Η αναζήτηση βρήκε 44 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 07:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Εάν ο Ιβάν είναι ευεργέτης με 160 εκατομμύρια, τότε ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ με 250, 250, 250, 250 τι θα είναι;
ΥΠΕΡ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ εφόσον φτιάξει τη νέα Τούμπα.
ΥΓ. ΜΕ ΤΕΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Εγώ τον Μυστακίδη δεν τον αμφισβητώ οικονομικά, παρότι δεν κατέχω τα του χώρου των δισεκατομμυριούχων, το ομολογώ. Δέχομαι a priori ότι είναι τιτάνιο μέγεθος. Τα πρώτα δείγματα γραφής του όμως, σίγουρα επικοινωνιακά, σχετικά με την ... μπίζνα ΠΑΟΚ, μου έχουν αφήσει άθλια επίγευση, όχι απλά κακή. Δε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Μια βοήθεια από όποιον γνωρίζει,
θέλω να πάρω εισιτήριο για εμένα και τον γιο μου (6χρ). Δε με αφήνει να το κάνω από τον ίδιο λογαριασμό γιατί λέει επιτρέπεται μόνο ένα εισιτήριο.
Ξέρει κανείς τη διαδικασία; Αν αγοράσω το ένα και μέχρι να ξανα συνδεθώ με αλλό λογαριασμό έχει φύγει η διπλανή ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Βρε άλλες εποχές θα είχε ανακοινώσει ανανέωση Ντελια και κάνα δυο παιχταράδες και θα πήγαινε στην συνέλευση καβάλα στ άλογο . Αλλα δεν μπορεί για 1002 λόγους.
Το ότι δεν μπορεί να φτιάξει γήπεδο στα επόμενα δυο τρία χρόνια για τους ιδιους λογους το ξέρουμε όλοι κατά βάθος . Το πρόβλημα είναι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμη κι αν οι του ΑΣ είναι στημένοι του κερατά, συνεχίζω να μην καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορούν να σταματήσουν τον Ιβάν, αν τους τρίψει στη μούρη όσα ζητηθούν.
Υπάρχει γραπτή ανακοίνωση βάσει της οποίας θα γίνουν ρεζίλι.
Εμ! Ακριβώς αυτό συνεχίζουμε να μην καταλαβαίνουμε και οι υπόλοιποι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζητήθηκαν τα ίδια και από τον αριστοκράτη θεσσαλονικευς να υποθέσω; Τους έστειλε με κούριερ ένα κωλοχαρτο ότι έχει λεφτά σ έναν λογαριασμό σε μια τράπεζα του εξωτερικού και στήσανε κωλο σε χρόνο dt.
Αφού τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνετε εξηγήστε και σε μας που δεν καταλαβαίνουμε πως δέχτηκαν τα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εγγυητική επιστολή είναι ακριβώς όπως σας τα λέει ο riegel και ο george188. Είναι μια ιδιόμορφη σχέση εγγύησης, που διέπεται από την ελευθερία των συμβάσεων. Η τράπεζα μπαίνει ως εγγυητής, έναντι του τρίτου και αναλαμβάνει αυτή να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του πελάτη της (με τα δικά της χρήματα ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάμε άλλη μια, άλλο έγγραφο είναι η εγγυητική άλλο το proof of funds, άλλο η απόδειξη του ATM. Δεν υφίσταται κατάθεση εγγυητική εάν δεν προηγείται έστω κάποιου είδους προσύμφωνο για την οποια αγοραπωλησία/αναδοχή έργου. Η εγγυητική αποτελεί και δέσμευση με συγκεκριμένες επιπτώσεις εφόσον δεν τηρηθεί ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Γιατί έπαψες όραμα να θυμίζεις...
Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε σαν λυτρωτής στις ψυχές εκατομμυρίων ΠΑΟΚτσήδων και κατάφερε να βγάλει την ομάδα από την ανυπαρξία. Πλήρωσε τα χρέη, έβαλε λεφτά φέρνοντας παίκτες και προπονητές, πάλεψε ώστε το πρωτάθλημα να παίζεται επί ίσοις όροις και κατέκτησε λίγους ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.
Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία
Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?
Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του
Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα τι λετε καποιοι? Ας υποθεσουμε οτι ο ΑΣ, για να το πω οσο πιο απλα γινεται, εκανε διαγωνισμο αναθεσης για την κατασκευη του εργου. Θα εσκαγε ο καθε ενδιαφερομενος και θα ελεγε αφηστε με να παρω μερος και θα σας δωσω τις εγγυησεις συμμετοχης στον διαγωνισμο αφου τον κερδισω και βγαλω ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Και από που προκύπτει ότι το γήπεδο πρέπει να γίνει...εδω και τώρα....
Αφού είναι....θεματοφυλακες..και ξερουν ότι κάποια στιγμή τα γεωπολιτικά θα τελειωσουν γιατι δεν πάνε για διακοπές μαζί με την δικηγόρο αφού έτσι και αλλιώς....προτεραιότητα έχει ο Ιβάν....
Αφού είναι....θεματοφυλακες..και ξερουν ότι κάποια στιγμή τα γεωπολιτικά θα τελειωσουν γιατι δεν πάνε για διακοπές μαζί με την δικηγόρο αφού έτσι και αλλιώς....προτεραιότητα έχει ο Ιβάν....
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα, προσωπικά εξεπλάγην ευχάριστα που η συνέντευξη του ΑΣ θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα κι όχι την Τετάρτη το βραδάκι ή ακόμα και νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, που τους είχα άνετα ικανούς να την παρέθεταν. Τους το πιστώνω οπότε, θέλοντας να είμαι δίκαιος.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
kos
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...