Η αναζήτηση βρήκε 44 εγγραφές

Return

από jibbie
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δε νομίζω ότι είπε κάτι τέτοιο η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της. Για το χρονοδιάγραμμα αναφέρθηκε συγκεκριμένα. Διαβάζοντας το χρονοδιάγραμμα και έχοντας τρέξει αρκετά έργα με αρκετά μεγαλύτερο μπατζετ απ το γήπεδο που πάμε να κάνουμε, μπορώ να σου πω ότι τη δεδομένη στιγμή που αποτυπώθηκε σε κείμενο το ...
από abc_o_ karpouzas
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:10
Jump to forum
Jump to topic

στον Όμιλο Belterra περιλαμβάνονται 12 εταιρείες: Οι Belterra Holdings Ltd, Πόρτο Καρράς ΑΕ, Πόρτο Καρράς Κτήμα ΑΕ, Βίλλα Γαλήνη ΑΕ, Πόρτο Καρράς Γκολφ, Πόρτο Καρράς Μαρίνα ΑΕ, Σουρωτή ΑΕ, Dimera Land & Property Investments ΑΒ Ανάπτυξη ΑΕ, Dimera Limited, Dimera Group Μονοπρόσωπη ΑΕ, ΠΑΟΚ ΠΑΕ GC ...
από Χωρικός
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:13
Jump to forum
Jump to topic

beyes4 έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 08:46

Και κάτι άλλο.

Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.

Και ποιος το λεει αυτό; εσύ; Ο αντίστοιχος εσύ , θα έλεγε καποτε στο συντριβάνι ή σε αλλον πλανήτη!
από Jean Valjean
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:21
Jump to forum
Jump to topic

Η συνέντευξη τύπου του ΑΣ ΠΑΟΚ και όσα οι ομιλητές σε αυτήν δήλωσαν είναι γεμάτα ανακρίβειες.
Μια σημαντική ανακρίβεια που αναπαράγεται εδώ μέσα ως "Ρωσικά κάπιταλ κοντρόλ" έχει στόχο να πλήξει την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη και την ικανότητα χρηματοδότησης που αυτός έχει.
Παραβλέποντας την ...
από eorptol1
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Η πρόθεση πωλησης(ξεπούλημα μισοτιμης) του Κωνσταντελια μου δείχνει πόσο ψυχρός επιχειρηματίας είναι.

Προσωπικά δεν θα έδινα το σπίτι μου με λευκή επιταγή στον Σαββίδη ούτε στον Μυστακίδη.Εσυ θα το έκανες; Είμαστε σοβαροί;

τα 13 χρονια δεν σε πεισανε οποτε ματαιως κοπος .....το μαγαζι γωνια ...
από navigator11
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:45
Jump to forum
Jump to topic

Για πες μας και με το παλατάκι που «προλάβαμε» τον ανταγωνισμό τι μεγάλες στιγμές έχει ζήσει η ομάδα.

Συγνώμη που θα το πω αλλά είναι άκυρο τελείως το σχόλιο σου αδερφέ.
Αν στην προσπάθεια μας να υπερασπιστούμε την θέση μας μηδενίζουμε τα πάντα ευχαριστώ δε θα πάρω
Υγ. Ρώτα τα σκουλήκια ...
από Jean Valjean
Τρί 12 Αύγ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από gpap5
Τρί 12 Αύγ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

το κείμενο στην αρχική, με βρίσκει απέναντι.

Δηλώσεις όπως "εμείς δεν είμαστε ούτε με τον ΑΣ-Μυστακίδη, ούτε με τον Ιβάν, είμαστε ΠΑΟΚ", χαρακτηρίζονται επιεικώς ως στρουθοκαμηλισμός, αυστηρώς ως προβοκάτσια.

Τι θα πει, εμείς είμαστε ΠΑΟΚ, βρειτε τα εσείς;
Ποιοι να τα βρούνε; Ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ ...
από jibbie
Τετ 13 Αύγ 2025, 00:00
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και την συνέντευξη τύπου του ΑΣ να βάλω υπό το δικό μου πρίσμα αυτά που ξέρουμε και το συμπεράσματα βγάζω.

Πρώτον : Ο ΚυρΚυρ άνοιξε την κερκόπορτα στον Μυστακίδη ο οποίος καρτερικά έψαχνε τον τρόπο να εμπλακεί με τον ΠΑΟΚ.

Δεύτερον : Ο ΑΣ θεωρώ έχει απογοητευτεί με τον τρόπο που ...
από Unpsofable78
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Μιλάμε για την Ευρωπαϊκή λίστα ρε παιδιά. 17 ξένους μπορούμε να δηλώσουμε είτε είναι κοινοτικοί είτε όχι.
Όπως είπε ο Σουριναμεζος, σε δύο χρόνια θα λογίζεται ως γηγενής
από renegade
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Υγεία στο ποδόσφαιρο είναι να μπούνε αυτά τα παιδιά απευθείας αφού δείχνουν ότι το έχουν κ όχι να παρακαλάμε κάποιον να τον δώσουμε 2-2,5 εκατομμύρια για να έρθει να κάνει αγγαρεία και να μας φάει τα καλά μας τα λεφτά
Ελπίζω κάποια στιγμή να εναρμονιστούμε με ότι συμβαίνει στον σύγχρονο ...
από panpangr77
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

όταν λέμε υπερδιπλασιασμό δεν εννοούμε διπλασιασμό που είναι το 1.300.000 .Με το υπέρ μπροστά το κάνει 1.500.000 . Θα έχουμε τώρα καμία μεταγραφή ? Στα χαφ έχουμε ψιλοπροβλημα . Γράφουν όλοι κάτι μαλακίες για το ποιος θα φύγει .Ο μόνος που δεν θα με πειράξει να φύγει είναι ο Καμαρά με 10 εκατ ...
από nunies4
Παρ 01 Αύγ 2025, 14:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Θα το γραψω για μια τελευταια φορα γιατι κουραζουμε και επαναλαμβανουμε ολοι τα ιδια.
Ναι ξεραμε οτι θελουμε βασικο φορ και χαφ πρωτης γραμμης και στοπερ εδω και καιρο και δεν καταφεραν ακομα να αποκτησουν και αυτα ειναι τα κακως κειμενα.

ΟΜΩΣ επισης ξερανε εδω και καιρο οτι θα χρειαστουν ...
από prist64
Παρ 01 Αύγ 2025, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

καλησπερα Αποστολη

μια και στο δημοφιλες τοπικ κυκλοφορουν πολλοι παρεισακτοι και πολλοι αμφισβητιες

εδω στο καφενειο που δεν πολυμπαινουν

και μπορουμε να κανουμε καφενειακη συζητηση

οποιος μπαινει στο καφενειο λοιπον θα μαθαινει πληροφοριες καφενειακου επιπεδου

λοιπον τα νεωτερα ειναι ...