Δηλαδη συμφωνα με το ρεπορταζ του voria ειναι αφερεγγυος και με τον ΑΣ.
Καποιοι ηθελαν και θελουν να πεσει Τουμπα στα χερια του, που απο οτι φαινεται οταν ξυπναει στραβα πληρωνει μονο οποιον γουσταρει.
Τι ζουμε!
Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ποιος εδώ μέσα ήθελε να πέσει η Τούμπα στα χέρια του ?
ο άλλος έγραψε ότι είπαν να μην πληρώσουν τον Ιβάν
Πρωτον το εδω μεσα το προσθεσες εσυ, δεν το εγραψα πουθενα εγω.
Βρισκεις την χθεσινη εκπομπη του basketplus στο youτube, στο 7.44 λεει ο ρεπορτερ Κλειτος Καρκανιας "...ο Μυστακιδης ακουσε ...
ο άλλος έγραψε ότι είπαν να μην πληρώσουν τον Ιβάν
Πρωτον το εδω μεσα το προσθεσες εσυ, δεν το εγραψα πουθενα εγω.
Βρισκεις την χθεσινη εκπομπη του basketplus στο youτube, στο 7.44 λεει ο ρεπορτερ Κλειτος Καρκανιας "...ο Μυστακιδης ακουσε ...
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Τωρα ανακαλυψαν οτι υπαρχει θεμα; Εγω γιατι θυμαμαι να εχουν γινει επιθεωρησεις στο γηπεδο πριν την εξαγορα;
Ειμαι περιεργος τι θα απαντησει ο Θανασης Χατζοπουλος, παντως τα δικαστηρια θα εχουν αρκετη δουλεια απο οτι φαινεται.
Υ.Γ. Θα το ξαναπω, ευτυχως δεν επεσε η Τουμπα στα χερια του.
Ειμαι περιεργος τι θα απαντησει ο Θανασης Χατζοπουλος, παντως τα δικαστηρια θα εχουν αρκετη δουλεια απο οτι φαινεται.
Υ.Γ. Θα το ξαναπω, ευτυχως δεν επεσε η Τουμπα στα χερια του.
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να σκεφτουμε πως οπως σημερα φερεται εκδικητικα σε αυτους που δεν γουσταρει, στο μελλον μπορει για τον οποιονδηποτε λογο να κανει το ιδιο και στο μπασκετ;
Επισης αυτο "ε ας βαλει λεφτα, και ολα συγχωρουνται", σορρυ αλλα δεν μου φαινεται και πολυ ΠΑΟΚ. Και σιγα τα λεφτα ...
Επισης αυτο "ε ας βαλει λεφτα, και ολα συγχωρουνται", σορρυ αλλα δεν μου φαινεται και πολυ ΠΑΟΚ. Και σιγα τα λεφτα ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εμένα μου είχαν κάνει εντύπωση και τα παρακάτω.
Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει.
Αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ με υπερβολικό συναισθηματισμό. Δεν βρήκα τον ΠΑΟΚ στη ζωή μου, βρήκα τον εαυτό μου μέσα από ...
Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει.
Αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ με υπερβολικό συναισθηματισμό. Δεν βρήκα τον ΠΑΟΚ στη ζωή μου, βρήκα τον εαυτό μου μέσα από ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι
για να ξέρουμε τι λέμε, η ομάδα (ΚΑΕ) όσο φυτοζωούσε και αποπλήρωνε παλιά χρέη, πλήρωνε τίποτα για ενοίκιο στον ΑΣ;
μια χαρά τα λέει ο φίλος, απο το να ρημάζει και χωρίς άλλη εναλλακτική, το δίνεις φτηνά αναμένοντας την ακριβή ανακαίνιση κι επέκταση, που μένουν στο ακίνητο και στον ιδιοκτήτη του ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Από τόν ίδιο τον μεγαλομέτοχο δεν περιμένω λέξη, άλλωστε στις πρώτες τού δηλώσεις μας είχε πει το λαϊκίστικο για μένα "θα μιλήσω με πράξεις".
Θα μπορούσαν να βγουν οι άνθρωποι πού έχει στην διοίκηση να πουν κάποια πράγματα, βέβαια θα πρέπει να απαντήσουν και σε μερικές άβολες ερωτήσεις.
Θα μπορούσαν να βγουν οι άνθρωποι πού έχει στην διοίκηση να πουν κάποια πράγματα, βέβαια θα πρέπει να απαντήσουν και σε μερικές άβολες ερωτήσεις.
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι προσπαθουν ορισμένοι να βάλουν στην ζυγαριά πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους;
Ναι ο Ιβαν "άλλαξε" τον χάρτη στην ΕΠΟ, αλλα αυτό έγινε για να γίνει το παιχνίδι πιο δίκαιο, για αυτο και με εξαιρεση το χαρτινο ολα τα υπολοιπα πρωταθληματα κατα την γνώμη μου ηταν δικαια, οχι για να ...
Ναι ο Ιβαν "άλλαξε" τον χάρτη στην ΕΠΟ, αλλα αυτό έγινε για να γίνει το παιχνίδι πιο δίκαιο, για αυτο και με εξαιρεση το χαρτινο ολα τα υπολοιπα πρωταθληματα κατα την γνώμη μου ηταν δικαια, οχι για να ...