Η αναζήτηση βρήκε 305 εγγραφές
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τι σκοτώνεστε τζάμπα μεταξύ σας; Έχουμε μια ΚΑΕ με μετοχές και μεγαλομετοχο. Και από την άλλη έχουμε έναν επενδυτηή δύο. Ε αυτός που πουλάει θα κρίνει τι θέλει πως το θέλει και πως θα το διασφαλίσει. Δεν είναι ερασιτεχνικό σωματείο ή ΚΑΕ.
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά την ιερή αγελάδαalexgarcia6 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 17:04 Ακομα δεν εχει διαγραφεί ποστ που αναφερεται στην Θ4 ως «Τρυπα4»;
Θλιψη
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
ΥΓ Σχετικά με την ΝΔ και τον Μυστακιδη, εγώ έμαθα από κομματοσκυλο του θρυλικού ΠΑΣΟΚ ότι δεν έχει τόση βάση, κι ότι σε 3-4 δουλειές η κυβέρνηση έκοψε τον Μυστακιδη μια από αυτές χωρίς να ξέρω περισσότερα ήταν η ΛΑΡΚΟ.
Πάνω σε αυτό επέτρεψε μου να έχω διαφορετική πληροφόρηση (όχι από ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 05:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντός μετρηθήκαμε και οι μάσκες έπεσαν ... τα υβριστικά πρωτοσέλιδα από το μυστακόπολις μετατράπηκαν σε υμνητικά με το που στάλθηκε το μνημόνιο εμπιστευτικότητας προς το υποψήφιο επενδυτή. Από επικίνδυνος κάφρος, έγινε ευεργέτης ο Χατζόπουλος στην αρθογραφία τους.
Υπάρχει κανένας άλλος ψαγμένος ...
Υπάρχει κανένας άλλος ψαγμένος ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ φίλε μου συμφωνώ ότι το καλύτερο για το λαό του ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, το νταλγκά μας, είναι ο υγιής ανταγωνισμός δυο δισεκατομμυριούχων. Αλλά αυτό που φαίνεται είναι ότι κανένας "υγιής ανταγωνισμός" δε φαίνεται να υπάρχει, ακόμα περισσότερο καμιά υγεία δεν δείχνει η προσπάθεια υπονόμευσης ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;
Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
To γήπεδο είναι πολυτέλεια, η ΚΑΕ είναι με το σωληνάκι, μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι.
Ποτέ να μη γίνει το γήπεδο, η ΠΑΕ είναι πετυχημένη.
Η ΚΑΕ δίνει μάχη κάθε μήνα να τα βγάλει πέρα.
Ποτέ να μη γίνει το γήπεδο, η ΠΑΕ είναι πετυχημένη.
Η ΚΑΕ δίνει μάχη κάθε μήνα να τα βγάλει πέρα.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Σαββίδη όταν είχε έρθει τα πραγματα ήταν πιο ξεκαθαρα.
Φαινόταν ότι θέλει να χωθεί σε ξενοδοχεια - μιντια - λιμανια και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε σαν ένα οχημα.
Για Μυστακίδη είναι πολύ θολό το τοπίο γύρω από το πρόσωπό του. Αν βγει μιλησει ο ίδιος και κάνει στην άκρη γεωπολιτικούς αναλυτές ...
Φαινόταν ότι θέλει να χωθεί σε ξενοδοχεια - μιντια - λιμανια και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε σαν ένα οχημα.
Για Μυστακίδη είναι πολύ θολό το τοπίο γύρω από το πρόσωπό του. Αν βγει μιλησει ο ίδιος και κάνει στην άκρη γεωπολιτικούς αναλυτές ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ κάνω ωραία λέη απ'
Κάντε με γραμματέα έστω
Στα σοβαρά τώρα
Μην μπερδεύεστε παιδιά
Δεν έχει να κάνει με το ποιος θα αναλάβει και ποιος θα κατακτήσει τι
Ούτε με το πόσα λεφτά θα μπουν
Το πρόβλημα είναι ο τρόπος που στιγμάτισε τον σύλλογο για λογαριασμό του Μυστακίδη
Αν ο ίδιος δεν ...
Κάντε με γραμματέα έστω
Στα σοβαρά τώρα
Μην μπερδεύεστε παιδιά
Δεν έχει να κάνει με το ποιος θα αναλάβει και ποιος θα κατακτήσει τι
Ούτε με το πόσα λεφτά θα μπουν
Το πρόβλημα είναι ο τρόπος που στιγμάτισε τον σύλλογο για λογαριασμό του Μυστακίδη
Αν ο ίδιος δεν ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Λόγω ηλικίας δεν τον ξέρω τον άνθρωπο μπορεί να τα γράφει με καλό σκοπό αλλά οι σπόντες και οι κακίες δεν βοηθάνε κανέναν..και σίγουρα όχι τα φιλιά και οι αγκαλιές ..
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθόλου δεν σε γελούν όπως και για Σαββίδη...αυτοί οι θεματοφύλακες τόσα χρόνια πάντως φωνή δεν είχαν..εψαξα λίγο να δω ποιος είναι και γενικότερα ανά τα χρόνια μόνο κακια βγάζει για τους πάντες ..
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλαιω με το "πρασινα αλογα"
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ .
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις ...