Η αναζήτηση βρήκε 63 εγγραφές

Return

από Athens
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

βλεποντας το ξεπουλημα της ομαδας ο Α.Σ. πρεπει να πει ενα ΟΧΙ στο γηπεδο απο τον Ιβαν...
ποιος ξερει τι μας περιμενει
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για να το δούμε λίγο πιο αισιόδοξα το πράγμα θα πω το εξής.

Ελπίζω μετά από 60Μ έσοδα από πωλήσεις σε λιγότερο από 365 μέρες, τα περίπου 10Μ μείον που έχουν αφαιρεθεί από το μισθολογικό μπάτζετ, συν τα διαρκείας δύο σεζόν, τα έσοδα από Ευρώπη, τα τηλεοπτικά, κλπ, κλπ, που αν τα βάλεις όλα ...
από makispaspartou
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Δε με νοιάζει ποιον θα φέρουν και τι αν πωληθεί ο ...
από Γερασίμου
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Αν πράγματι ισχύει, είναι πώληση 50% κάτω από την αξία του. Ξενέρωσα. Έτσι κύριε Σαββίδη δεν γίνεται δουλειά και οι υποσχέσεις σου δεν αποκτούν κύρος. Αν δεν μπορείς καλώς, αλλά αυτό καταντά κοροϊδία. Σε στηρίξαμε με Μυστακίδη, αλλά πρόδωσες την εμπιστοσύνη μας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους μας.
από mitsogrande
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω να παραιτηθεί ο Λουτσεσκου, δεν του αξίζει να χρεωθεί την φετινή κατρακυλά και εξευτελισμό.
από markos4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Πρώτη φορά βλέπω τον κόσμο τοσο συσπειρωμένο.
Όπου και να κοιτάξω ,όπου και να διαβάσω το ,99% ρίχνει ευθύνες στον Σαββιδη.
Υπάρχουν βέβαια και τα πρόβατα που είναι ευτυχώς μόνο το 1%.

Λογικά μαζί με τον Ντελια τέλος και ο Σαββίδης.
Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει από την οργή του κόσμου.
από vasgias
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ προσωπικά έστειλα mail sto helpdesk της ΠΑΕ για ακύρωση του διαρκείας μου χωρίς επιστροφή χρημάτων. Δεν με απασχολεί με νοιάζει απλά να φαίνεται η δυσαρέσκεια μου γιατί καταλαβαίνω ότι χρειάζεται λεφτά ο Σύλλογος. Απλά δε θα τους κάνω την χάρη να στηρίξω με τη φωνή μου φέτος. Μέχρι να μου ...
από mavri imera
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

που είναι οι φρουροί που δεν άφηναν υποψία άποψης να περάσει χωρίς να μας ζαλίζουν τα @@
από gpap5
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Ο λαός του ΠΑΟΚ που εγώ θυμάμαι, με το άκουσμα μιας τέτοιας δήλωσης, θα είχε ξεσηκωθεί και θα είχε μαζευτεί κατά χιλιάδες, είτε έξω από την Τούμπα, είτε έξω από τα παλαιά γραφεία στην Εθν.Αμύνης και θα άρχιζε να φωνάζει συνθήματα και να σπάει κεφάλια.

Τώρα, απλά καθόμαστε και κλαίμε την μοίρα μας ...
από Nikodiai
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:04
Jump to forum
Jump to topic

Λες να πηρανε πρωτη φορα στα σοβαρα τις αντιδρασεις;Ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ που εδωσε το ΟΚ δηλαδη και ο Ιβαν πρεπει να γινει ο ηρωας ξανα;
από Kabamaru11
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:05
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον,απο το μεσημερι που βγηκε η ειδηση,κρατηθηκα να μην σχολιασω.

Ειτε πουληθει ειτε οχι,δεν θα μας περνατε για μαλακες 2ο σερι καλοκαιρι,μια με την Ρεντ Μπουλ μια τωρα με Στουτγκαρδη,ε φτανει!

Παει προς την ΠΑΕ αυτο που εγραψα για να μη παρεξηγηθω.
από MagdiTolba
Jump to forum
Jump to topic

https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
από -keeper-
Jump to forum
Jump to topic

https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
από bill-ar4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Αρδακια του Σαββίδη είναι ο Βασιλόπουλος και όλη η forza.το ξέρουμε το παραμυθάκι ότι πίεζε ο παίκτης και ο Σαββίδης του έδινε 2 εκατομμύρια τον χρόνο όπως και όλοι οι σέντερ φορ πού μας απέρριψαν. Σαββίδη προσφερες πολλά, σε ευχαριστούμε για αυτά που ζήσαμε,αλλά η κοροϊδία τα τελευταία 6 χρόνια ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
Πώς είναι δυνατόν να συμφώνησε ο ΠΑΟΚ στην μεταγραφή και τώρα ο Ιβάν βάζει μπλόκο;
Ποιος συμφώνησε τότε;
Η Μαρία;