Αναζήτηση για περισσότερες από 3088 εγγραφές
- Τετ 17 Δεκ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
τι γραφετε ρε πατε καλα?εχετε ξεφυγει τελειως..
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακούστε να δείτε κάτι
Το μένος που έχετε διαμορφώσει για την ομάδα μέσα στο κεφάλι σας ορισμένοι
Δεν θα το βγάζετε εδώ μέσα
Δεν ξέρω τι νομίζετε ότι θα έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ για να ικανοποιήσει τον εγωισμό σας
Αλλά δεν θα τινάζετε στον αέρα την καλοπροαίρετη προσπάθεια μας για ένα φόρουμ ...
Το μένος που έχετε διαμορφώσει για την ομάδα μέσα στο κεφάλι σας ορισμένοι
Δεν θα το βγάζετε εδώ μέσα
Δεν ξέρω τι νομίζετε ότι θα έπρεπε να κάνει ο ΠΑΟΚ για να ικανοποιήσει τον εγωισμό σας
Αλλά δεν θα τινάζετε στον αέρα την καλοπροαίρετη προσπάθεια μας για ένα φόρουμ ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ μ αυτά που διαβάζω ήδη έχω κάνει κωλοτουμπα.
Παιχταρας είναι
Παιχταρας είναι
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Καποτε φέρναμε Γκαβρανσιτς και νομίζαμε θα κάνει τη διαφορά
Συζητούσε η ομάδα να φέρει έναν Κουλιμπαλι και πιστεύαμε είναι ο νέος Μακελελε
Του ύψους και του βάθους ανάλογα με την γκαβλα μας.
Τώρα τα βλέπουμε όλα μαύρα και απαιτούμε από την ομάδα να μας αποδείξει το αντίθετο
Τότε τα βλέπαμε όλα ...
Τώρα τα βλέπουμε όλα μαύρα και απαιτούμε από την ομάδα να μας αποδείξει το αντίθετο
Τότε τα βλέπαμε όλα ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
:opaokara:
Καποτά φέρναμε Γκαβρανσιτς και νομίζαμε θα κάνει τη διαφορά
Τότε τα ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλά δίκια, πολλοί έχουν να λένε και να πιστεύουν όλα αυτά.
Έχω μια απορία όμως , πραγματικά, στη ζωή σας έτσι αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους δίπλα σας, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες, γείτονες κι ό,τι άλλο θέτε βάλτε..όπως τους ανθρώπους της ομάδας (που αγαπάμε;);
Έτσι αυτή η αρνητικίλα, η εύκολη ...
Έχω μια απορία όμως , πραγματικά, στη ζωή σας έτσι αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους δίπλα σας, οικογένεια, φίλους, συνεργάτες, γείτονες κι ό,τι άλλο θέτε βάλτε..όπως τους ανθρώπους της ομάδας (που αγαπάμε;);
Έτσι αυτή η αρνητικίλα, η εύκολη ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα ρε μαλακες πείτε την αλήθεια, όταν βλέπατε σήμερα το παιχνίδι μετά το 80 δεν σας πέρασε από το μυαλό το
"Αν αντί του Τσαλοφ έμπαινε ο Γερεμέγιεφ, με τις σέντρες και τα φορτώματα, θα το είχε καρφώσει"
Ανανέωση Τάισον γκρίνια.
Δανεισμός Γιακουμάκη γκρίνια.
Δανεισμός Ιβανούσετς πανηγύρια ...
"Αν αντί του Τσαλοφ έμπαινε ο Γερεμέγιεφ, με τις σέντρες και τα φορτώματα, θα το είχε καρφώσει"
Ανανέωση Τάισον γκρίνια.
Δανεισμός Γιακουμάκη γκρίνια.
Δανεισμός Ιβανούσετς πανηγύρια ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αρνητικότητά είναι από το καλοκαίρι πάνω από την ομάδα και δεν ήρθε τώρα παρέα με τον Γιερεμεγιεφ..δικαίωμα του καθενός να θέλει η όχι κάποιον παίκτη και να έχει και όποια άποψη θέλει για τον προπονητή και την διοικηση...και εγώ αν ήρθε για 2ος δεν μου αρέσει...αλλά αυτός ο χαμός που γίνετε στα ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μόνη επαρκή δικαιολογία της απόκτησης Γερεμέγεφ είναι να θεωρούν τον Μύθου τεράστιο πρότζεκτ και να μην θέλουν να τον καπελώσουν με την απόκτηση πρωτοκλασάτου φορ.Να πάμε δηλαδή με βασικό Γιακουμάκη , δεύτερο τον Μύθου και για ειδικές αποστολές τον Γερεμέγεφ που έχει δείξει πως βρίσκει γκολ σε ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παλι αδυνατω να καταλαβω πως η λυση σε αυτο που ονομαζουμε "προβλημα" ειναι να χαλασεις κατι που αποδεδειγμενα φερνει αποτελεσματα.
Με παθογενειες; Ναι. Με "αλχημειες"; Ναι. Αλλα και με πολυ δουλεια, με συγεκριμενο process, με ταυτοτητα. Φερνει αποτελεσματα. Αυτο δειχνουν οι τιτλοι.
Τωρα θα μου ...
Με παθογενειες; Ναι. Με "αλχημειες"; Ναι. Αλλα και με πολυ δουλεια, με συγεκριμενο process, με ταυτοτητα. Φερνει αποτελεσματα. Αυτο δειχνουν οι τιτλοι.
Τωρα θα μου ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ navi πάντως θα τρελαινομουν από χαρά αν αύριο ξυπνούσα και μάθαινα ότι τοποθετηθηκαν οι χ,ψ,ω ποδοσφαιρανθρωποι με τα ανάλογα βιογραφικά σε όλες τις νευραλγικες θέσεις με προπονητη τον Λουτσεσκου. Επιτέλους θα μπορούσα μετά να ασκήσω κριτική με σαφώς μεγαλύτερη σιγουριά και με συγκεκριμένη ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
...
συμφωνω 100% σε ολα οσα ειπες οσον αφορα τον ρολο του προπονητη σε μια ομαδα εχεις απολυτο δικαιο για μενα .
θα ηθελα ομως να μου πεις τι εννοεις με τον ορο ευρωπαικες επιτυχιες γιατι μαλλον εκει το βλεπουμε λιγο διαφορετικα .
Τις 2 προκρίσεις στους 8 με την παλαιότερη δομή του κονφερενς ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φορ που θέλαμε και τραυματίστηκε δεν είναι και πιο φθηνός τώρα μετά τον τραυματισμό; Γιατί δεν τον κλείνουμε από τώρα να έρθει να εγκλιματιστεί και να είναι έτοιμος το καλοκαίρι; Ετσι θα έβγαζε νόημα ο Γιερεμεγιεφ με ένα συμβόλαιο 6 + 12 μηνών. Αλλιώς το θα δίναμε 4Μ για φορ αλλά τραυματίστηκε και ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Επιστροφή ακούω, εξτρμοφορ, μια περίπτωση υπάρχει στις δυνατότητες μας: Λάμπρου. 
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δημήτρη Γιαννουλη καλωσήρθες σπίτι σου