Η αναζήτηση βρήκε 63 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ακριβεια δεν μπηκε ποτε στο αεροπλανο λενε.
Φημολογειται μπλοκο Ραζβαν. Και οχι απλα με αντιρρησεις αλλα με εντονο τροπο.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειτε τελειωσει η μεταγραφη ειτε μεινει ο Ντελιας
Ο ευεργετης Ιβαν Σαββιδης οχι μονο δεν ενδιαφερεται για την γνωμη του κοσμου αλλα μας περναει για πολυ ηλιθιους.
Το σημερινο σιριαλ ειναι μια ακομα αποδειξη. Πηγε 7 το βραδυ για να παρει χαμπαρι ? Απο το μεσημερι που βγηκε το θεμα τι εκανε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
δυσκολη μερα να εχεις βαρδυα φιλε σημεραblack death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:33Κι εσας τελειωνουν καθε μερα φιλε αλλα ξαναβγαινουν. Φουρνο έχετε φτιαξει, τυφλα να χει ο βενετης.niknikos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:32 υποπτος εισαι εσυ και οι ομοιοι σου.
Τα ψωμια σας τελειωνουν

συμπασχω μαζι σου

- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
δυσκολη μερα να εχεις βαρδυα φιλε σημερα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
συμπασχω μαζι σου :lol: :lol: :lol:
Κι εγώ συμπάσχω με ολους σας που έχετε φαει 300 μπαν και ξαναεμφανιζεστε καπου που δεν σας θελουν σαν παρατημενες γκομενες.
Τι συμπτωση να τρωνε μονιμως μπαν οι σασταλεγακηδες και το ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακυρωσε το ντιλ τελευταια στιγμη ποιος???ο Σαββιδης??το οκ ποιος το εδωσε τοτε???εγω??
Ρε μην μας περνατε για χαζους...
3-4 τρολακια μεινανε εδω μεσα που ξαφνικα εμφανιστηκαν τωρα,και πουλανε και τρελιτσα,πηγαινετε απο Μικρας Ασιας για το 20αρικο αιντε αργησατε...
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ΠΑΟΚ θα ...
Ρε μην μας περνατε για χαζους...
3-4 τρολακια μεινανε εδω μεσα που ξαφνικα εμφανιστηκαν τωρα,και πουλανε και τρελιτσα,πηγαινετε απο Μικρας Ασιας για το 20αρικο αιντε αργησατε...
ας φαω 500 ban ακομα, εγω ΠΑΟΚ θα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ λυπητερό και ετεροντροπιαστικό, ακόμη και αν πρόκειται για τρολς, να πιστεύει κάποιος ότι οι οπαδοί που είχαν τρελαθεί με την ενδεχόμενη πώληση Ντέλια, μπορεί και να μην χαίρονται που κατά πώς φαίνεται, μένει.
Θα έλεγα στα τρολς, αν αυτά υπάρχουν, να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ...
Θα έλεγα στα τρολς, αν αυτά υπάρχουν, να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
@Kabamaru11 Δεν έχω κανένα θέμα και δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει έτσι κ αλλίως αν κάποιος παίκτης ακολουθεί κάποια θρησκεία η όχι. Η ένσταση μου ήταν στο ότι ο Ντέλιας πιέζει να φύγει και στο αισχρό γκαςλαιτινγκ ότι να μωρε δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, πολλα τα λεφτά, μποούλιγκ, θρησκεια κτλ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει η κατάσταση έχει ξεφύγει. Έχουμε ξεφύγει εδώ μέσα και έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Όποιος μιλάει υπέρ του Σαββίδη είναι πλέον τρολ που παίρνει 20αρικο. Σας κάνω λοιπόν τη χάρη και δεν ξαναμιλάω, καθίστε να τα λέτε και να κράζετε μόνοι σας. Και πραγματικά το εννοώ, σας εύχομαι να σηκωθεί ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
τσακάλια για έναν φίλο δεν θα ονοματίζω που είπε ότι ο κόσμος από το πληκτρολόγιο τον κράτησε . προσωπικά εγώ ήμουν στην γέφυρα της τούμπας με κάποια παιδιά από διάφορους συνδέσμους και παιδιά εκτός συνδέσμων ήμασταν 150 σίγουρα οπότε η όποια διαμαρτυρία δεν έγινε μόνο από σοσιαλ όπως είπε !
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θα πω ακριβές ποσό, σίγουρα από τα μεγαλύτερα, αν οχι το μεγαλύτερο...
Απλά προφανώς και θα έχουμε τα ίδια, απλά αν είναι του χρόνου πχ θα φύγει ο Ντέλιας με τις ευχές όλων μας, αφού έχουμε δρομολογήσει τη διαδοχή και τσιμπώντας το ανάλογο τίμημα με Μουντιάλ μέσα κλπ...
Είναι δεδομένο πως ΔΕΝ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει
Ένας ετσιθελικά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει
Ένας ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τρολ μια χαρά τα λέει.
Σας χαλάνε την μαγιά;
μετά από τόσο χρόνια στο paokmania ,αναρωτιέμαι ποια ειναι τελικά τα πραγματικά τρολ.
Σας χαλάνε την μαγιά;
μετά από τόσο χρόνια στο paokmania ,αναρωτιέμαι ποια ειναι τελικά τα πραγματικά τρολ.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Παλικάρι μου σε ευχαριστώ για όλες τις μαγικές στιγμές και για όλα τα παιδάκια που έκανες να αγαπήσουν την ΠΑΟΚαρα
Θα σε στηρίζουμε ότι και αν γίνει, μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ
Θα σε στηρίζουμε ότι και αν γίνει, μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ