Αναζήτηση για περισσότερες από 3090 εγγραφές
- Τρί 23 Δεκ 2025, 01:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Κάποιοι ξερνάγανε και στην ανανέωση ΤΑΥΣΟΝ και λέγανε που πας με τους ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 08:28
- Jump to forum
- Jump to topic
5o φορ στον βάζελο, αν και ο βάζελος 5 φορ δεν έχει. It makes perfect sense 
- Τρί 23 Δεκ 2025, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμ τι; Κουτσό θα πάρουμε;PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 00:47Καλύτερα κάποιον που να έχει κ τα 2 πόδια, να μπορεί να παίζει ο απ' την άλλη πλευρά.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 22:59 Για μένα η πλέον απαραίτητη μεταγραφή είναι αυτή του αριστερού μπακ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με έναν μετριότατο Baba για πρώτο και έναν επικίνδυνο Taylor για δεύτερο.![]()
- Τρί 23 Δεκ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δανεικος με οψιον καπου στο νησι που ειναι γνωριμο το περιβαλλον για εκεινον, ανανεωνεις τον μπαμπα για 2ο και φερνεις Γιαννουλη ακουγεται σαν τελειο σεναριο. Αλλα δεν ακουγεται και το πιο ευκολο.
- Τρί 23 Δεκ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανεξαρτήτως επιστροφής Γιαννούλη η δεξιά πλευρά είναι λειψή. ΧρειΕται άμεσα μια προσθήκη.
Ο Σαστρε όσο φιλότιμος κι αν είναι αδυνατεί να καλύψει πλέον επάξια και θα αργήσει πολύ ακόμα να μπει στις εντάσεις.
Ενδεχομένως η προσθήκη Σέρβου/σλοβενου στα στόπερ να μετατοπίσει τον Βολιακο δεξιά και ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
βγηκε μια φημη για μορατα. παικτης ο οποιος ειναι δανεικος στην κομο πως θα ρθει γενναρη; και δανεικος να μην ηταν αστεια ειδηση, το προσπερναμε
Δεν θα πάρουμε φορ, έχουμε Γιακουμάκη που έκανε καλό πρώτο μισό κι έχει αρχίσει να γράφει και γκολ, έχουμε Μύθου που είναι έγκλημα να πέσει 4ος σε ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιακουμάκης γερεμεγεφ μύθου πόσους φορ να έχεις και ένα εξτρέμ που παίζει καί φορ από ότι ακούγετε
- Τρί 23 Δεκ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Κιεγω αυτό λεω ,έχουμε τρεις πολύ καλούς φορ.Ενα εξτρέμ θελουμε,αν παίζει και φορ καλύτερα...
Κυρίως ο Γιαννούλης και το σέντερ μπακ να έρθουν...
Κυρίως ο Γιαννούλης και το σέντερ μπακ να έρθουν...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ θέλω Μήτογλου..
Στο μπάσκετ!
Στο μπάσκετ!
- Τρί 23 Δεκ 2025, 16:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μοράτα αν είναι αυτός που νομίζω ούτε για χουλιαμά δεν θέλω να τον διαβάζω εδώ, θεατρίνος χειρότερος από τον Μ(π)ακασέτα
60 γκολ στη γιουβε, καμια εκατοστη σε ρεαλ και ατλετικο, 37 στην εθνικη ισπανιας και βασικο 9 στο γιουρο.
Εκτος αυτου ειναι παίχτης ταμαμ για λουτσεσκου αφου θυσιαζεται για ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 23 Δεκ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με φαίνεται ολόιδιος με τον Θυμιάνη με ξυρισμένο κεφάλι? Πάτε να κοροϊδέψετε τον λαό του ΠΑΟΚ ρε καθίκια?
- Τρί 23 Δεκ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Ντρουκσιτς Γιαννουλη Γερεμεγιεφ Ζαφειρη και Μπερναρ εγώ είμαι υπερευχαριστημένος και ενισχύεται σημαντικά η ομάδα
- Τετ 24 Δεκ 2025, 01:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 24 Δεκ 2025, 06:44
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα και χρονια πολλα σε ολους
απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη
καλες γιορτες
απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη
καλες γιορτες