Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.
Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον φερει ...
Η αναζήτηση βρήκε 308 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 03 Σεπ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δυστυχως δε θα ερθει... δε θα το δω αυτο το σπασιμο λιγο πισω απο το πεναλτυ και ενα πλασε που φοβασαι μην σε πετυχει η μπαλα. Ονειρο ηταν και εφυγε :lol: :lol:
Πέρα από αυτά τα skills είναι και τα άλλα με τον συγκεκριμένο ρε παιδί μου... :mrgreen:
Θα τον έβλεπαν στο τηγάνι και στη ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλες οι απόψεις είναι υποκειμενικες, ανάλογα μας την θεωρία που έχει στο μυαλό του ο καθένας μας. Ένας μπορεί να πει τους Ιταλούς λαχεία, άλλος ότι η ομάδα πληρώνει αρχισκάουτερ για να μην είναι λαχεία αλλά έξυπνες κινήσεις. Άλλος να σταθεί στο ότι ο Ζαφείρης θα έρθει Γενάρη και άλλος στο ότι ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί όχι Μπρεθγουειτ για το πρωτάθλημα; Μια χαρά λύση πιστεύω θα είναι
- Δευ 08 Σεπ 2025, 06:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι δυνατόν να εγκρίνετε προκλητικά nick name
mystakidikos?θα βγει ο άλλος σαββιδικος ο άλλος κατατσαριδικος κλπ? Τι να πω .... δελφινάριο θά γίνει το φόρουμ
- Δευ 08 Σεπ 2025, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γιατι θα μας το πεις ???
Δεν νομίζω να δώσου τέτοιο παίκτη ...
Είναι δυνατόν να εγκρίνετε προκλητικά nick name
mystakidikos?θα βγει ο άλλος σαββιδικος ο άλλος κατατσαριδικος κλπ? Τι να πω .... δελφινάριο θά γίνει το φόρουμ
Συγνώμη που χαίρομαι για το μπασκετ το οποίο ...
- Τετ 10 Σεπ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι τραγωδία κι αυτή Βιρναααα!!!!
Τι κακό μας βρήκε!
Ούτε 500 φανταστικομυρια δεν ξοδέψαμε
Ούτε 27 νέους παίκτες
Μας κοροϊδεύει ο ντουνιάς
Τι κακό μας βρήκε!
Ούτε 500 φανταστικομυρια δεν ξοδέψαμε
Ούτε 27 νέους παίκτες
Μας κοροϊδεύει ο ντουνιάς
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω ότι μέχρι φέτος "ο Λουτσέσκου τρώει τα παιδιά του ΠΑΟΚ και δεν βλέπουμε πιτσιρίκια". Φέτος μας χαλάει ο Μύθου και ο Χατσίδης με τον Μπαταούλα. Μας χαλάει ο 21 ετών Μπιάνκο, μας χαλάει ο 26 Βολιάκο.
Και επειδή δεν έχουμε τι να πούμε αλλά κάτι πρέπει να πούμε ψαχνόιμαστε για κουτσομπολιά ...
Και επειδή δεν έχουμε τι να πούμε αλλά κάτι πρέπει να πούμε ψαχνόιμαστε για κουτσομπολιά ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομίζω να βγουν Μπακαγιόκο. Κατώτεροι των προσδοκιών μπορεί. Πρώην ποδοσφαιριστές όχι.
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου παιζει αλλο σύστημα στην επιθεση με τη μπάλα,αλλο συστημα χωρίς τη μπαλα κι αλλο μεσοαμυντικά με τη μπαλα η χωρίς.Το ιδιο κάνουν σχεδον ολοι οι συγχρονοι προπονητές.Με αυτό ως κριτιριο πρεπει να γίνονται κι οι μεταγραφες ψαχνοντας δηλαδη στοιχεια παικτων κι οχι βιογραφικα.Βαση ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
@paris2 ρε φίλε, με το συμπάθειο, αλλά όσο περισσότερο γράφεις υπέρ του Μυστακίδη, τόσο περισσότερο επιφυλακτικούς μας κάνεις με την πάρτη του.

- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα εμφανιστει νέο προφίλ p.aris.3 συντομα.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος με αφορμή την πρόταση αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της μπασκετικής ομάδας από τον Τέλη Μυστακίδη, πήρε θέση.
Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού ΠΑΟΚ, απαντώντας σε ανάρτηση του πρώην μέλους του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Πανάκα ...
Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού ΠΑΟΚ, απαντώντας σε ανάρτηση του πρώην μέλους του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Πανάκα ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως όπως έγινε η δουλειά με την ανάμειξη του με το γήπεδο και ότι έγινε με τον Ιβάν, θα πρέπει να ξέρει ότι θα κριθεί πολύ αυστηρά. Δηλαδή θέλω να πω ότι δεν θα είναι αρκετό να κάνει μια ομάδα τύπου αεκ μάκη αγγελόπουλου.....θα κριθεί θετικά μόνο εάν κάνει ομάδα και καταφέρει να τη βάλει ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
3. Ένας επιχειρηματίας του μεγέθους Μυστακίδη, ΟΧΙ ΜΟΝΟ λόγω των όσων γελοίων συμβαίνουν σχετικά με το γήπεδο και την ΠΑΕ, αλλά και ως αντικειμενική οντότητα, ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να αναλάβει την ΚΑΕ και να πει "οκ πάω για 4ος". Είναι αναγκασμένος να χώσει χρήμα. Προσωπικά βρίσκω την ευρωλίγκα εξ αρχής ...