Αναζήτηση για περισσότερες από 2503 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Πότε έγιναν τα παραπάνω; Θέλω να μου βάλεις τις δηλώσεις.
Ποιες δηλώσεις; Ότι θέλει να φτιάξει το γήπεδο ποδοσφαίρου και μετά από
τρεις μήνες ότι θέλει να πάρει την ΚΑΕ; Αμφισβητείς τις προθέσεις του;
Έκανες μπολντ και μεγάλα αυτό που δήλωσε ο Μυστακίδης και είναι παντού,
ξεχνώντας τα άλλα ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει διαστρεβλωση. Υπάρχει ερμηνεία. Όπως ερμηνεία είναι και αυτό που έκανες εσύ τώρα @Psaras Αλλά η ερμηνεία του Αμπαλαεα δεν αρέσει στον Black και του ρίχνει μια εβδομάδα μπαν ενώ υπάρχουν τρολακια που λοιδωρουν τον Σαββίδη και τρώνε μια μέρα... Άβυσσος...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 09:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιοι προκειμένου να επιτύχουν τα προσωπικά τους σχέδια, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους , όχι μόνο δε δίστασαν να κινηθούν ενάντια και να υπονομεύσουν με κάθε τρόπο την πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά απροκάλυπτα επιδίωξαν την καταστροφή, προκειμένου να βλάψουν τον Σαββίδη.
Δεν τους ...
Δεν τους ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριε Αρίστο, νέε μας Ιδιοκτήτη,
το πρώτο μας παράπονο από σένα είναι προφανές:
γιατί δεν γίναν οι κινήσεις αυτές νωρίτερα, καλοκαιράκι δηλαδή, να στήναμε ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ μια ομαδάρα να σκορπά τον τρόμο;
Και θα ψάχνουμε τώρα Νοέμβριο μήνα , παιχταράδες στο μπάσκετ. Που πως πότε και γιατί; πότε ...
- Τρί 28 Οκτ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ περιμένω με αγωνία πάντως αν οι του ερασιτέχνη βρούνε χρόνο να τα πούνε μια ψιλή με την ΠΑΕ για τη νέα Τούμπα, που την παρουσίαζαν ζήτημα ζωής και θανάτου μέχρι πριν λίγες βδομάδες - και ξαφνικά κι οι της ΠΑΕ, για να είμαι απολύτως δίκαιος, εμφανίζονται τελευταία ασυγκράτητοι σχετικά μ' αυτήν ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
οταν τελειωσει με το καλο επισημα η μεταβιβαση στον τελη ,θα σας γραψω λεπτομέρειες για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ενδιαφέρον του Ελληνα εξ Αμερικής ως ο ανθρωπος που τον βρηκε..
- Παρ 31 Οκτ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
joshua έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:31 Κάποιοι νιώθω ότι πραγματικά θα χαιρονταν αν χαλούσε του Μυστακιδη στη ΚΑΕ...
Πρωτος εγω
Μακαρι να υπαρχει κ δευτερος ενδιαφερομενος κα να παει σε αυτον η ΚΑΕ
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
ΜΕΓΑΣ ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΑΟΚ
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλουν τέτοιους παράγοντες στον ΠΑΟΚ οι σύνδεσμοι Θύρα 4, Μακεδόνες και Αμπαλαεα, θέλουν μόνο Μπεκιαρίδης και μπουκαλοφόρους μπροεδρους που παιρνούν τμητα πρωταθλητισμού (βλέπε γυναικείο ποδόσφαιρο) και το βγάζουν στην αφάνεια και την παρακμή.
- Σάβ 01 Νοέμ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Θανασαρας το πάρει απόφαση, αντίπαλο δεν θα βρει κανέναν.
Είναι η μόνη ελπίδα για την εκτόξευση του συλλόγου, ο άνθρωπος μπορεί να πάρει σκατά και να τα μετατρέψει σε χρυσό.
Είναι η μόνη ελπίδα για την εκτόξευση του συλλόγου, ο άνθρωπος μπορεί να πάρει σκατά και να τα μετατρέψει σε χρυσό.
- Κυρ 02 Νοέμ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Το μπάσκετ είναι ξέφραγο αμπέλι. Και λάθος μεταγραφές να κάνεις αλλάζεις παίκτες όλο τον χρόνο. Αλλά όπως και η μπάλα πρέπει πρώτα να δουλέψεις το παρασκήνιο. Καλώς παραιτήθηκε ο Βεζυρτζής από την μπάλα δεν έκανε. Γενικά δεν θέλω ΠΑΟΚτσηδες στη διοίκηση. Ηταν στην μπάλα ...
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύχομαι και ελπίζω το κείμενο αυτό να είναι ψεμματα από την αρχή έως το τέλος
1. Ποια είναι η προταθεισα συμφωνία για την εκμετάλλευση του γηπέδου μπάσκετ;
2. Γιατί δεν παρουσιάστηκε ποτέ και σε κανέναν;
3. Γιατί δεν είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ότι έχει ζητηθεί ή ακόμα και ...
3. Γιατί δεν είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας ότι έχει ζητηθεί ή ακόμα και ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύχομαι και ελπίζω το κείμενο αυτό να είναι ψεμματα από την αρχή έως το τέλος
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 01:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν βοηθάει και ο Μυστακίδης όμως ρε φίλε. Βγες και μιλά. Ομάδα αγοράζεις όχι μια οποιαδήποτε επιχείρηση
Είχε βγει στις 16 του περασμένου Ιούνη και πανηγύριζε, αγκαλίτσα με τα ρετάλια του ερασιτέχνη και συγκεκριμένους συνδεσμίτας, που επιτέλους το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτσή απανταχού γινόταν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και το σημερινό τσίρκο, μπορεί να πάρει τα λεφτά του και να αποχωρήσει
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι
Και είμαι πολύ κόσμιος
Πλούσιος με καρκίνο δεν ονειρεύτηκα ποτέ να ειμαι