Αναζήτηση για περισσότερες από 3090 εγγραφές

Return

από sourmenetes
Τρί 23 Δεκ 2025, 01:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.

Κάποιοι ξερνάγανε και στην ανανέωση ΤΑΥΣΟΝ και λέγανε που πας με τους ...
από Sera4
Τρί 23 Δεκ 2025, 08:28
Jump to forum
Jump to topic

5o φορ στον βάζελο, αν και ο βάζελος 5 φορ δεν έχει. It makes perfect sense :geek:
από ΑποστόληςΑ
Τρί 23 Δεκ 2025, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 00:47
ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 22:59 Για μένα η πλέον απαραίτητη μεταγραφή είναι αυτή του αριστερού μπακ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με έναν μετριότατο Baba για πρώτο και έναν επικίνδυνο Taylor για δεύτερο.
Καλύτερα κάποιον που να έχει κ τα 2 πόδια, να μπορεί να παίζει ο απ' την άλλη πλευρά. ;)
Εμ τι; Κουτσό θα πάρουμε;
από embuji
Τρί 23 Δεκ 2025, 11:03
Jump to forum
Jump to topic

Patron έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 11:01 Shit happens τι κάνεις μετά είναι το θέμα
Δανεικος με οψιον καπου στο νησι που ειναι γνωριμο το περιβαλλον για εκεινον, ανανεωνεις τον μπαμπα για 2ο και φερνεις Γιαννουλη ακουγεται σαν τελειο σεναριο. Αλλα δεν ακουγεται και το πιο ευκολο.
από Panostas1995
Τρί 23 Δεκ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Ανεξαρτήτως επιστροφής Γιαννούλη η δεξιά πλευρά είναι λειψή. ΧρειΕται άμεσα μια προσθήκη.

Ο Σαστρε όσο φιλότιμος κι αν είναι αδυνατεί να καλύψει πλέον επάξια και θα αργήσει πολύ ακόμα να μπει στις εντάσεις.

Ενδεχομένως η προσθήκη Σέρβου/σλοβενου στα στόπερ να μετατοπίσει τον Βολιακο δεξιά και ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τρί 23 Δεκ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

βγηκε μια φημη για μορατα. παικτης ο οποιος ειναι δανεικος στην κομο πως θα ρθει γενναρη; και δανεικος να μην ηταν αστεια ειδηση, το προσπερναμε

Δεν θα πάρουμε φορ, έχουμε Γιακουμάκη που έκανε καλό πρώτο μισό κι έχει αρχίσει να γράφει και γκολ, έχουμε Μύθου που είναι έγκλημα να πέσει 4ος σε ...
από eorptol1
Τρί 23 Δεκ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Γιακουμάκης γερεμεγεφ μύθου πόσους φορ να έχεις και ένα εξτρέμ που παίζει καί φορ από ότι ακούγετε
από Hayate
Τρί 23 Δεκ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Κιεγω αυτό λεω ,έχουμε τρεις πολύ καλούς φορ.Ενα εξτρέμ θελουμε,αν παίζει και φορ καλύτερα...

Κυρίως ο Γιαννούλης και το σέντερ μπακ να έρθουν...
από Mitsospaoki4
Τρί 23 Δεκ 2025, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Και εγώ θέλω Μήτογλου..

Στο μπάσκετ!
από black death
Τρί 23 Δεκ 2025, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μοράτα αν είναι αυτός που νομίζω ούτε για χουλιαμά δεν θέλω να τον διαβάζω εδώ, θεατρίνος χειρότερος από τον Μ(π)ακασέτα

60 γκολ στη γιουβε, καμια εκατοστη σε ρεαλ και ατλετικο, 37 στην εθνικη ισπανιας και βασικο 9 στο γιουρο.
Εκτος αυτου ειναι παίχτης ταμαμ για λουτσεσκου αφου θυσιαζεται για ...
από Σουριναμέζος
Τρί 23 Δεκ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εμένα με φαίνεται ολόιδιος με τον Θυμιάνη με ξυρισμένο κεφάλι? Πάτε να κοροϊδέψετε τον λαό του ΠΑΟΚ ρε καθίκια?
από paokpantou
Τρί 23 Δεκ 2025, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Με Ντρουκσιτς Γιαννουλη Γερεμεγιεφ Ζαφειρη και Μπερναρ εγώ είμαι υπερευχαριστημένος και ενισχύεται σημαντικά η ομάδα
από loukas karadimos
Τετ 24 Δεκ 2025, 06:44
Jump to forum
Jump to topic

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους

απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη

καλες γιορτες