Αναζήτηση για περισσότερες από 2503 εγγραφές

Return

από navigator11
Σάβ 11 Οκτ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σημερα στην εκπομπη του sport24 ο διευθυντης του σταθμου ο σαμπρακος ειπε οτι προσεγγισε τον Μυστακιδη ο Αλαφουζος πριν 1 χρονο για την παε Παναθηναικος και ο Μυστακιδης δεν το συζητησε καν ενω του ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι ΠΑΟΚτσης. Μαλιστα ο πατερας του ηταν εφορος στον ΠΑΟΚ παλαιοτερα.

Σε ...
από Ιάσονας
Σάβ 11 Οκτ 2025, 14:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο Σαμπρακος αν και δεν ειναι ΠΑΟΚτσης τον εκτιμω δημοσιογραφικα,και τις αναλυσεις που κανεις και γενικα προσπαθει να κρατσηει μια ουδετερη και καθαρα ποδοσφαιρικη σταση..

Όταν ο Σαμπράκος έλεγε φέτος πως ο Κωνσταντέλιας θα κάνει ποδοσφαιρική αυτοκτονία αν μείνει στον ΠΑΟΚ και δεν πάει στη ...
από Мир
Σάβ 11 Οκτ 2025, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Γεμίσαμε Σομπρακικους, μήπως να το κλείσουμε το σάιτ να διαβάζουμε μόνο το κίτρινο τύπο της Αθήνας;
από Maklaz
Κυρ 12 Οκτ 2025, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Το να γράφεις μια ανακοίνωση ως Α.Σ. ΠΑΟΚ και να ξεκινάς με το "Συνεργάτες του επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη...", βάζοντας τον εαυτό σου ως τον παθητικό δέκτη της συνάντησης, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό επικοινωνιακό λάθος

Δεν γράφει καν "η διοίκηση του Α.Σ. θα συναντηθεί". Γράφει ...
από Maklaz
Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Το τρύπημα και η στιαπου και ο καημένος ο Ιβάν...

Δε βαρεθήκατε, ρε Ιβανόσκυλα ( με την καλη εννοια)

. Αν δεν έβγαινε ο Κυρ Κυρ να πει πως δεν μπορεί ο Σαββίδης μόνος του να κάνει το γήπεδο ή το είχε φτιάξει τόσα χρόνια, ούτε Τελης θα υπήρχε, ούτε ΑΣ. Σε μία σχέση όταν μπαίνει τρίτος ή ή έχει ...
από aivas19
Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Αμπαλαεα οτι να ναι λες ψεματα που τα βγαζεις απο το κεφαλι σου.
Μονο τεραστιος ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΣ βλεπει αυτο το χαλι στο μπασκετ και την μηδενικη προοπτικη και δεν θελει εναν μεγαλυτερο του Γιανακοπουλου στο μπασκετ.
Μονο αρρωστος αντιπαοκτσης, ή αριανος που δεν κοιμαται τα βραδια γιατι ξερει τι ...
από ΚΩΣΤΑΣ2019
Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:43 Τί ακριβώς είπε ο Κυρ Κυρ;
Οτι κι αν ειπε, καμια σημασία δεν εχει.
Για ενα τόσο σημαντικό θεμα ζητάς επικοινωνία με τον Μεγαλομέτοχο,
που τοσα χρόνια συνεργάζεσαι.
Η επίκληση της δηλωσης ΚΚ, ειναι απολύτως προσχηματική, για κάθε νοήμονα ΠΑΟΚτσή.
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

klitos karkanias
@klitoskarkanias
·
55s
Συμφωνία.
1. Μέχρι 15/10 πόρισμα ορκωτών σε Τέλη.
2. Δανείζει στη ΚΑΕ 5 μύρια για να πληρωθούν τα πάντα (δημοσιο, Ιβάν, πιστωτές, τρεις βασικοί μετοχοι).
3. Τα μετοχοποιει και έχει 60%.
4. Κάνει ΑΜΚ και γίνεται κυρίαρχος.

Μα αφού το Σάββατο που ...
από navigator11
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Μάλιστα. Πάντα θα (πρέπει να) είμαστε με το χοντρότερο πορτοφόλι, no matter what. Λες και λειτουργούμε σαν βιζιτάκια (ανεξαρτήτως φύλου), αποκομμένοι από οτιδήποτε άλλο. Σιχάθηκα λίγο, να είμαι ειλικρινής.
από Maklaz
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Σκεφτόμαστε διαφορετικά, φίλε. Εγώ θα ήθελα να μην ξέρω καν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Δε με ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου όπου θέλω να βλέπω θέαμα και φυσικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.

Τώρα αν κάποιος προτιμάει ίσως ο ΠΑΟΚ να κινδυνευσει να πέσει στην Α2 ...
από warmeater
Κυρ 12 Οκτ 2025, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

κύκλους της κυβέρνησης

Ποιοι ειναι οι κυκλοι της κυβερνησης φιλε?
Μπορεις να μου πεις ενα στοιχειο που συνδεει κυβερνηση νεας δημοκρατιας με τον 3ο πλουσιοτερο ελληνα στον πλανητη που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτα του τα εκανε στο εξωτερικο και δεν εχει αναγκη απο καμια κυβερνηση, αλλα η κυβερνηση ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 13 Οκτ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά επιφύλαξη και στη συνέχεια μεγάλη απαρέσκεια αισθάνομαι για την εμπλοκή του Μυστακίδη στον ΠΑΟΚ (άρα και στο μπάσκετ). Φυσικά και οι εξελίξεις δεν περιστρέφονται με βάση τι αρέσει σε εμένα και τι όχι.

Όμως δεν ξύπνησα ένα πρωί και αποφάσισα να μην θέλω τον οποιονδήποτε Μυστακίδη. Χέρι χέρι ...
από Taseos
Δευ 13 Οκτ 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Sports Arena - Παλατάκι

Σύμφωνα με τον ας ΠΑΟΚ, για να συζητηθεί περεταίρω η ανακαίνιση με τους ανθρώπους του υποψήφιου επενδυτή της ΚΑΕ απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μπει μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ. Εκεί δηλαδή δεν εξετάζεται ως απλός επενδυτής γηπέδου. Περίεργο.
από Guitarman
Δευ 13 Οκτ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

κύκλους της κυβέρνησης

Ποιοι ειναι οι κυκλοι της κυβερνησης φιλε?
Μπορεις να μου πεις ενα στοιχειο που συνδεει κυβερνηση νεας δημοκρατιας με τον 3ο πλουσιοτερο ελληνα στον πλανητη που ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα λεφτα του τα εκανε στο εξωτερικο και δεν εχει αναγκη απο καμια κυβερνηση, αλλα η κυβερνηση ...
από Maklaz
Δευ 13 Οκτ 2025, 14:01
Jump to forum
Jump to topic

Ουυυφφφ τώρα , κάνετε την τρίχα τριχιά μπας και βρεθεί κάτι.

Υπάρχουν δεκάδες άλλα ποστ που περιμένουν απαντήσεις, αλλά δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο.

Συμβουλή μου, και όποιος θέλει την ακολουθεί, χωρίς να είμαι τίποτα εδώ μέσα.

Έχουμε πει όλοι την άποψη μας, το να αναλωνόμαστε ξανά στα ίδια και στα ...