Η αναζήτηση βρήκε 421 εγγραφές
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Γενικα το βρωμοσαιτ αυτο δεν κραταει πλεον ούτε τα προσχήματα. Ακόμα πιο βρώμικο το άρθρο που ξερουμε πλεον σε τι αποσκοπεί. Απλα ειναι σοκαριστικο να το κανουν τοσο απροκάλυπτα. Ο Γρηγοριάδης τωρα έγραψε άρθρο για το μπάσκετ! Ο Γρηγοριαδης, που μετα βίας ξερει ποδόσφαιρο, έκανε μπασκετική ανάλυση ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Να συνασπιστουμε ολοι οι μικρομετοχοι και να ζητησουμε απο τον Τελη φορολογικη και ασφαλιστικη ενημεροτητα, καθως και το ποινικο του μητρωο.
Να ξερουμε ποιος παει να μπει στο σπιτι μας.
Να ξερουμε ποιος παει να μπει στο σπιτι μας.
- Πέμ 02 Οκτ 2025, 07:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Το Πούλιντζερ το έχει καπαρώσει ο ΑΣ από την αρχή, οι άλλοι παλεύουν για τη δεύτερη θέση.Mīngus έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 21:35 Δεν ξέρω ποιος αξίζει το Πούλιτζερ.
Αυτός με τις δόσεις του Ζαφείρη ή αυτοί στο 24 με την τρομερή ενημέρωση για την ΚΑΕ.
Θλιβεροί.
- Τετ 08 Οκτ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δε θέλω να την πάρει ο Μυστακίδης και για να μη μαλώνουμε
νομίζω ότι και εσύ θα συμφωνούσες
ότι ο Ιβάν είναι και πιο σίγουρη
λύση αφού τον ξέρουμε και δε θα
έχουμε και διχόνοια. Οπότε με τη
λογική και εσύ μαζί μου είσαι.
Δε νομιζω οτι ο σαββιδης στη φαση αυταρκειας που ειναι θελει να ...
- Τετ 08 Οκτ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Oση λασπη και αν προσπαθεις να ριξεις με γελοια site ολοι ξερουμε οτι ο Μυστακιδης ειναι ΠΑΟΚτσης. Και ειχε επι σειρα ετων σουιτα στην τουμπα και προερχεται απο περιβαλλον ακρως ΠΑΟΚτσηδικο.
Ακομα και ο τσαλτιδης γελαει με αυτο καθοτι δεν υπηρξαν ΠΟΤΕ.
Τι προσωπολατρεια είναι αυτή ρε μαν? Σου ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.
Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.
Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.
Με αφορμή ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τολη θα σ μιλήσω για τον εαυτό μου και καμιά 15αρια γνωστούς γηπεδικους και 2-3 καλούς μου φίλους.
Ολοι έχουμε το ίδιο συναίσθημα .
Σαν να ακούσαμε ένα πολύ καλό νέο και μετά από 5 λεπτά ένα κακό .
Εννοώ ότι αν το όνομα Μυστακίδης το ακούγαμε πρώτη φορά σήμερα θα είχε πέσει το φόρουμ από την χαρά ...
Ολοι έχουμε το ίδιο συναίσθημα .
Σαν να ακούσαμε ένα πολύ καλό νέο και μετά από 5 λεπτά ένα κακό .
Εννοώ ότι αν το όνομα Μυστακίδης το ακούγαμε πρώτη φορά σήμερα θα είχε πέσει το φόρουμ από την χαρά ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί Josh πρώτον δεν υπάρχει αλλαγή σελίδας ακόμη. Δεύτερον οι δημοσιογράφοι που είναι δίπλα στην ΠΑΕ 13 χρόνια θα έγραφαν πολλά παραπάνω αν δεν είχε υπάρξει αυτή η επίθεση μέσω σοσιαλ μίντια και αρδ εκτός φορτζα. Δεν βγήκε ποτέ η πλευρά σαββιδη να στολίσει κανέναν με επίθετα όπως Τσετσένος. Αν ο ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τμήμα δεν είχε ποτέ3 δεκατίες σχεδόν) ιδιαίτερο χώρο όπως και δεν είχε ποτέ και ιδιαίτερη κάλυψη ούτε από αρδ ούτε από κόσμο. Γι αυτό και 25 χρόνια ρεπορτάζ αποκλειστικά μπάσκετ ΠΑΟΚ κάνει ο Κλείτος. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα σαιτς του ΠΑΟΚ και τα ράδια δεν έχουν κανέναν μπασκετικό ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι προκειμένου να επιτύχουν τα προσωπικά τους σχέδια, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους , όχι μόνο δε δίστασαν να κινηθούν ενάντια και να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά απροκάλυπτα επιδίωξαν την καταστροφή, προκειμένου να βλάψουν τον Σαββίδη.
Δεν τους ...
Δεν τους ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
ο χρονος θα δειξει..
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
οταν τελειωσει με το καλο επισημα η μεταβιβαση στον τελη ,θα σας γραψω λεπτομέρειες για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφέρον του Ελληνα εξ Αμερικής ως ο ανθρωπος που τον βρηκε..
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλώς σε στεναχωρεί γιατί αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. Εδώ ο Σαββιδης χαρακτηρίζεται Τσετσένος σε άλλα θα κολλούσαν ;
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιτελους.Το ..μπασκετακι οπως λεγαμε χαιδευτικα σωθηκε κι αλλαζει σελιδα.
Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση .
Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα παρατησαν ...
Ελπιζω οτι θα ρθουνε καλύτερες μερες πλεον χωρις τη θηλεια των χρεων.Και μονο αυτο ειναι μεγαλη υπόθεση .
Ενα μεγαλω ευχαριστω σε ολους του μπασκετικους που γραφαν συνεχως εδω μεσα κι ειδικα σ αυτους που ,που δε τα παρατησαν ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 18:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε επιτυχία ευχόμαστε στο πολύπαθο τμήμα του μπάσκετ.
Το τμήμα που παρακολουθούσα από ένια χρόνων με Μπίλι Βαρνερ,
Πολίτη, Ραντ, Σιμπσον, Μάνθο και Ζαχαρία. Όταν στην Ελλάδα δεν ξέρανε
τι χρώμα είχε η μπάλα του μπασκετ. Το 1986 στα θεμελια για το
παλατακι με τον πατερα μου. 500 νοματαιοι. Μετά ...
Το τμήμα που παρακολουθούσα από ένια χρόνων με Μπίλι Βαρνερ,
Πολίτη, Ραντ, Σιμπσον, Μάνθο και Ζαχαρία. Όταν στην Ελλάδα δεν ξέρανε
τι χρώμα είχε η μπάλα του μπασκετ. Το 1986 στα θεμελια για το
παλατακι με τον πατερα μου. 500 νοματαιοι. Μετά ...