Αναζήτηση για περισσότερες από 2503 εγγραφές

Return

από Montrealiotis
Πέμ 09 Οκτ 2025, 03:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Να πούμε εδώ, για όσους δεν γνωρίζουν, ότι ανάμεσα στους δύο δισεκατομμυριούχους, όπως ανέφερε ο κατ, ο ένας είναι ο ευεργέτης του συλλόγου με τον οποίο ζούμε τα χρυσά χρόνια του ΠΑΟΚ, που οι περισσότεροι από εμάς δεν πιστεύαμε καν ότι θα ζήσουμε, και ο άλλος είναι ένας άγνωστος στον ΠΑΟΚ, με πολλά ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 09 Οκτ 2025, 06:49
Jump to forum
Jump to topic

Καποια site ειναι γελοια αλλα το metropolis ειναι σοβαρο!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε, τι ακούμε εδώ μέσα......
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 09 Οκτ 2025, 07:12
Jump to forum
Jump to topic

[/u]ras post_id=1063244980 time=1759932934 user_id=26756]
Όποιος εκτιμά και σέβεται τον Ιβάν τρέμει στην ιδέα να αναλάβει και το μπάσκετ. Ένας καπετάνιος δύσκολα κυβερνά δύο πλοία. Η ΚΑΕ, λόγω μεγέθους και υψηλών προσδοκιών του κόσμου, συνεπάγεται τεράστιες ευθύνες. Η πίεση θα είναι στο διπλάσιο ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 09 Οκτ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

όταν έχεις τελείως άλλη οπτική γωνία, είναι σχεδόν αδύνατο να αντιληφθείς τι σου λέει ο άλλος.
Αυτό ισχύει μάλλον και για τους δυο μας. Δε σε καταλαβαίνω και δε με καταλαβαίνεις.

Ας ξαναπώ: ας έρθει ΚΑΠΟΙΟΣ (δε με νοιάζει ποιος, προτιμώ να ναι ΠΑΟΚτσής και σίγουρα δε θέλω να ναι κάνα κάθαρμα σαν ...
από gpap5
Πέμ 09 Οκτ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

εγώ πάλι πιστεύω πως άνθρωπος που πήγε με π@υστριλίκι να τσαλακώσει την ΠΑΕ, να στρέψει οπαδούς εναντίων οπαδών, να κλέψει τις επενδύσεις του προέδρου της ΠΑΕ και να δημιουργήσει κλίμα εμφυλίου,

δεν μπορεί επ' ουδενί να αφήσει θετική παρακαταθήκη στον Σύλλογο.

Μπορεί για τα μάτια του (κουτού ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 09 Οκτ 2025, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

Βρε αμπαλαέα επιμένεις να προσπαθείς να μας πείσεις ότι ο Ιβάν πρέπει να πάρει το μπάσκετ, όταν δεν το πιστεύει ούτε ο ίδιος, ούτε οι πιο φανατικοί πιστοί του.
Με επιχείρημα ότι τον ξέρεις 13 χρόνια, όχι 20, κι ότι έχει δώσει τόσα φράγκα.
Μ'αυτή τη λογική κανένας δεν θα έπρεπε ν'αλλάξει αφού κάθε ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Γιάννη έχεις μάθει τίποτα παραπάνω για το που βρισκόμαστε; Στον έλεγχο είμαστε; Ή ένα βήμα παραπέρα;

πριν ένα δύωρο έσκασαν νέα, διαρροή από ένα ΠΑΟΚτσήδικο site, δε θυμάμαι ποιο γιατι μου το εβγαλε το FB...
έγραφε οτι στο τέλος της βδομάδας (χα, το είχα μαντέψει) πάνω από το 80% του ...
από gpap5
Πέμ 09 Οκτ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

εντελώς φιλικά, δε θέλω κι εγώ αντιπαράθεση. Θέλω υγιή διάλογο, να ακούσω επιχειρήματα να σε καταλάβω. Τι είναι αυτό όμως που μας λές; βγαλμένο από βιβλίο ψυχιατρικής; ειλικρινά είναι ακατάληπτο.
Το στίγμα που τον βαραίνει εννοείς τον ίδιο, μέσα του; την ψυχούλα του;θα απελευθερώσει δυνάμεις; και ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 10 Οκτ 2025, 06:57
Jump to forum
Jump to topic

@ΑΜΠΑΛΑΕΑ μη διαστρεβλώνεις λόγια.
Έγραψα πως αν φοβάσαι πάντα για το ποιός θα 'ρθει θα έμενες ακόμα με τον Βουλινό κι ας είχε βάλει λεφτά.
Δεν τον συνέκρινα με τον Σαββίδη.
Εσύ συγκρίνεις τον Μυστακίδη με κάτι Δρόσους...

Όσον αφορά το μικρόβιο που μπορεί να μπει στον καθένα από τέτοιους ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 10 Οκτ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη απο οτι εχει γινει σε τεσσερις μηνες
εσυ δεν ξερεις γιατι θελει ο Μυστακιδης το μπασκετ.
Και δε σε ενδιαφερει αν το χρησιμοποιησει
για να παρει το ποδοσφαιρο.

μπορεις να μου πεις πως θα παρει το ποδοσφαιρο μεσω του μπασκετ?
και 2ον που ειναι το κακο αν παρει το ποδοσφαιρο καποια ...
από Maklaz
Παρ 10 Οκτ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Ε ωραια, εμενα δεν με νοιαζει ποιος εχει τι. Θελω να πεφτουν οσο περισσοτερα λεφτα γινεται.
Οπως τα λες ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ. Εχω μεγαλη απορια το που μπορουμε να φτασουμε και ποιο ειναι το πλανο.
Και ...
από aivas19
Παρ 10 Οκτ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου ...
από aivas19
Σάβ 11 Οκτ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Σημερα στην εκπομπη του sport24 ο διευθυντης του σταθμου ο σαμπρακος ειπε οτι προσεγγισε τον Μυστακιδη ο Αλαφουζος πριν 1 χρονο για την παε Παναθηναικος και ο Μυστακιδης δεν το συζητησε καν ενω του ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι ΠΑΟΚτσης. Μαλιστα ο πατερας του ηταν εφορος στον ΠΑΟΚ παλαιοτερα.

Σε ...
από eorptol1
Σάβ 11 Οκτ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 18:10 Πολύ τρελιτσα πουλιέται εδώ μέσα.
Οι αγοραστές όμως τελειώνουν.....
πατ απαν ...που λενε οι ποντιοι καποιοι δεν γουσταραν τον Ιβαν απο την ωρα που ηρθε και εδω στο φορουμ τους τιμα οτι μεχρι τωρα δεν αλλαξαν σταση βεβαια ηταν ελαχιστοι αριθμητικα :) :)
από Мир
Σάβ 11 Οκτ 2025, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Πόσο πιο παπάς ... τι ποσταρετε για αυτό το σούργελο στο τοπικό για την ΚΑΕ;