Αναζήτηση για περισσότερες από 3102 εγγραφές

Return

από Kostas_FI
Τρί 28 Απρ 2026, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Περνάμε ρε μαλακα ιβαν ότι περνάμε, πάει και η ομάδα εδώ και 3 μήνες χάλια, ανακοινώνεις και σήμερα αυτό.

Λυπήσου μας ρε, λυπήσου μας.

Η χειρότερη κίνηση ιβαν σαββιδη τα τελευταία 15 χρόνια μαζί με την πρόσληψη του κουγια. Σε στηρίζω όσο δεν πάει, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Ο ΠΑΟΚ πάνω από ...
από aivas19
Τρί 05 Μάιος 2026, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Εγώ απλά θα πω δείτε τι γίνεται σε άλλες χώρες. Πόσο έχουν οι φανέλες των Αγγλικών, Ισπανικών, Γερμανικών, Ιταλικών ομάδων; Πόσο έχουν τα διαρκείας τους; Νομίζετε ότι όλοι οι οπαδοί αυτών των ομάδων μπορούν να πληρώσουν διαρκείας ή φανέλα της ομάδας τους; Ούτε ένας στους δέκα δεν έχει την ...
από Equalizer
Τρί 05 Μάιος 2026, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Χαχα Ε όχι ρε φίλε

Σιγά μη την ανταγωνίζεται κιόλας

Σε ποια επαγγέλματα συμβαίνει αυτό;

Από ασκούμενοι δικηγόροι, δικαστές, ιατρικοί επισκέπτες, δάσκαλοι σε ιδιαίτερα και γυμναστές ΟΛΟΙ όσους έχω ρωτήσει συμφωνούν πως τα πράγματα στην Αθήνα είναι λες και πας σε άλλη χωρα

Δεν ξέρω ούτε έναν που ...
από gika
Τρί 05 Μάιος 2026, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Κάθεστε κ συζητάτε τι κάνει η Λίβερπουλ τάχα μου και τι κάνει η μπουτίκ κ πόσο έχει η φανέλα. Αυτα σας ενοχλούν; ;;
Δεν σας ενοχλεί η απώλεια τίτλου απο ομάδα υποδεέστερη απι σένα; ; δεν σας ενοχλεί αυτό; ;
Εγω έχω μέρες να κοιμηθώ όμορφα σκεπτόμενος την ντροπιαστική βραδιά που περάσαμε, τόσο ...
από Taseos
Δευ 11 Μάιος 2026, 11:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

https://www.youtube.com/watch?v=QIoA6CC6qR0

Μονο 13 χρονια περασαν απ το πενταετες πλανο.

:lol: :lol:
τι παπάτζα έχουμε φάει!

Αυτό το ποστ είναι αυτό που έλεγα και χθες. Ολα θα τα σβήσουμε. Δεν έγινε εκείνο το προπονητικό. Αλήθεια είναι αυτό. Η ομάδα εκσυγχρονίστηκε όντως μεγάλωσε πολύ ...
από Dimitrisou
Πέμ 14 Μάιος 2026, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Στην διοίκηση της ΠΑΕ πρέπει να αλλάξουν τα περισσότερα αν όχι όλα. Μέχρι και πλακάκια και τα κουφώματα. Για πρόσωπα τα γράψαμε όλοι.
Στο ΟΡΕΝ δυστυχώς μην περιμένετε να φύγει το κάθε troll που μας την λέει και από πάνω. Δεν είναι κανάλι ΠΑΟΚ, είναι κανάλι που εδρεύει στην Αθήνα και ο όποιος ...
από Γερασίμου
Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ κουβέντα για το ΟΡΕΝ όταν η καψούρα μας είναι 520 χλμ βόρεια από την έδρα του καναλιού του. Στο ΟΡΕΝ, στον ΟΛΘ, στην Σουρωτή και στο Πόρτο Καρράς ας κάνει ότι θέλει. Δικές του επιχειρήσεις είναι και θέλει εύλογα να έχει κέρδη. Αν στον ΟΛΘ πάρει π.χ. τον Τσουκαλά μας πέφτει λόγος;
Αυτό που μας ...
από Iznogoud4
Πέμ 14 Μάιος 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Εντωμεταξύ σιγά το OPEN. Τελευταίο σε τηλεθέαση είναι κ όποιος κάνει λίγο επιτυχία φεύγει για αλλού γιατί δίνει τα λιγότερα λεφτά από τα ιδιωτικά. Σκίζει (δεν) σε τηλεθέαση ο Κάραλης και ο Κετσέτζογλου και φοβόμαστε μην μας φύγουν και γίνει ΠΑΟΚ TV.

Πάρτε και μια φώτο από τους αθώους γιουτιούμπερς ...
από vs40
Δευ 18 Μάιος 2026, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Διάβασα λίγο στο Facebook σχόλια. Σπάνια να δω κοινωνικά δίκτυα και η εικόνα είναι σοκαριστικη.

Σοβαρά τι έχει κάνει ο Ιβάν να θέλουν το κεφάλι του. Πουλά λένε ή πουλο και διάφορα όμορφα. Ο άνθρωπος πέρα από το ότι αγαπάει και πονάει τον ΠΑΟΚ, τον πόντο, τον ελληνισμό, έχει βάλει 200εκ από την ...
από San4
Τρί 19 Μάιος 2026, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά δεν είναι προφανές ότι η ομάδα εδώ και 2 3 χρόνια ανεβάζει το κόστος της; Δεν είναι προφανές ότι και λόγω πληθωρισμού τα συμβόλαια έχουν ανέβει πολύ;

Η αεκ πήρε το πρωτάθλημα του 23 , με υποτιθέμενα μεγάλη επένδυση με συμβολαια 700-800 χιλιάδων και πλέον στο big4 σχεδόν ...
από gk.box16
Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το " all in " που κυκλοφόρησε για τις φετινές μεταγραφές εγώ ποτέ δεν το πίστεψα.
Αυτό που περιμένω επιτέλους είναι σωστές και ουσιαστικές κινήσεις όπως η παραμονή του Μειτε, τα δύο Μπακ που ήρθαν, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός.Με κάτι τέτοιες κινήσεις έχουμε αποτελέσματα, και ...
από renegade
Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:19
Jump to forum
Jump to topic

Μισή χούφτα άνθρωποι το έχετε κάνει το τοπικ χειρότερο από κάτι ανώνυμες σελίδες του φεισμπουκ.
Φτάνει πια με το ανελέητο σπαμαρισμα σας, έχει γίνει τελείως κατανοητη η άποψη σας
από tolis14
Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Κοιτούσα τώρα τις μεταγραφές των ομάδων της Premier League. Η πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους έχει κάνει έως τώρα 2-3 αγορές παικτών ή απόκτηση δανειακών και οι έχουν και κάποιους παίκτες που επιστρέφουν από δανεισμούς. Αυτά είναι όλα. Κοίτα να δεις που και οι ομάδες της Premier είναι ανοργάνωτες, δεν ...
από aivas19
Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:56
Jump to forum
Jump to topic

Patron έγραψε: Τετ 23 Ιούλ 2025, 14:54G S X R
Μηχανακι ειναι αυτο;
από icue
Τετ 23 Ιούλ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Αφου το φορ ειναι o DM το αμυντικο χαφ λογικα θα ειναι ο CF.