Αναζήτηση για περισσότερες από 2714 εγγραφές

Return

από Мир
Τρί 27 Ιαν 2026, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Η άποψη μου είναι να κλείσουν τα πόστ μέχρι να γυρίσουν όλοι πίσω.
από abc_o_ karpouzas
Τρί 27 Ιαν 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

δεν ξέρω...για όλο το φόρουμ...αλλα πρέπει μερικές σελίδες να κλείσουν για 2 ημέρες..

πρεπει ολοι να σιωπήσουμε να κρατήσουμε με τον τρόπο μας...ενος λεπτού σιγή...
από Blackgr4
Τρί 27 Ιαν 2026, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Αντί να κλείσουν οι σελίδες, θα μπορούσαμε όλοι να σεβαστούμε τις τραγικές στιγμές που βιώνει όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ και να σταματήσουμε έστω για λίγο διάστημα να διαφωνούμε για τα πάντα με κάθε πιθανό τρόπο.
Φυσικά περιμένω να διαφωνήσουμε ακόμα και γι' αυτό.
από Taseos
Πέμ 25 Δεκ 2025, 17:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Κάποια στιγμή καμπαμαρου και οι πολεμιστές πρέπει να ξεκουραστούν. Πολλές δεκατίες μάχες πόνοι πικρά. Ε ας απολαύσουμε και εμείς επιτέλους έναν ΠΑΟΚ γίγαντα παντού πλέον. Νομίζω ότι το αξίζουμε ως λαός. Και χαιρόμαστε που τα νέα τα παιδιά δεν θα χρειαστεί να ζήσουν τα σκατα που φάγαμε εμείς. Αρκεί ...
από Taseos
Δευ 29 Δεκ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Συντονισμενα παντως σημερα το πορτοκαλι, το 24 και το ιν, ονοματισαν ξεκαθαρα οτι ο Τελης ελεγχει τον ομιλο και κατευθυνει τον πολεμο που γινεται απο αυτον προς τον Ιβαν.

Το δε εμετικο που σχολιασα δυστυχως μονο εγω ειναι οτι εγραψε ο βασιλο (πρωτος και καλυτερος στρατιωτης) οτι ο πολεμος ...
από Montrealiotis
Δευ 29 Δεκ 2025, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως βαριέμαι να παίξω το ίδιο παιχνίδι με το καλοκαίρι. Αφήστε τους «μόνο ΠΑΟΚ» να λένε τις ιστορίες τους. Που θα πάει θα τα παρατήσουν αν καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν ευήκοα ωτα
από Maklaz
Τρί 30 Δεκ 2025, 00:58
Jump to forum
Jump to topic

Καλή χρονιά Πρόεδρε, ξέρουμε ότι είναι ζόρικες οι εποχές.

Αν δεν σου περισσεύουν δώσε τα λεφτά στην άδεια του Open TV, τουλάχιστον να μην μείνουν άνεργοι οι άνθρωποι που ανησυχούν χρονιάρες μέρες.

Στον ΠΑΟΚ και με ένα δανεικό στόπερ είμαστε ευχαριστημένοι.

Υγεία σε όλους!

Υγεία φίλε, υγεία ...
από DamoN
Τρί 30 Δεκ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι έξτρα τα έδωσε τώρα γιατί έτσι γούσταρε αν δεν είναι έξτρα το γράφουν για να δείξουν ότι ενώ πήγαν να τον τρυπήσουν αυτός εξακολουθεί να είναι κύριος
Θα σε κάλυπτε κάτι τέτοιο ;
από Мир
Τρί 30 Δεκ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ έμαθα ότι ο Ιβαν δεν έχει μια, μαζεύει ρεφενέ ένα 10ευρω και παει σε τοπικο ιντερνετ καφε του Ροστοφ για να κάνει τις κλήσεις skype.
από Paok1926 + male-sykies
Τρί 30 Δεκ 2025, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Μόλις ο ΠΑΟΚ το ξεφτιλησε το Μετρόπολις για όσους δεν κατάλαβαν. Φυσικά δεν περιμένω συγνώμη από αυτούς. Αλλά περιμένω και οι τυφλοί οπαδοί μας να δουν και οι κωφοί να ακούσουν όσοι έχουν μείνει. Δεν πάει για όλους. Κύριοι του Μετρό media το έχω ξαναπεί. ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΌ.
από tsou
Σάβ 10 Ιαν 2026, 01:49
Jump to forum
Jump to topic

να βλέπεις χαμούνια και γαύρους να παλεύουν να στήσουν παράγκα και να μην μαζεύουν ούτε 10 άτομα...
α ρε Ιβάναρε...τι να σου πουν
από Sera4
Σάβ 17 Ιαν 2026, 15:43
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Σάβ 17 Ιαν 2026, 12:38 Το ότι εν τελεί ακόμη δεν αποπληρώθηκαν τα χρέη της ΚΑΕ ενώ διαδόθηκε ότι πληρώθηκαν είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό φάουλ.
Κάποιοι τα φοράνε τα παντελόνια και κάποιοι απλά τα απλώνουν στην απλώστρα.
από gk.box16
Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το " all in " που κυκλοφόρησε για τις φετινές μεταγραφές εγώ ποτέ δεν το πίστεψα.
Αυτό που περιμένω επιτέλους είναι σωστές και ουσιαστικές κινήσεις όπως η παραμονή του Μειτε, τα δύο Μπακ που ήρθαν, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός.Με κάτι τέτοιες κινήσεις έχουμε αποτελέσματα, και ...
από renegade
Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Μισή χούφτα άνθρωποι το έχετε κάνει το τοπικ χειρότερο από κάτι ανώνυμες σελίδες του φεισμπουκ.
Φτάνει πια με το ανελέητο σπαμαρισμα σας, έχει γίνει τελείως κατανοητη η άποψη σας
από tolis14
Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Κοιτούσα τώρα τις μεταγραφές των ομάδων της Premier League. Η πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους έχει κάνει έως τώρα 2-3 αγορές παικτών ή απόκτηση δανειακών και οι έχουν και κάποιους παίκτες που επιστρέφουν από δανεισμούς. Αυτά είναι όλα. Κοίτα να δεις που και οι ομάδες της Premier είναι ανοργάνωτες, δεν ...