Η αναζήτηση βρήκε 74 εγγραφές

Return

από PAOK DreXleR
Παρ 07 Νοέμ 2025, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD

Νίκη στα χασομέρια, έτσι να τσούξει γερά.
Βαζέλια μαζευτείτε, έρχεται ο :pano: του τρομοκράτη, παλιοπουτάνες.
Στοιχιώστε κάθε όνειρο, πράσινο - κόκκινο - χάρτινο. ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ :opaokara:
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 08:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Miles έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 01:28 Δεν είναι τυχαίο γιατί βρέξανε το γήπεδο και δεν είναι τυχαίο ποιος είχε τα περισσσότερα γλιστρήματα.
Κ με τον ΟΦΗ εκεί, τα ίδια σκατά & χειρότερα ήταν, πολύ βρεγμένο το γήπεδο λες κ είχε βρέξει :evil:
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 08:50
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο έτσι μπορούσαν, τα λέγαμε κ για το β' διαλογής γερμανό κ τα κατάφεραν. Μετά το 70 θύμισαν Ιωνικό, μπράβο τους (βαζέλια έχει κ πιο κάτω.
Εμείς must win παιχνίδια, μόνο με elite μας έβαζαν να τα παίζουμε. Πάλι καλά που είναι δική μας η ΕΠΟ. Μάκη δε λέμε για 'σένα, εσύ καριερίστας ήσουν πάντα
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Το ματς έπρεπε να τελειώσει στο 4'.

Με 10 παίχτες αυτός ο τραγικός Βαζελος θα έτρωγε 3.

Βάζω τα χέρια μου , τα πόδια και ότι άλλο θέλετε στην φωτιά, πως αν αντίστοιχο φάουλ γινόταν σε παίχτη που φορούσε κόκκινα θα είχε φύγει απευθείας.

2 μετρα και 2 σταθμά κύριοι..

Μην πάμε μακριά, πέρσι στην ...
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Αντε να δεχτω οτι του Τζουρισιτς επιδεχεται ερμηνεια (λεμε τωρα) αλλα του Σιωπη ειναι ο ορισμος της κοκκινης καρτας. Ειναι το παραδειγμα που δεινει ο κανονισμος. Ο Σιωπης κυνηγαει το χτυπημα. Επι τουτου. Η μπαλα ειναι εκτος πεδιου δρασης του και σημαδευει στεγνα το ποδι χαμηλα.
Ειναι ξεφτιλικι οτι ...
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Σφραγίδα Μπενίτεθ, υπογραφή Μπενίτεθ. Ο πάο δεν έπαιξε διαφορετικά με τον οσφπ. Κι εκεί μπήκε, πρέσαρε και κλώτσησε σε όλο το γήπεδο. Άντεξε 60 λεπτά και μετά υποχώρησε. Το ίδιο έγινε και χθες. Εγώ πάντως στέκομαι στα 2 γκολ που φάγαμε. Όσο ξύλο και να φάγαμε, όσο αποδοτικά κι αν μας μπλοκάρανε ...
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Δευ 10 Νοέμ 2025, 10:58 Διαβάζεις σχόλια Βάζελων και είναι για λύπηση. Πως κατάντησε έτσι ο βαζελος ρε.
Πάντα αυτοί ήταν, απλά έχουν να πάρουν πρωτάθλημα 15 χρόνια. Βγήκε η ψείρα στο γιακά του 2026.
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θεωρώ ότι το παιχνίδι χρειάζεται πολύ ανάλυση καθώς η ομάδα έβγαλε ΟΛΕΣ τις αδυναμίες της σήμερα και δείχνει τον τρόπο που μπορεί να αντιμετωπιστεί από ΠΟΛΥ κατωτερες ποιοτικά ομάδες, όπως είναι ο (και ο φετινός) βάζελος.

Μεγαλύτερη αδυναμία από όλες είναι η έλλειψη σκληράδας. Απαράδεκτο ...
από PAOK DreXleR
Δευ 10 Νοέμ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Ας μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε στις κουλες.
Έχουν γραφτεί πολλά για την χθεσινή διαιτησια με αφορμή δύο κίτρινες που δεν έδωσε

Φαντάζομαι το λες για τα μαρκαρίσματα των Τετέ & Σιώπη, που όλοι εκτός από εμάς θα είχαν ξεσηκωθεί γιατί δεν πάνε καθόλου να παίξουν μπάλα. Για την κόκκινη στο 4 ...
από PAOK DreXleR
Τετ 12 Νοέμ 2025, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

Σύμφωνα δηλαδή με τα λεγόμενα σας, ο γερμανός που έβγαλε 1 κίτρινη κάρτα σε όλο το 1ο ημίχρονο, την πεντακάθαρη κόκκινη για εμένα, του Τζούρισιτς στα πρώτα 5 λεπτά, μας σφύριξε καλά; Δίκαια; Ήταν αμερόληπτος; Σφύριζε ότι έβλεπε;
Σοβαρά τώρα τα λέτε; Κ ξαναπαίρνουν κάρτα, την 1η του Σιώπη, στη ...
από PAOK DreXleR
Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Ότι κ να λέμε, για τον κ. Λανουά μάθατε τίποτα; Είναι καλά ο άνθρωπος έτσι; Γιατί νομίζω μας τρολάρει άσχημα, μπορεί να είναι κ η ιδέα μου. Όλα τα βαζέλια πάντως λένε πως τους δικαίωσε, περαστικά μας. Κ κερατάς λοιπόν κ δαρμένος, ε ξοδέψαμε & το 1ο ημίχρονο, περίφημα. Προβλέπω να επαναλαμβάνετε το ...
από PAOK DreXleR
Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Νομίζω θυμόμαστε όλοι τι έγινε πέρυσι στην Τούμπα (όλα τα πειράματα εμάς έχουν στόχο) με το συμπολίτη.
Η χαβούζα πριν πεινάσει μαγειρεύει, ξέρουν αυτοί...
από PAOK DreXleR
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Azrael έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 21:09 Τετεη ρουφα μας τα πεη παλιομλκ!
Νόμιζε παίζει ήδη στο βάζελο, σαν έτοιμος από καιρό... μπράβο ρε καραμαλάκα & κάπου συνέχεια στη χαβούζα σας.
:nairepaok:
από PAOK DreXleR
Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Όλο το παιχνιδι ήταν ο Αντριγια. Το οδηγημα και οι κινήσεις που κάνει ειδικά στο δευτερο γκολ είναι χαρακτηριστικες ενός τοπ κλας παικτη.
Είναι σε καλό φεγγάρι και αυτός και ο Τάισον κι αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Ο Ιβανουσετς μου φάνηκε πιο χαλαρός απο καθε άλλη φορά, σε ορισμένες στιγμές ...