Συγκλονιστική γιορτη.
Οθόνες με τους αδελφούς
και τους παίκτες παράγοντες που φύγανε.
Τις μεγάλες στιγμές. Το λαό του ΠΑΟΚ.
Και τα κύπελλα παρατεταγμένα μπροστά.
Ήδη υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι και κόσμος που πηγαινοέρχεται.
Και τα δάκρυα τρέχουνε ποτάμια.....
Αναζήτηση για περισσότερες από 5300 εγγραφές
- Δευ 20 Απρ 2026, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Υπάρχει και το 2ε Λέο.
Ο ΠΑΟΚ ακροβατεί εδώ και χρόνια με τους οικονομικούς περιορισμούς. Οι χορηγίες από οτιδήποτε υπάρχει στον όμιλο έχουν γίνει λάστιχο.
Δυστυχώς η αλήθεια είναι μια, το έξοδο αυτή τη στιγμή -με όλα τα αγωνιστικά λάθη στο σχεδιασμό κατά καιρούς- υπερβαίνει κατά πάρα πολύ το ...
Ο ΠΑΟΚ ακροβατεί εδώ και χρόνια με τους οικονομικούς περιορισμούς. Οι χορηγίες από οτιδήποτε υπάρχει στον όμιλο έχουν γίνει λάστιχο.
Δυστυχώς η αλήθεια είναι μια, το έξοδο αυτή τη στιγμή -με όλα τα αγωνιστικά λάθη στο σχεδιασμό κατά καιρούς- υπερβαίνει κατά πάρα πολύ το ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ μου το μεγαλείο σου που τελειωμό δεν έχει.
Χρονια πολλά στον μεγαλύτερο οργανισμό που έχει ιδρυθεί στην γη.
Χρονια πολλά στην καψούρα μας την πιο μεγάλη.
Χρονια πολλά στην προσφυγικη ιδέα που φώλιασε στην Θεσσαλονίκη και μεγαλουργησε σε αυτά τα 100 χρόνια.
Αυτήν η μέρα είναι αφιερωμένη σε ...
Χρονια πολλά στον μεγαλύτερο οργανισμό που έχει ιδρυθεί στην γη.
Χρονια πολλά στην καψούρα μας την πιο μεγάλη.
Χρονια πολλά στην προσφυγικη ιδέα που φώλιασε στην Θεσσαλονίκη και μεγαλουργησε σε αυτά τα 100 χρόνια.
Αυτήν η μέρα είναι αφιερωμένη σε ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει και το 2ε Λέο.
- Δευ 20 Απρ 2026, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic

Χρόνια πολλά ΠΑΟΚΑΡΑ
- Δευ 20 Απρ 2026, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αλλαγη θα ερθει με αλλαγη ιδιοκτησιας. Οχι με 3-4 νεους υπαλληλους σε μια ξεκαθαρα προσωποκεντρικη εταιρια. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Θα μας οργανώσει η αλφα σπορτ δηλαδή με τα τρομερά στελέχη.
Βρε κούνα το κεφάλι σου..
Επίσης όπως λένε οι παραπάνω η αλλαγή θα χρειαστεί χρήματα, που δεν ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 13:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρόνια πολλά στην ασπρόμαυρη αγάπη μας! Τα χρόνια περνούν, από παιδιά γίναμε μαντράχαλοι, η ζωή άλλαξε, μα η αρρώστια μένει ίδια. Μόνο Π.Α.Ο.Κ.! :opaokara:
Υγ. Είναι μέρες γιορτής και τίτλων, ο σύλλογος διεκδικεί σημαντικά τρόπαια, ας αφήσουμε τις διχόνοιες και ας περιμένουμε το τέλος της σεζόν ...
Υγ. Είναι μέρες γιορτής και τίτλων, ο σύλλογος διεκδικεί σημαντικά τρόπαια, ας αφήσουμε τις διχόνοιες και ας περιμένουμε το τέλος της σεζόν ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την γέννα η πρώτη λέξη, τρόπος ζωής από το ‘26
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ όλες τις πίκρες τις έφαγα από κοντά, από την κερκίδα, τώρα που είμαι μακριά έχω χάσει όλες τις μεγάλες χαρές, που θα ήθελα να είμαι εκεί, στην κερκίδα.
Α ρε ΠΑΟΚΑΡΑ όλες τις πίκρες τις έφαγα από κοντά, από την κερκίδα, τώρα που είμαι μακριά έχω χάσει όλες τις μεγάλες χαρές, που θα ήθελα να είμαι εκεί, στην κερκίδα.
- Δευ 20 Απρ 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.youtube.com/watch?v=XEObWcIt7eM
https://x.com/PAOK_FC/status/2046195406904725506?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E2046195406904725506%7Ctwgr%5Ed119b6e1f388023bfff91d8d2c02f4a6802f5912%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F1422649_sygkinitiko ...
https://x.com/PAOK_FC/status/2046195406904725506?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E2046195406904725506%7Ctwgr%5Ed119b6e1f388023bfff91d8d2c02f4a6802f5912%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F1422649_sygkinitiko ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Λογικός ο εκνευρισμός, φυσικά ευθύνη έχει και ο Σαββίδης, αλλά σας παρακαλώ πολύ μην ανακυκλώνετε τις πίπες, που έχουν απαντηθεί ένα εκατομμύριο φορές.
- Δευ 20 Απρ 2026, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την κατήφεια χθες και την απογοητευση για το ματς, στην ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ σημερα για αυτο τον τεραστιο σύλλογο. Δεν πα να χανουμε, να νικαμε, να μαλωνουμε να διαφωνουμε, η καψουρα δεν μας φευγει, ποτε. Με πηραν τα ζουμια με τα βιντεακια που εχουν ανεβει.. Γιατι τι εισαι για μενα κανεις δεν ξερει
- Δευ 20 Απρ 2026, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι ιδέες ζούνε για πάντα!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ είσαι τυλιγμένη μέσα στην καρδιά μου την ψυχή μου και το μυαλό μου.
ΠΑΟΚΑΡΑ είσαι τυλιγμένη μέσα στην καρδιά μου την ψυχή μου και το μυαλό μου.
- Δευ 20 Απρ 2026, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρόνια Πολλα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

- Δευ 20 Απρ 2026, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρκετός κόσμος στην πλατεία Αριστοτέλους.
Καφεδάκι, παγωτάκι και χοτ ντογκ διαθέσιμα.
Συνδεσμιτες και μη, τουρίστες, μπαλόνια μια σιωπηλή γιορτή.
Λίγο τα αποτελέσματα, λίγο ο τοίχος της μνήμης μοιάζουν πικρά τα γενέθλια, ασπρόμαυρα, μη τυχόν και ξεχαστούμε και πανυγηρισουμε ξέφρενα.
Μία πόλη, μια ...
Καφεδάκι, παγωτάκι και χοτ ντογκ διαθέσιμα.
Συνδεσμιτες και μη, τουρίστες, μπαλόνια μια σιωπηλή γιορτή.
Λίγο τα αποτελέσματα, λίγο ο τοίχος της μνήμης μοιάζουν πικρά τα γενέθλια, ασπρόμαυρα, μη τυχόν και ξεχαστούμε και πανυγηρισουμε ξέφρενα.
Μία πόλη, μια ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς το προπονητικό είναι στάσιμο; Ο ΠΑΟΚ έχει προπονητικό σύγχρονο, ανακαίνισε και αυτό του λολα που το νοίκιασε για αρκετά χρόνια . Και η εταιρία του Νίκου σαββιδη αγορασε 150 στρέμματα , στα οποία θα κατασκευάσει νέο προπονητικό να μαζέψει τους πάντες εκεί και πιθανώς θα το περάσει στα ...