Αναζήτηση για περισσότερες από 2503 εγγραφές

Return

από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 10:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...

Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.

Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας φέρνουν ...
από Equalizer
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι μερικοί μαλώνουν για δισεκατομμυριούχους είναι το εντελώς ανάξιο λόγου συμβάν σε όλη αυτή την ιστορία

Το ότι επίσης ένα πολυ μικρό ποσοστό του κοσμου αδυνατεί να καταλάβει για ποιο λόγο μαλώνουμε όσοι μαλώνουμε, είναι βεβαίως σημαντικότερο πλήγμα για την ύπαρξη μας ως ΠΑΟΚ και θέτει τις ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Εγραψα ενα κατεβατο, αλλα το εσβησα για να μην κουραζω με πραγματα που εχουν ξαναειπωθει.
Στα γεγονοτα, τελειωσε ο οικονομικος ελεγχος. Θα ειμαι "τηλεγραφικος" για τα δεδομενα μου.

Μακαρι ο Μυστακιδης να ειχε ελθει αλλιως και τωρα να πανηγυριζαμε.
Μακαρι να ηθελε μονο την ΚΑΕ.
Μακαρι να μην υπηρχε ...
από Guitarman
Τετ 22 Οκτ 2025, 11:53
Jump to forum
Jump to topic

Το δέντρο είναι η ΚΑΕ και το δάσος οι σχέσεις ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΑΣ-Μυστακίδη θα υποθέσω.

Εγώ χαίρομαι για το μπάσκετ. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο με τον οποίο συνδέεται με το ποδόσφαιρο και τα εκεί θέματα, πέραν του λαϊκού ερείσματος.

Μάλλον ούτε εσείς το καταλαβαίνετε όμως αφού όταν είχε ακουστεί το ...
από George Best4
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Παντού θα χωθεί, θέλει να πάρει τον κόσμο με το μέρος του. Γ αυτό και κινήθηκε για το μπάσκετ, όπως έχω γράψει άπειρες φορές @The Equalizer .

Δεν είναι Άγιος, όπως δεν είναι κανένας Άγιος.

Βρήκε μια κατάσταση και θέλει να την εκμεταλλευτεί.

Από εκεί και πέρα το να στεναωριέται κανείς και να ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 12:53
Jump to forum
Jump to topic

Ένα γενικό και αόριστο σχόλιο χωρίς συγκεκριμένους αποδέκτες:

Νομίζω πως ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη και ερμηνεία των πραγμάτων.

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα του ΑΣ, βλέπω αρκετούς να είναι ταγμένοι προς μια άποψη - ιδέα - αντίληψη των πραγμάτων και ...
από nunies4
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ...
από Montrealiotis
Τετ 22 Οκτ 2025, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες έχουν περάσει πολλές σκέψεις από το μυαλό μου, που δύσκολα μπορώ να τις αποτυπώσω σε ένα ποστ. Ενα όμως με κάνει να αναρωτιέμαι πιο πολύ από τα υπόλοιπα. Πώς μπορεί να υποβιβάζετε τον Ιβαν σε έναν απλά δισεκατομμυριούχο (για τον ΠΑΟΚ); Πέραν του οικονομικού μιλάμε ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:57 Που είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει το γήπεδο αποκλειστικά και τίποτα άλλο;
Όταν είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει να κάνει το γήπεδο ποδοσφαίρου είπε ότι θέλει να πάρει και την ΚΑΕ; Αυτό έγινε τρεις μήνες μετά. Όταν είδε ότι το σχέδιο έχει ζόρι. Δηλαδή θα μας τρελάνετε εδώ μέσα;
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:29
Jump to forum
Jump to topic

Ένα γενικό και αόριστο σχόλιο χωρίς συγκεκριμένους αποδέκτες:

Νομίζω πως ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη και ερμηνεία των πραγμάτων.

Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα του ΑΣ, βλέπω αρκετούς να είναι ταγμένοι προς μια άποψη - ιδέα - αντίληψη των πραγμάτων ...
από Montrealiotis
Τετ 22 Οκτ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.

Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.

Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.

Με αφορμή ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι για όλους τους νεότερους και όχι μόνο. Στο μπάσκετ ζήσαμε και το ζήσαμε, από τη στιγμή που ξεκινησε να δείχνει ότι υπάρχει (στην προ Γκάλη εποχή) το 1985, στο πάλε με Μπίλι Βαρνερ, Ντιλεινι Ραντ και αδελφούς Κατσούλη, Μάτζικ, Κουματσιωτη, κλπ, ως την άνοδο με Μπάνε Κόρφα, Λίβινγκστον, Μπέρυ ...
από navigator11
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.

Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.

Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.

Με αφορμή ...
από DamoN
Τετ 22 Οκτ 2025, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες ...