Αναζήτηση για περισσότερες από 2503 εγγραφές

Return

από tzo_1926
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

EΕγω βλέπω οτι το μπασκετ είναι όχημα. Δεντο θέλειπραγματικά. Πλέον δεν τον θέλω ούτε και γώ.
από Guitarman
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει

Και είμαι πολύ κόσμιος

Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πως αυτό που γράφεις είναι προσβλητικό προς το Χατζόπουλο και όλη την ηγεσία της καε έτσι?

Μέχρι και το Σαββιδεικο ...
από Guitarman
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?

Ε νομίζω είναι προφανές ρε φίλε. Από τη στιγμή που είπε προχωράμε το πισωγύρισμα θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο. Αν πιστέψουμε και την ανακοίνωση των δυτικών συνοικιών ενδεχομένως να ...
από renegade
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι ο Χατζόπουλος έχει μια πολύ καυτή πατάτα στα χέρια του?
Ήταν νομίζετε εύκολο για τον κάθε Χατζόπουλο ( που δεν κάνει αιρετή διοίκηση για να μην επωμιστεί τα παλιά χρέη) να πει στον κάθε δισεκατομμυριούχο δεν πουλάω?
Ακόμα και αυτό για την έγκριση που ...
από Ιάσονας
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

sn0ufel4 έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:08 @Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?
Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει
από Guitarman
Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Μη λες τέτοια Ιάσονα. Δεν θα μας χαλάσεις εσύ το πανυγηρι! Που την θυμήθηκες τωρα εκείνη την ανακοίνωση κάποιων οργανωμένων που στοχοποιουσαν Χατζόπουλο και άλλους...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν δήλωσε ποτέ ο Σαββίδης κάτι για την ΚΑΕ.
Το ξαναειπαμε.
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπική μου άποψη

- επιτακτική ανάγκη η διακοπή των συνομιλιών μεταβίβασης της ΚΑΕ έως ότου ξεκαθαρίσει το τι συμβαινει με την Τουμπα, δημοσιευθεί επίσημα το τι έχει συμφωνηθεί και τεθούν ξεκάθαροι όροι παραχώρησης χρήσης του γηπέδου μπάσκετ στον ενδιαφερόμενο επενδυτή, υπό προϋπόθεση έγκρισης ...
από aivas19
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

@Guitarman αν ο Χατζόπουλος έλεγε πεστα Χρυσόστομε τι τον εμποδίζει να σταματήσει τηλ όλη διαδικασία?

Τον εμποδίζουν οι ίδιοι που μόλις ανέφερε πως υπάρχει και άλλο ενδιαφέρον τον έβριζαν από το πρωί ως το βράδυ ξεχνώντας όσα έχει προσφέρει

Άρα ασκούν διοίκηση τα τρολακια του τουιτερ ...
από Guitarman
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:30
Jump to forum
Jump to topic

από Ιάσονας
Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:58
Jump to forum
Jump to topic

από Χωρικός
Τετ 05 Νοέμ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

γιατί; (αλήθεια τώρα) , θέλετε να ολοκληρωθεί;
από Montrealiotis
Τετ 05 Νοέμ 2025, 14:50
Jump to forum
Jump to topic

Τα έχουμε πει, το μπάσκετ να κερδαει και όλοι οι υπόλοιποι (στον ΠΑΟΚ) να παν να…
από eorptol1
Τετ 05 Νοέμ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

ξεπλυμα του ΑΣ κανεις και μιλας για αλητεια αιντε κανε μας την χαρη περαστηκε στο φορουμ
από Taseos
Τετ 05 Νοέμ 2025, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Για γράψε μου τι δικαιούται ο ας βάση νόμου. Και που ήταν ο ας πριν ο Σαββιδης τον πετσοκόψει. Επίσης βάλε μου λινκ με τον ισολογισμό του ας και τα έσοδα του.ειμαι σίγουρος ότι ούτε το ένα μπορείς να βάλεις πολλω δε περισσότερο ούτε το άλλο.