Καλησπέρα,
Θα ήθελα να εξηγηθεί με επιχειρήματα για ποιον λόγο θεωρείται "μετριάντζα" ο Γκουστάβο Πουέρτα; Τον έχετε παρακολουθήσει και βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Δεν ξέρω πόσο "μέτριος" μπορεί να είναι κάποιος που στα 22 του παίζει στην Championship (και εκεί θα έμενε αν δεν είχε την απαγόρευση η ...
Η αναζήτηση βρήκε 32 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Μέσα από το PAOK24, ενημερωθήκατε νωρίτερα, για την περίπτωση του Γκουστάβο Πουέρτα, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της “ασπρόμαυρης” ατζέντας για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής!
Αυτή τη στιγμή ο Κολομβιανός κεντρικός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως “οχτάρι” αλλά μπορεί να ...
Αυτή τη στιγμή ο Κολομβιανός κεντρικός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως “οχτάρι” αλλά μπορεί να ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αν είναι αόρατος ο Ιβάν Σαββίδης, αυτός ο οποίος από την στιγμή που ανακοίνωσε την πρόθεση του να φτιάξει το νέο μας γήπεδο δεν το έχει δει κανένας πουθενά (παίζει να μην υπάρχει ούτε πρόσφατη φωτογραφία) δεν έχει δώσει ούτε μια ραδιοφωνική συνέντευξη για να μας εξηγήσει το όραμα του και να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου έρχεται ένας στο μυαλό, τον λένε Ρασβάν Λουτσέσκου.nunies4 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:52 Ποιος ανωμαλος ειχε καψουρα τον Μπακαμπου και τον Μπρειθγουειτ;;; Τι λετε;
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Τυχαια εσκασε αυτη η ειδηση λιγα λεπτα μετα την ανακοινωση της τεχνοκρατικης επιτροπης του ΑΣ για το γηπεδο. Τι να πω, μακαρι να ειναι ειλικρινες το ενδιαφερον του για το μπασκετ, αλλα οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω ειμαι και εγω πολυ επιφυλακτικος για τις πραγματικες προθεσεις του.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Δηλαδη για να καταλαβω απο τον εναν δισεκατομμυριουχο απαιτουμε η ομαδα να σκουπιζει ολους τους εγχωριους τιτλους και να παιζει στο Champions League και απο τον αλλο ειμαστε οκ αν μας βγαζει τριτους ε και παιρνει και κανενα ευρωπαικο κυπελο ησσονος αξιας.
Πολυ δικαιο μου φαινεται αυτο.
Εγω ομως ...
Πολυ δικαιο μου φαινεται αυτο.
Εγω ομως ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Με αυτα και με αυτα δεν εχει γινει καμια σοβαρη συζητηση για την συνθεση της πενταμελους επιτροπης (απο 3 μελη) και κατα ποσο αυτοι που την απαρτιζουν εχουν καποια εμπειρια με την κατασκευη αντιστοιχων εργων.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αληθευει πως απο την τριαδα της επιτροπης,ο ενας ειναι στην Τραπεζα Πειραιως (μετοχος ο Τελης) κ ο αλλος ειναι στην εταιρια ΑΝΑΔΟΜΩ (που χρωσταει της Μιχαλους);
Δηλαδη και καλοπροαιρετα να το δεις ρε γαμωτο,δεν μπορεις!
Και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο. Γενικα απο τα βιογραφικα τους δεν ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλεπω με αφορμη την μη αποκτηση δευτερου επιθετικου στην θεση του Τσαλοφ ξεκινησε ηδη απο ορισμενους ενα πανηγυρακι μηδενισμου και ισοπεδωσης του ροστερ. Λοιπον αυτοι οι "μετριοι" που προεκυψαν απο τον "οτι να'ναι" μεταγραφικο σχεδιασμο εχουν μεχρι στιγμης 5/6 clean sheets, 2/2 προκρισεις στην ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, λίγοι πάμπλουτοι άνθρωποι βάζουν άλλους να μανατζάρουν τις δουλειές τους και οι ίδιοι είναι χαλαροί στο σκάφος...
Στο ποδοσφαιρο αυτο για καποιο λογο το λεμε οτι ο ιδιοκτητης ειναι εξαφανισμενος και εχει παρατησει την ομαδα. Στο μπασκετ βεβαια μας φαινεται φυσιολογικο.
Δεν διαφωνω μαζι ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, λίγοι πάμπλουτοι άνθρωποι βάζουν άλλους να μανατζάρουν τις δουλειές τους και οι ίδιοι είναι χαλαροί στο σκάφος...
Στο ποδοσφαιρο αυτο για καποιο λογο το λεμε οτι ο ιδιοκτητης ειναι εξαφανισμενος και εχει παρατησει την ομαδα. Στο μπασκετ βεβαια μας φαινεται φυσιολογικο.
Δεν διαφωνω ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ... Τέλαρος δήλωσε ότι αποσύρεται - σαν ένδειξη θέλησης για ειρηνική συμπόρευση - από την κωλοπιλάλα να σηκώσει τάχιστα τη νέα Τούμπα ή με τούτα και με τ' άλλα δεν έχει προκάμει ακόμα;
...Τέλος η δική μου εικόνα είναι ότι το Μετροπολις δεν εξυπηρετεί τον Μυστακίδη αλλά τον ΑΣ, και επειδή ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να συμφωνησουμε ναι να παρει την ΚΑΕ (που εγω θελω να την παρει) αλλά να ασχοληθει αποκλειστικα με αυτη και να αφησει ησυχη την ΠΑΕ που εχει ηδη εναν δυνατο ιδιοκτητη; Δηλαδη για να γιγαντωθει ξανα το μπασκετ πρεπει να γινει k0los το ποδοσφαιρο;
Δεν μπορω να καταλαβω αυτη ...
Δεν μπορω να καταλαβω αυτη ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάντε ρε λίγο υπομονή να δείτε τι θα ζητήσει ο ΑΣ από τον Ιβάν. Οκ καλά κάνετε και προβληματιζεστε για την επιστημονική επάρκεια της επιτροπής αλλά δεν είδα τον ίδιο προβληματισμό για την επιστημονική επάρκεια αυτού που συνέταξε το μνημόνιο που κατέθεσε η ΠΑΕ ούτε για το κείμενο που περιείχε. Τότε ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic