Ο Στρατηγός πάντως τον Ιβάν Σαββίδη τον σέβονταν και μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν ( ο οποίος τον είχε βοηθήσει με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε).
Είναι η ντροπή για κάποιους η περιγραφή ιστορικών γεγονότων (ότι παραγοντικα πριν την έλευση Σαββίδη ήμασταν "νάνοι" και τρώγαμε την μια ...
Η αναζήτηση βρήκε 54 εγγραφές
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Μεγαλη ανακουφιση η σημερινη εξελιξη. Εγω εδω και καιρο πιστευα οτι τα χειροτερα ηταν μπροστα μας, τελικα ευτυχως επικρατησε η λογικη. Δεν μπορει να γινει γηπεδο χωρις την συμμετοχη της ΠΑΕ.
Μακαρι να πανε ολα καλα, μην προκυψει τιποτα αναπαντεχο, και εφοσον αυτην ειναι η τελευταια σεζον της ...
Μακαρι να πανε ολα καλα, μην προκυψει τιποτα αναπαντεχο, και εφοσον αυτην ειναι η τελευταια σεζον της ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Απο την στιγμη που απο την αρχη εχει συμφωνηθει να αποπληρωθουν ολα τα χρεη και αυτα εχουν πιστοποιηθει απο τον οικονομικο ελεγχο δεν καταλαβαινω γιατι γινεται ολη αυτη η συζητηση. Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα.
Εγω παντως με οσα εγιναν στην υποθεση της Τουμπας, δεν θα κατηγορησω τον κυριο ...
Εγω παντως με οσα εγιναν στην υποθεση της Τουμπας, δεν θα κατηγορησω τον κυριο ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακομα και τωρα κρυβεται. Εχετε δει ποτε τον Ιβαν Σαββιδη να υπογραφει δηλωση του ως "Dimera Group IKE"; Μονο εμενα μου φαινεται προσβλητικο ολο αυτο;
Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα. Προσωπικα εχω πολυ μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο, απο αυτον που ουτε το ονοματεπωνυμο του δεν θελει ...
Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα. Προσωπικα εχω πολυ μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο, απο αυτον που ουτε το ονοματεπωνυμο του δεν θελει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως απορω πραγματικα πως ορισμενοι εμπιστευονται περισσοτερο τον λογο της "Alpha Sports Group" (αφου ο επενδυτης ντρεπεται να γραψει το ονομα του) σε σχεση με αυτον την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Λες και δεν εχουν προηγηθει οσα προηγηθηκαν στο θεμα της Νεας Τουμπας, οι απειλες για τις οποιες μιλησαν ...
Λες και δεν εχουν προηγηθει οσα προηγηθηκαν στο θεμα της Νεας Τουμπας, οι απειλες για τις οποιες μιλησαν ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανείς δεν έγραψε ότι θα φταίει κανένας Ιβαν; Ποιος το έγραψε αυτό;
Τα λεφτά που βγήκαν από τον έλεγχο πρέπει να πληρωθούν.
Τώρα αν αρχίσουμε το "τα μαύρα να πληρωθούν μαύρα γιατί έτσι είπαμε", "η πληρωμή να γίνει ταυτόχρονα , δηλαδή ο ένας να είναι με το στιλό πάνω από το χαρτί και ο άλλος ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα, πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα, οτι ακριβως λεει και η ΚΑΕ στην ανακοινωση της. Δεν καταλαβαινω γιατι ανακυκλωνεται αυτη η συζητηση, ψαχνουμε για μαυρες σακουλες κλπ.
Απο το καλοκαιρι παντως, ενας ανθρωπος μας εχει κανει μπλεντερ σε χρονια μαλιστα επετειακη. Εχω ...
Απο το καλοκαιρι παντως, ενας ανθρωπος μας εχει κανει μπλεντερ σε χρονια μαλιστα επετειακη. Εχω ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναγραφω, τι συμφωνηθηκε απο την αρχη; Συμφωνα με την ΚΑΕ, η συμφωνια ηταν "η συμφωνηθείσα από την πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών στις 2 Σεπτεμβρίου 2025 ταυτόχρονη αποπληρωμή όλων ανεξαιρέτως των υφιστάμενων σήμερα χρεών, το ύψος των οποίων έχει πιστοποιηθεί από τον σχετικό οικονομικό ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ολοκληρωση της συμφωνιας ειναι θετικη εξελιξη αφου η εναλλακτικη ηταν να συνεχισουμε ως εχει.
Δεν θα πω ψεμματα, εχω πολυ αρνητικη αποψη για τον νεο ιδιοκτητη της ΚΑΕ, και ο πιο σημαντικος λογος ειναι οτι η εμφανιση του στην ζωη του συλλογου εχει συνδεθει με διχονοια και τονους τοξικοτητας. Δεν ...
Δεν θα πω ψεμματα, εχω πολυ αρνητικη αποψη για τον νεο ιδιοκτητη της ΚΑΕ, και ο πιο σημαντικος λογος ειναι οτι η εμφανιση του στην ζωη του συλλογου εχει συνδεθει με διχονοια και τονους τοξικοτητας. Δεν ...