Η αναζήτηση βρήκε 63 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πούλα και τα πόμολα αρχηγέ, όσο υπάρχουν ιθαγενείς που ακόμη τσιμπάνε σε πύρηνους κενούς λόγους και σόου με ελικόπτερα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
https://www.paokfc.gr/nea/20250721-anakoinosi-pae-paok/
https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2025/07/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CC%81%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CC%81%CE%BD%CE%B7%CF%82-2025-07-21-5.50.30-%CE%BC%CE%BC-1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CC%81%CE%B3 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Βασικά το ζήτημα ένα φαίνεται να είναι
Ξεπούλημα γιατί δεν υπάρχει φράγκο
Ξεπούλημα γιατί δεν υπάρχει φράγκο
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα και αν τον κρατήσεις, εμένα με έχασες από υποστηρικτή σου γιατί απλά έδειξες ότι δεν νιώθεις.
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
Επικοινωνιακά κόλπα και μαλακιες αλλού, όχι σε εμάς. Κι αν δεν περίμενες τέτοιες αντιδράσεις τότε δεν είσαι ένας από εμάς και σίγουρα δεν νιώθεις.
Μακάρι να ισχύει το ενδιαφέρον του εταίρου ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού όπως λένε, είχε δώσει το ΟΚ, τώρα προσπαθεί να το μπλοκάρει, γιατί πρέπει να έχει γίνει της πουτάνας.
Με ποια ψυχολογία ο Κωνσταντέλιας θα επιστρέψει σε έναν ΠΑΟΚ που τον πούλησε άρον άρον ?
Αστείες κινήσεις, επικίνδυνες πρακτικές.
Με ποια ψυχολογία ο Κωνσταντέλιας θα επιστρέψει σε έναν ΠΑΟΚ που τον πούλησε άρον άρον ?
Αστείες κινήσεις, επικίνδυνες πρακτικές.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακομα και να συμβει αυτο που προεβλεψα οταν βγηκε η ειδηση (να μεινει δλδ ο Ντελιας με σωτηρα Ιβαν), παλι θα αποτελει ενα τεχνασμα επικοινωνιακο ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ το πως σε αντιμετωπιζει...
Δεν αλλαζει τιποτα στην αποψεις μου λοιπον.. παρα μονο δηλωνω ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ που θα παρακολουθω τον ΜΑΓΟ ΜΑΣ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι ρε παιδιά, μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας
Δηλαδή πήγε η Μαρία να πουλήσει τον Ντελια χωρίς να το ξέρει ο Ιβαν;
Πλάκα κάνουμε τώρα;;
Δηλαδή πήγε η Μαρία να πουλήσει τον Ντελια χωρίς να το ξέρει ο Ιβαν;
Πλάκα κάνουμε τώρα;;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Κωνσταντινος Πανακας!!όπως πάντα εξαιρετικός!!!
Νικήσαμε αδέρφια.
Ο Μικρός Μάγος παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης.
Μεγάλη νίκη του κόσμου του ΠΑΟΚ που έδειξε τα δόντια του απόλυτα ενωμένος και ανάγκασε τον Γιάννη να αλλάξει την απόφαση του.
Μπράβο σε αυτούς που πήγαν στα γραφεία και έκαναν χαμό ...
Νικήσαμε αδέρφια.
Ο Μικρός Μάγος παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης.
Μεγάλη νίκη του κόσμου του ΠΑΟΚ που έδειξε τα δόντια του απόλυτα ενωμένος και ανάγκασε τον Γιάννη να αλλάξει την απόφαση του.
Μπράβο σε αυτούς που πήγαν στα γραφεία και έκαναν χαμό ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να πάρω μέρος στην συζήτηση ότι τελικά δεν έγινε τπτ κ ότι όλα τα βγάλαν απ το μυαλό τους οι αρδ, Γερμανοί ή εγχώριοι, υποτιμά σαφώς την νοημοσύνη μου.
Όποιος όμως δεν έχει πρόβλημα μ αυτό, μπορεί να συνεχίσει να πιστεύει ότι τον βολεύει.
Πχ ο Ιβάν τον πούλησε αλλά ο Σαββίδης προταξε τα στηθια ...
Όποιος όμως δεν έχει πρόβλημα μ αυτό, μπορεί να συνεχίσει να πιστεύει ότι τον βολεύει.
Πχ ο Ιβάν τον πούλησε αλλά ο Σαββίδης προταξε τα στηθια ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πάντως η αποκλειστικές πληροφορίες του βαζελοσαιτ είναι μετάφραση του άρθρου της κικερ,δεν είναι τόσο χαζός ένας διςεκατομυριουχος της λίστας Φορμπς
Καθόλου χαζός δεν είναι, την "μπάζα του αιώνα" έχει κάνει η ΠΑΕ που διοικεί από πέρσι το καλοκαίρι με κερασάκι στην τούρτα το σημερινό.
Πολλά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στους 12.000 που πήραν διάρκειας για να τους κοροϊδεύουν ψιλο γαζι (προπονητής διοίκηση και παικτες)
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να κλάψω ρε μ@λ@κες γαμώ την παε νιώθετε λίγο από ΠΑΟΚ ;;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Και σκεφτομουν αυριο να παρω, να μου λειπει ομως η κοροιδια, εχει και αλλα τμηματα ο ΠΑΟΚ που τα εχουν περισσοτερη αναγκη τα χρηματα.TwoDoubles έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:13 Μπράβο στους 12.000 που πήραν διάρκειας για να τους κοροϊδεύουν ψιλο γαζι (προπονητής διοίκηση και παικτες)
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντροπή.. Εναμιση χρόνο τωρα μιλουσαν για αναπροσαρμογη συμβολαίου και τον αφησαν με ενα απο τα χαμηλοτερα.. Ετσι ωστε να ερθει η ωρα να πουν οτι ηθελε να φυγει. Ντροπη... δεν ειχα πει ποτε κακο λογο τοσα χρόνια για την ΠΑΕ και την ιδιοκτησια, αλλα αυτο που γινεται, αν τελικα ξεπουληθει ετσι ο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να το πιστέψω γαμω την τρέλα μου.
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια
Αναλογικα είναι το μεγαλύτερο ξεπούλημα της ιστορίας μας.
Δεν μπορεί να συμβαίνει
Ιβάν εμφανίσου τώρα γαμω την τρέλα μου και λήξε το θέμα ανανεωσε τον τώρα που να με πάρει ο έξω από δω.
Στα 100 χρόνια ρε μαλακές
Εμφανίσου ...
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια
Αναλογικα είναι το μεγαλύτερο ξεπούλημα της ιστορίας μας.
Δεν μπορεί να συμβαίνει
Ιβάν εμφανίσου τώρα γαμω την τρέλα μου και λήξε το θέμα ανανεωσε τον τώρα που να με πάρει ο έξω από δω.
Στα 100 χρόνια ρε μαλακές
Εμφανίσου ...