άνθρωπο που προσφέρει υπηρεσίες στην ομάδα.
Οπότε έχουν διαφορετική βαρύτητα ...
από navigator11
Δευ 05 Ιαν 2026, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Matheus Pereira
Dimitris Giannoulis
Vanja Drkusic
Triantafyllos Tsapras

Παίρνεις ή δεν παίρνεις πρωτάθλημα μετά? Ας έχεις και Jeremejeff φορ...

η απάντηση είναι "όχι σίγουρα"
όποιον και να πάρεις δεν είναι σίγουρο
δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα

Η απάντηση είναι "ΑΓΝΩΣΤΟΝ" ακόμα και ...
από dimitris7777
Τετ 07 Ιαν 2026, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Για το δεξί μπακ τα πράγματα είναι πιο απλά. Έχει παρθεί η απόφαση ο Σάστρε να μην ανανεώσει το καλοκαίρι. Γι' αυτό έχουν αποφασίσει στην παε εάν προκύψει καλή περίπτωση από τώρα να προχωρήσουν στη μεταγραφή έτσι ώστε να μη χρειάζεται το καλοκαίρι. Φαίνεται πως τους έχει προκύψει καλή περίπτωση για ...
από Taseos
Τρί 20 Ιαν 2026, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Ως ανώμαλος που είμαι μετράω αντίστροφα μόνο ως το επόμενο ματς που θα απολαύσω ΠΑΟΚ από κοντά
από Taseos
Τετ 21 Ιαν 2026, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι υπάρχει κόσμος που ζηλεύει τον βαζελο που παίζει all in ποντάροντας στο νέο γήπεδο με ξεπερνάει. Τι σχέση έχει το μοντέλο του ΠΑΟΚ με το αποτυχημένο μοντέλο των 10 μικρών Αμπράμοβιτς;
από obanebane
Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Σιγά τα αίματα ρε παγωτατζη.
9/10 αναλυτές πρώην ποδοσφαιριστές ή και προπονητές να ρωτήσεις,θα σου πουν οτι ο Τάισον είναι ο καλύτερος αριστερός εξτρεμ της λίγκας.
Πρόσφατα ρώτησαν τον πιτσιρικά αδερφό του Κωστούλα, που παίζει στον ΟΦΗ,ποιός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει ...
από tolis14
Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Στο μεταξύ το να χαρακτηρίζεις αυτούς που ασχολούνται με τις μεταγραφές μέσα στην ομάδα ως επιστήμονες ειρωνικά και να πλασάρεις τον εαυτό σου ως πιο έξυπνο / καταρτισμένο / σχετικό με το αντικείμενο (αφού εσύ γνωρίζεις τι χρειάζεται η ομάδα ενώ αυτοί όχι) είναι πραγματικά θλιβερό για να μην πω ...
από dragon
Δευ 26 Ιαν 2026, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Παίχτης τετεη για αυτο το επίπεδο δεν υπαρχει
6 γκολ σε 46 συμμετοχές σε σουπερ λιγκ εχει . Ο Σαμάτα είχε 6 σε 29 να φανταστείς.

Ο Μύθου εχει βαλει 5 γκολ σε 14 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα.

Υ.Γ. ο τσαπρας μου αρέσει κ θεωρω πως χωράει στο rotation
από zarathustra79
Δευ 26 Ιαν 2026, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν είναι καλή περίοδος για να ανοίξει το rotation. Τη χρονιά του πρωταθλήματος ήταν το μεγάλο μας ατού. Βδομάδα με τη βδομάδα είχαμε σχεδόν άλλη εντεκάδα, με αποτέλεσμα να διατηρηθούμε φρέσκοι και να φορτσάρουμε στην τελική ευθεία. Για να γίνει αυτό όμως το rotation ξεκίνησε από πολύ νωρίς ...
από Iznogoud4
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

@paris2 ρε φίλε, με το συμπάθειο, αλλά όσο περισσότερο γράφεις υπέρ του Μυστακίδη, τόσο περισσότερο επιφυλακτικούς μας κάνεις με την πάρτη του. :lol: :lol: