Καλώς σας βρήκα μάγκες & πάλι (είχα κάνει εγγραφή ως zudu 4, τότε που ψάχναμε σενάριο πως βγαίναμε πρωταθλητές πριν τα p.o, είχα γράψει κ καμία 20αριά σχόλια αλλά είχα δώσει εταιρικό mail & μου την έπεσαν από την κυβερνοασφάλεια....πλέον με τον Drexler🏀.
Όπως είχα πει κ τότε, καθημερινά ...
Η αναζήτηση βρήκε 8 εγγραφές
- Δευ 04 Αύγ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 05 Αύγ 2025, 08:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Καλημέρα σε όλους
Κ ξαναρωτάω (την ισχνή μειοψηφία): Αν είσασταν ο Ιβάν, σύμφωνα με το τι γίνεται 1μιση μήνα τώρα α) πως θα αισθανόσασταν & β) πως θα αντιδρούσατε.
Ήθελα να πάω Τούμπα μεθαύριο με το μικρό και δε θα τον πάω γιατί σε κάποιες πιθανές ερωτήσεις του, δε θα ξέρω τι να του απαντήσω ...
Κ ξαναρωτάω (την ισχνή μειοψηφία): Αν είσασταν ο Ιβάν, σύμφωνα με το τι γίνεται 1μιση μήνα τώρα α) πως θα αισθανόσασταν & β) πως θα αντιδρούσατε.
Ήθελα να πάω Τούμπα μεθαύριο με το μικρό και δε θα τον πάω γιατί σε κάποιες πιθανές ερωτήσεις του, δε θα ξέρω τι να του απαντήσω ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 09:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε περίπτωση μιας αναπαντεχης εξέλιξης επιβολής κυρώσεων στα πρότυπα του Ρόμαν Αμπραμοβιτς και αναγκαστικων αλλαγών, θα προτιμούσατε δηλαδή μια εγχώρια λύση από τα Καρτέλ Ενέργειας που λεηλατουν τους φυσικους πόρους της χωρας και τους πολιτες της...
και όχι έναν επιχειρηματία που δεν έκανε λεφτά ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ ξαναρωτάω την ισχνή μειοψηφία, αν είσασταν ο Ιβάν κ γίνονταν ότι γίνεται:
α) πως θα αισθανόσασταν, β) πως θα αντιδρούσατε
Ευχαριστώ για τις μηδενικές απαντήσεις σας
α) πως θα αισθανόσασταν, β) πως θα αντιδρούσατε
Ευχαριστώ για τις μηδενικές απαντήσεις σας

- Τρί 05 Αύγ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα φέτος να γίνει ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας, στα 100 χρόνια της ομάδας και να σπάσουμε το ρεκόρ των 21.100 εισιτηρίων διαρκείας, της διοίκησης πρωτοδικείου Ζαγοράκη - Βρύζα.
Ίσως, μερίδα του κόσμου, να είναι απογοητευμένη από τη μεταγραφική πολιτική της παε τα ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 19:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Καλή αρχή στη νέα σεζόν,
χαμηλά τη μπάλα/μάτι να γυαλίζει αλλά μυαλομένα/καλό παιχνίδι από πλάγια/καθαρό σκορ
Άσσο με χάντικαπ
χαμηλά τη μπάλα/μάτι να γυαλίζει αλλά μυαλομένα/καλό παιχνίδι από πλάγια/καθαρό σκορ
Άσσο με χάντικαπ
- Τετ 06 Αύγ 2025, 08:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους & ξαναμαναρωτάω:
Αν ήσασταν εσείς ο Ιβάν & βάζατε όσα χρήματα έβαλε για τον Π.Α.Ο.Κ., γίνονταν ότι έγινε 1μιση μήνα τώρα α) τι θα αισθανόσασταν, β) πως θα αντιδρούσατε.
Ενοχλεί το ερώτημα & δε βάζετε το ΕΓΩ σας, στη θέση του άλλου (την ισχνή μειοψηφία ρωτάω);
Αν ήσασταν εσείς ο Ιβάν & βάζατε όσα χρήματα έβαλε για τον Π.Α.Ο.Κ., γίνονταν ότι έγινε 1μιση μήνα τώρα α) τι θα αισθανόσασταν, β) πως θα αντιδρούσατε.
Ενοχλεί το ερώτημα & δε βάζετε το ΕΓΩ σας, στη θέση του άλλου (την ισχνή μειοψηφία ρωτάω);
- Τετ 06 Αύγ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Η (προσωρινή;; ) Νέα Τούμπα έτοιμη σε έναν χρόνο..
Η μόνιμη Νέα Τούμπα, βλέπω να περιμένει όσο χρειαστεί ώστε να γίνει από αυτόν που το το υποσχέθηκε και όντως πήγε πίσω χρονικά, αλλά αν χρειαστεί ας πάει και λίγο ακόμα.
Και κάπως έτσι, μπήκε άλλο ένα όπλο στις μάχες που έρχονται
Μόνο μην ...