Κάρτα Φιλάθλου
Κάρτα Φιλάθλου
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ύστερα από συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενημερώνει τους φιλάθλους για την έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου, η οποία είναι πλέον απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2025-2026.
Η Κάρτα Φιλάθλου:
- Είναι αυστηρά προσωπική.
- Απαιτείται για την ατομική αγορά εισιτηρίου, δηλαδή κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί σε έναν κάτοχο με ξεχωριστό ΑΜΚΑ.
- Εκδίδεται μία φορά και χρησιμοποιείται για κάθε επόμενη αγορά εισιτηρίου.
- Ισχύει για όλους τους εντός έδρας αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
- ΔΕΝ είναι απαραίτητη για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου.
- Έχει κόστος 10€.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 - 21:00 και Παρασκευή 09:00 - 16:00.
Η Κάρτα Φιλάθλου:
- Είναι αυστηρά προσωπική.
- Απαιτείται για την ατομική αγορά εισιτηρίου, δηλαδή κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί σε έναν κάτοχο με ξεχωριστό ΑΜΚΑ.
- Εκδίδεται μία φορά και χρησιμοποιείται για κάθε επόμενη αγορά εισιτηρίου.
- Ισχύει για όλους τους εντός έδρας αγώνες της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
- ΔΕΝ είναι απαραίτητη για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου.
- Έχει κόστος 10€.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 2310988000 ή στο info@acpaok.gr, από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00 - 21:00 και Παρασκευή 09:00 - 16:00.
- These users thanked the author st4this for the post (total 2):
- gervasio artigas, Kabamaru11
Re: Κάρτα Φιλάθλου
Μιας και το επόμενο εντός είναι σε 14 μέρες καλό θα ήταν να πουν άμεσα ποια είναι η διαδικασία έκδοσης, εκτός αν νομίζουν ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν καμιά 10κ τηλεφωνήματα/μέιλ σε τόσες λίγες μέρες.
Μέγα λάθος από την ΠΑΕ που προχωράει σε τέτοια κίνηση χωρίς δεσμεύσεις για διαφανεία. Δυστηχως συνεχίζουν τα τρώνε τον παπά ..
- Ισολογισμοι δημοσιευμένοι online κάθε χρόνο
- Δημοσίευση καταστατικού online
- Οργάνωση με επαγγελματικα στελέχη γιατί έχουν έσοδα πολύ μεγαλύτερα από Α.Ε. της χώρας μόνο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χωρίς να μετράω καν τις κρατικες χορηγίες, χορηγούς και λοιπά τμήματα που πιθανόν να πρέπει να αρχίσουν να συνεισφέρουν(οπως ΚΑΕ).
- Απαγγιστρωση από τη κατάντια 230 ψηφοφορων-μελών λόγο lockdown στις εγγραφές με αντικίνητρα.
- These users thanked the author Мир for the post:
- PAOK DreXleR
508 Resource limit, στην σελίδα acpaok.gr .scarsick έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 22:47 Μιας και το επόμενο εντός είναι σε 14 μέρες καλό θα ήταν να πουν άμεσα ποια είναι η διαδικασία έκδοσης, εκτός αν νομίζουν ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν καμιά 10κ τηλεφωνήματα/μέιλ σε τόσες λίγες μέρες.
Μάγος είσαι ;;;
Για να καταλάβω. Πες πως εγώ θέλω να βγάλω εισιτήρια για μένα τη γυναίκα μου και άλλο ένα ζευγάρι. Δε μπορώ να αγοράσω τέσσερα εισιτήρια έχοντας μόνο εγώ κάρτα φιλάθλου? Πρέπει να έχουν όλοι κάρτα κια να μπει ενας-ένας να αγοράσει στην πλατφόρμα?
Edit: Η ερώτηση μου παραμένει - η διαδικασία εύκολη. Μόλις έβγαλα για μένα και τη γυναίκα μου - την κατεβάζεις σε pdf και έρχεται και σε mail. Γραφικό κάρτας, κακόγουστο, σε επίπεδο ζωγραφιάς δημοτικού.
Edit: Η ερώτηση μου παραμένει - η διαδικασία εύκολη. Μόλις έβγαλα για μένα και τη γυναίκα μου - την κατεβάζεις σε pdf και έρχεται και σε mail. Γραφικό κάρτας, κακόγουστο, σε επίπεδο ζωγραφιάς δημοτικού.
και εγώ έβγαλα αλλά το θέμα είναι τι την κάνεις;
απλά όταν πας να βγάλεις εισιτήριο το βλεπουν αυτόματα; ή χρειάζεται κάπου να την δείχνεις;
γιατί δεν περνάει στο Wallet
απλά όταν πας να βγάλεις εισιτήριο το βλεπουν αυτόματα; ή χρειάζεται κάπου να την δείχνεις;
γιατί δεν περνάει στο Wallet
Υποψιάζομαι πως είναι προαπαιτούμενο για να μπορέσεις να βγάλεις εισιτήριο και πως έχει προστεθεί σαν πεδίο στην πλατφόρμα έκδοσης (ticketmaster). Η λογική λέει πως θα πρέπει να έχει αντικαταστήσει σε επίπεδο UI τα άλλα δύο πεδία (ΑΜΚΑ & ΑΦΜ) ή και όλα, δηλαδή βάζεις τον αριθμό και εμφανίζονται συμπληρωμένα όλα τα υπόλοιπα. Αυτό που θέλω εγώ να ξέρω είναι πως έχω τη δυνατότητα να βγάλω με μια είσοδο στο σύστημα πάνω από ένα εισιτήρια (με δεδομένο πως όλοι έχουν κάρτα φιλάθλου), όπως έκανα μέχρι τώρα.
Θελω να πιστευω πως εκει που ζητουσε ΑΜΚΑ κ ΔΤ για τα εξτρα εισιτηρια απλα θα ζηταει την καρτα φιλαθλου πλεον, βεβαια δεν θα μου εκανε εντυπωση αν απλα προστεθηκε διπλα στο ΑΜΚΑ και στο ΔΤ αυτη, δηλαδη σαν τριτο κριτηριο. Θα πρεπει να περιμενουμε 2 βδομαδες για να μαθουμε..