Η αναζήτηση βρήκε 44 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ήρθε ένας εργολάβος και ζήτησε να του δώσω ένα οικόπεδο αντιπαροχή να σηκώσει πολυκατοικία.
Όταν την σηκώσει θα μου δώσει δύο διαμερίσματα.
Επειδή άκουσα στην αγορά ότι έχει κάποια ζόρια του ζήτησα να αποδείξει ότι έχει κεφάλαια να την τελειώσει.
Αυτός θίχτηκε και είπε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ δύο ...
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ δύο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...
"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"
Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.
Ουστ είπε για εμένα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι ότι κάθε φορά θέλει να βάζει τον εαυτό του σε ένα "στρατόπεδο" και γουστάρει τον διχασμό.
Δεξιός ή Αριστερός
Εμβολιαστής ή Αντιεμβολιαστης
Σαββίδης ή Μυστακίδης στην περίπτωση μας.
Απέχω να πάρω θέση όλο αυτό το διάστημα διότι πραγματικά με νοιάζει το συμφέρον ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξοφθαλμα νταβατζιδικη;
Ξέρεις πόσος χρόνος απαιτείται για να ξανά τρέξει όλο αυτό το ζήτημα σχετικά με τις άδειες και ποσα επιπεδσ θα μας ρίξει σε σχεση με τον εγχώριο ανταγωνισμο μας η μη υλοποίηση του γηπέδου ;
Θα μας ρίξει τόσα επίπεδα, όσα επίπεδα μας έριξε πέρσι η ΑΕΚ με το νέο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 08:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ: “
4. Μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 02-06-2025 και την προτροπή τους ότι ο ΑΣ έχει πλέον το χρέος να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάναμε τα κάτωθι :
1) Ανακοίνωση ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι παρών και με τη στήριξη του κόσμου του θα κάνει τα πάντα ...
4. Μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 02-06-2025 και την προτροπή τους ότι ο ΑΣ έχει πλέον το χρέος να προχωρήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάναμε τα κάτωθι :
1) Ανακοίνωση ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι παρών και με τη στήριξη του κόσμου του θα κάνει τα πάντα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παναθηναϊκός ενώ έχει τις άκρες σε όλο το σύστημα (και παιρνει χρημα απο την πολιτεία) δεν έχει κάνει ακόμη ουσιαστικά βήματα για τον βοτανικό εδώ και πολλά χρόνια.
Για την αεκ μην πω... αυτοί και αν ζορίστηκαν μέχρι να γίνει το γήπεδο.
Και εδώ μέσα διαβάζω ως λογικό επιχείρημα ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ ...
Για την αεκ μην πω... αυτοί και αν ζορίστηκαν μέχρι να γίνει το γήπεδο.
Και εδώ μέσα διαβάζω ως λογικό επιχείρημα ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Περισσότερο απ' όλους (ΑΣ, συνδέσμους, παλαίμαχους κλπ.), περισσότερο και από τον ίδιο τον Ιβάν εγώ εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο. Και ο Χατζόπουλος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ Ιβάν και κατά ΔΣ ΑΣ.
ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...
ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Άκου λίγο γιατί ούτε παιδάκι είμαι να μην ξέρω , ούτε χθεσινος για να μπερδευτω επειδή "μου την είπες". Η ανωτέρα βία που πολύ εύκολα ερμηνεύεις ότι είναι ο πόλεμος , εξίσου εύκολα μπορεί να είναι ότι μας μπλοκάρει η πολεοδομία η περιφέρεια ο ΕΦΚΑ ή ο οποιοσδήποτε τη συνέχιση των εργασιών ή ακόμα ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΕΊΜΕΝΟ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΊΑΣ. Αν θέλετε μοντς διαγράψτε το.
Καλά δεν νομίζω να διαβάζει κάποιος αυτά που ανέβασαν τα παιδιά και να πέφτει από τα σύννεφα.
Είναι γνωστό πως υπάρχει καθοδήγηση του ΑΣ από τον Κατσαρή και αυτό είναι αυταποδεικτο από την παραμονή της Γιαννακοπούλου στη θέση ...
Καλά δεν νομίζω να διαβάζει κάποιος αυτά που ανέβασαν τα παιδιά και να πέφτει από τα σύννεφα.
Είναι γνωστό πως υπάρχει καθοδήγηση του ΑΣ από τον Κατσαρή και αυτό είναι αυταποδεικτο από την παραμονή της Γιαννακοπούλου στη θέση ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και όσοι λοιπόν ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ και θέλετε
να επανέρθεται στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
και τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ, υπαρχουν δύο τινά.
Α) Για όσους πραγματικά και με άποψη θέλουν να ρισκάρουν (έχει λογική και το δέχομαι) έναν νέο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ στην ΠΑΕ και έχετε τα @@(και μπράβο σας) και το λέτε, αντί να ασχολείστε με τον Ιβάν ...
να επανέρθεται στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
και τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ, υπαρχουν δύο τινά.
Α) Για όσους πραγματικά και με άποψη θέλουν να ρισκάρουν (έχει λογική και το δέχομαι) έναν νέο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ στην ΠΑΕ και έχετε τα @@(και μπράβο σας) και το λέτε, αντί να ασχολείστε με τον Ιβάν ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;
Η ιστορία πάει κάπως έτσι
ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα περί ηθικής κοκ προσωπικά δε με αγγίζουν σε βαθμό υπερβολής. Για μένα το πρόβλημα εδώ δεν είναι - μόνο - ηθικό. Είναι πρωτίστως θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης σε έναν - μάλλον όχι επιχειρηματικά αλλά δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ - αλεξιπτωτιστή, που, όσο κι αν έχουν επιχειρήσει το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
τα περισσότερα τα έχετε σχολιάσει ήδη
η γεύση μου?
πολύ χαμηλό το επίπεδο του Ησαϊάδη, των δημοσιογράφων, όλης της συνέντευξης
έτσι θα φανταζόμουν τη συνέντευξη των ανθρώπων πχ του απόλλωνα καλαμαριάς
ξαναθυμήθηκα το επίπεδο που βρισκόμασταν πριν έρθουν οι ζζ και κυρίως ο Ιβάν
παραγοντίσκοι χωρίς ...
η γεύση μου?
πολύ χαμηλό το επίπεδο του Ησαϊάδη, των δημοσιογράφων, όλης της συνέντευξης
έτσι θα φανταζόμουν τη συνέντευξη των ανθρώπων πχ του απόλλωνα καλαμαριάς
ξαναθυμήθηκα το επίπεδο που βρισκόμασταν πριν έρθουν οι ζζ και κυρίως ο Ιβάν
παραγοντίσκοι χωρίς ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αυτή την παπαριά ότι ΤΩΡΑ θα γίνουν οι δεσμεύσεις, όχι πχ το 2022-23 και εντελώς τυχαία ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε νέο γηπεδο, όχι πχ το 2022-23 ή το 2028-29, μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει με στοιχειωδώς ενήλικο τρόπο;