Η αναζήτηση βρήκε 826 εγγραφές
- Δευ 08 Σεπ 2025, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Το γιατι θα μας το πεις ???
Δεν νομίζω να δώσου τέτοιο παίκτη ...
Είναι δυνατόν να εγκρίνετε προκλητικά nick name
mystakidikos?θα βγει ο άλλος σαββιδικος ο άλλος κατατσαριδικος κλπ? Τι να πω .... δελφινάριο θά γίνει το φόρουμ
Συγνώμη που χαίρομαι για το μπασκετ το οποίο ...
- Τετ 10 Σεπ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι τραγωδία κι αυτή Βιρναααα!!!!
Τι κακό μας βρήκε!
Ούτε 500 φανταστικομυρια δεν ξοδέψαμε
Ούτε 27 νέους παίκτες
Μας κοροϊδεύει ο ντουνιάς
Τι κακό μας βρήκε!
Ούτε 500 φανταστικομυρια δεν ξοδέψαμε
Ούτε 27 νέους παίκτες
Μας κοροϊδεύει ο ντουνιάς
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω ότι μέχρι φέτος "ο Λουτσέσκου τρώει τα παιδιά του ΠΑΟΚ και δεν βλέπουμε πιτσιρίκια". Φέτος μας χαλάει ο Μύθου και ο Χατσίδης με τον Μπαταούλα. Μας χαλάει ο 21 ετών Μπιάνκο, μας χαλάει ο 26 Βολιάκο.
Και επειδή δεν έχουμε τι να πούμε αλλά κάτι πρέπει να πούμε ψαχνόιμαστε για κουτσομπολιά ...
Και επειδή δεν έχουμε τι να πούμε αλλά κάτι πρέπει να πούμε ψαχνόιμαστε για κουτσομπολιά ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομίζω να βγουν Μπακαγιόκο. Κατώτεροι των προσδοκιών μπορεί. Πρώην ποδοσφαιριστές όχι.
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου παιζει αλλο σύστημα στην επιθεση με τη μπάλα,αλλο συστημα χωρίς τη μπαλα κι αλλο μεσοαμυντικά με τη μπαλα η χωρίς.Το ιδιο κάνουν σχεδον ολοι οι συγχρονοι προπονητές.Με αυτό ως κριτιριο πρεπει να γίνονται κι οι μεταγραφες ψαχνοντας δηλαδη στοιχεια παικτων κι οχι βιογραφικα.Βαση ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Καλα εγω δεν ξεχναω τι γραφοταν και για τον Μπραντον και την χρονια του πρωταθληματος εβγαλε ματια.
Ο Μπράντον ήταν 26 όταν ήρθε όχι 32
Ο Μπράντον έτρεχε 90 λεπτά ασταμάτητα δεν περπατούσε
Ναι οκ...για μπες και δες τι γραφοταν εδω μεσα οταν ηρθε...
Αν η ομαδα θεωρει οτι θα βοηθησει και ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως θυμάμαι που κάποτε πήγες και αγόρασες από τη Λέγκια κάποιον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με αρκετά για τότε λεφτά και στην ομάδα και στον παίχτη. Βγήκε λίρα εκατό, κάνοντας απίθανα πράγματα με το Δικέφαλο, πωλήθηκε κιόλας, με τα λεφτά που έφερε ήρθανε Ίνγκασον - Σφιντέρσκι, οι οποίοι επίσης ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παλίκαρε φαγώθηκες. Κι εμείς δεν τρελάθηκαμε με την κίνηση, αλλά έχεις Γιακουμάκη, το καινάρι τον μικρό και ο Γερεμεγεφ θα έχει άντε λίγο μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που είχε στον ζέλο. Αν πάρεις ένα δυνατό εξτρέμ έναν στόπερ @@δάτο βασικό και ότι άλλο μπορέσεις στα πλάγια μπακ, συν ζαφειρη ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
Εκεί κάπου είναι κι ο παραλογισμός που βγάζει μάτι..
Θες λέει ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σας πω κάτι και κλείνω εδώ για να μην είμαστε off topic. Όσο και να μην έρχονται οι παίκτες που θέλετε και σας άρεσαν από το FM, όσο και να μην ξοδεύονται τα λεφτά που ξοδεύουν με τη σέσουλα οι λεφτάδες των αθηνων, ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα με σταθερότητα, ποδοσφαιρική λογική, οργάνωση και ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι άκουσα ότι τον Ινγκανσον θέλουν να τον διώξουν από Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως είναι περίπτωση Γερεμεγεφ κι αυτός. Συν το ότι τον ξέρει καλά ο Λουτσεσκου και το ανάποδο. Αναρωτιέμαι αν το σκέφτονται στην ΠΑΕ αν και ο τρόπος που έφυγε και ήρθε αργότερα Ελλάδα προβληματίζει. Αγωνιστικά όμως έχει ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι όλοι οι νέοι ίδιοι. Κανέναν δεν χαντακωσαμε. Όσοι άξιζαν είτε παίζουν στον ΠΑΟΚ είτε παίζουν στο εξωτερικό.
Όσοι δεν ήταν για αυτό το επίπεδο παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες στην Ελλάδα.
Η ίδια κουβέντα εδώ και τόσα χρόνια.
Όσοι δεν ήταν για αυτό το επίπεδο παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες στην Ελλάδα.
Η ίδια κουβέντα εδώ και τόσα χρόνια.
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθεια τώρα ρε,δε ντρέπεσαι, αντι να ζητήσεις συγνώμη, πας να βγεις και απο πάνω;
Εσυ αρχισες τα μπινελικια, εγω σε παρομοιασα με τον συμπαθεστατο Μπουγατσα λογω εκρηξεων και "ρε πλακα μας κανετε" που το λεει συνεχεια και αντι να το παρεις χιουμοριστικα εβγαλες επιπεδο υπονομου.
Αλήθεια ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίκτης που επί σειρά μηνών επιχειρήθηκε να διαμορφωθεί η εντύπωση ότι τον θέλει ο ΠΑΟΚ, χωρίς να προκύπτει από πουθενά, πέντε μήνες μετά κλείνει σε αλλη ελληνική ομάδα
Εμένα αυτό μου δείχνει ότι ήθελαν να τον φέρουν στην Ελλάδα
Και άρα, και διακόσια γκολ να έβαλε στην Πολωνία, μεγάλος παίκτης δεν ...
Εμένα αυτό μου δείχνει ότι ήθελαν να τον φέρουν στην Ελλάδα
Και άρα, και διακόσια γκολ να έβαλε στην Πολωνία, μεγάλος παίκτης δεν ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 01:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αρχική μας 11αδα από τη μέση και μπροστά με Ζαφειρη αντιΟζντοεφ μέσα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα με διαφορά από τον 2ο,εντελώς αντικειμενικά όμως και όσοι πείτε για τον Γιακουμάκη,ναι δεν είναι καλύτερο φορ από Ελ κάμπι ή Γιοβιτς αλλά είναι ο καταλληλότερος για αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ και ο Λούτσε ...