Έχεις πλάκα πάντως, στο αναγνωρίζω.giliopoulos έγραψε: Τετ 15 Οκτ 2025, 13:32 Δεν υπαρχει αυτη η περιπτωση. Το γηπεδο θα περασει απο ΓΣ των μελων.
Η αναζήτηση βρήκε 74 εγγραφές
- Τετ 15 Οκτ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
astral έγραψε: Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:08 Θα τα καθορίσει όλα η πενταμελής των τριων και μετα θα σηκωθεί ο Καφκα απο τον ταφο να γραψει το σηκουελ.
Είχαμε πει πως το σενάριο το γράφει ακόμη ο ΑΣ & έχει γυρίσματα στο εξωτερικό.....
Φίλος έδωσες ρέστα, το πήγες 2 βήματα παραπέρα, γελάω ακόμη & σ' ευχαριστώ.
- Παρ 17 Οκτ 2025, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθώς ξεκινάει η 3η πράξη του έργου & οδεύοντας προς το οποίο φινάλε, ξανατονίζω πως μετά βεβαιότητας, το μόνο άτομο που μπορεί & πρέπει να πιεστεί, είναι η νομική σύμβουλος. Τότε & μόνο τότε θα αρχίσουν να σφίγγουν οι καταστάσεις, οπότε και θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε καθημερινά, από ποιους & με πιο ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα οποίος δεν μπορεί να πάει... στην Ελβετία... Γκεγκε εσείς εκεί χαμηλά στην 4???
Ονειρωξη. Γιατί να μην γίνει γκολ εκείνη η φάση με τα τακουνακια γμτπ μου...
Είμαι 100% σίγουρος, πως αν το ματς δεν ήταν 0-2 αλλά στο γκολ, θα είχε σουτάρει...κ θα είχε γράψει. Ο ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εντωμεταξυ είδα τα highlights στο ημίχρονο,τα είδα ξανά σήμερα σε πρωιναδικο στην TV και έχουν κοπεί οι φάσεις μας στο πρώτο ημίχρονο. Υπηρχαν μόνο οι φάσεις της κουλας και το γκολ.
Σωστότατος, αηδία κατάντησαν αλλά κ τ' αρχίδια μέσα αθηνέζοι. Καρτέλα με στατιστικά έβγαλαν μόνο στο ημίχρονο ο ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Κάποια στιγμή γλέντησε τόσο άσχημα τον "Μαρίν" που το χανουμάκι απηυδησμένο που δεν μπόρουσε ουτε καν να πλησιάσει το θηρίο, αφού απωθήθηκε μετά από προσπάθεια να του κλέψει (χαχα) την μπάλα, του κάνει φάουλ και στη συνέχεια τον χτυπάει με το χεράκι του στο χέρι σα να είναι παιδάκι με μεγαλύτερο ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Προχθες που πέτυχα στον δρομο τον Ησαιάδη, ειλικρινά ήμουν έτοιμος να κατέβω να τον αρπάξω και δε με άφησε η γυναίκα μου, εσείς εκεί του ΑΣ, αν διαβάζετε, να ξέρετε στο τέλος δε θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στην πόλη σαν το μπαρμπα Θανάση.
Ανθρωπάκια, αλλού για μεροκάματο, όχι από τον ΠΑΟΚ ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
εγω θέλω να δω ...αν χτίσει το γήπεδο κάποιος άλλος εκτος απο τον ιβαν...πως θα πουνε την παε να φύγει για να αρχίσει το χτίσιμο ...
......
και αν ο ιβαν πει.....αποσύρω την ομάδα απο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.............
...
θα έχει πολυ γέλιο...... ισως και φαπες ...
Ε ναι ρε ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα δεν ξέραμε λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέρμαε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
φιλε ....εκτος τοπου και χρονου εισαι....
τοσο καιρο ουτε εχεις παρει χαμπαρι γιατι πραγμα γίνεται η κουβέντα....
Μην τους αποσυντονίζετε ρε εσείς!! Οι άνθρωποι δουλεύουν δεν το βλέπετε; Τι θέλετε τώρα, να κάνουν κανένα λάθος; Κ αν γι' αυτό το λάθος, δεν πληρωθούν από το αφεντικό τους ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ρε εσύ μην τα λες έτσι, ο άνθρωπος από πάντα γούσταρε την πορτοκαλί θέα & ειδικά να το στάζει από τη γωνία κ να κάνει χλάάάτς. Πάμε δεν πήγαινε γιατί το δυχτάκι ήταν φαρδύ & ειδικά στις βολές, αρκετές φορές ούτε σάλευε.
Κιθαρίστα (το σχέδιο είναι από hard rock έτσι;) είσαι κακώς ρε φίλος.
Κιθαρίστα (το σχέδιο είναι από hard rock έτσι;) είσαι κακώς ρε φίλος.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πόσο καραγκιόζης αυτός ο.. Κωλοβουρας ο σπικερ.
Λες και περίμενε να έρθει η καταστροφή.
Στον πέναλτι του Ζιβκο μας έπρηξε, πριν την εκτέλεση με τις αποκρούσεις του Τούρκου.
Στο τέλος μιλούσε σαν να ήταν μια απλή νίκη,
ΕΠΟΣ, ήταν ρε κομπλεξαρες.
Καλημέρα, Σωτηράκη μπορείς να καθήσεις ή σε ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τηρουμένων των αναλογιών, μια από τις σπουδαιότερες νίκες της δεκαετίας. Και λόγω αντιπάλου, και γιατί δεν κλέψαμε το αποτέλεσμα, και γιατί ορισμένοι παίκτες όχι απλά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, αλλά έδειξαν για πόσο ψηλά είναι.
ΥΓ: Κι εγώ θα έδινα το πέναλτι, αλλά δεν αλλάζει τίποτα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Συγχαρητήρια & πάμε για φρέσκα κουλούρια...τώρα που ρολάρουμε :opaokara:
Καρπετόπο...α τόσο κόμπλεξ ρε μ@λ@κες, που τα μας τα 'χατε κάνει μπαλόνια με την αντικειμενικότητα & την ανωτερότητα (αλά χαβουστάν), στη 1μιση τα ξημερώματα τον πρωτοπόρο :pano: ?
ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ...κ όπως είπες "αν ...
Καρπετόπο...α τόσο κόμπλεξ ρε μ@λ@κες, που τα μας τα 'χατε κάνει μπαλόνια με την αντικειμενικότητα & την ανωτερότητα (αλά χαβουστάν), στη 1μιση τα ξημερώματα τον πρωτοπόρο :pano: ?
ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΡΕ ΤΣΟΛΙΑ...κ όπως είπες "αν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 13:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως οι υπόλοιποι έχουν πάρει αρκετά παιχνίδια στα οποία λόγω πιθανοτήτων θα έπρεπε να είχαν γκελάρει σε κάποια από αυτά.
Η εικόνα του γηπέδου δεν αντικατοπτρίζει τη βαθμολογική διαφορά. Είναι λίγοι οι 4 βαθμοί από την άεκ και ο ένας από τον οσφπ.
Η άεκ έχει πάρει νίκες ...