Αναζήτηση για περισσότερες από 3083 εγγραφές

Return

από tolis14
Τετ 17 Δεκ 2025, 11:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Το καλοκαίρι όταν λέγαμε ότι έχουμε 3 φορ (με 3ο τον Μύθου) μας λέγατε ότι έχουμε 1 φορ και 1,5 στόπερ γιατί ο Μύθου δεν ακόμα. Τώρα που λέμε ότι ο Γερεμεγιεφ ισως αποκτάται ως 3ος φορ, μας λέτε οτι πάλι μαλακίες κάνει η ΠΑΕ γιατί δεν στηρίζεται ο Μύθου. Ρε μπαγάσες όπως θέλετε τα γυρνάτε για να ...
από Mitsospaoki4
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

Μου αρέσει που απαντάτε σοβαρά στον ΠΟΡΚΥ.

Ο οποίος βέβαια έχει χάσει το μέτρο που είχε κάποτε..
από nunies4
Τετ 17 Δεκ 2025, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

@@λακες σας εχει πειραξει τοσο το μυαλο η μεταγραφη Γερεμεγιεφ που αναλωνεστε μεχρι και με ποστ του ΠΟΡΚαρου οτι φευγει ο Γιακουμ :lol: :lol: :lol:
Επισης...μπας και διαβασουμε και κατι πιο σοβαρο και ψυχραιμο, στα ποσα ειρωνικα ποστ ξεχαρμανιαζει καποιος; Θα το παμε ετσι μεχρι την Κυριακη;
από lkosmid
Τετ 17 Δεκ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Αν θυμάμαι καλά η επίλογη τότε ήταν ανάμεσα σε Πένια και Σιώπη.

Όποιος κι αν διάλεξε τον Πένια, έκανε την σωστή επίλογη.

Λάθος, αν είχαμε πάρει τον Σιώπη δεν θα τραυμάτιζε τον Κωνσταντέλια, ο οποίος θα κατάφερνε να γυρίσει εκείνο το ματς που έγερνε το γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι να βγει ...
από sourmenetes
Τετ 17 Δεκ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή η χάρτινη αν εμπαινε η κεφάλια του ανσαριφαρντ τελευταίο δευτερόλεπτο θα έλεγε

Άντε άσε μας ρε Ρούλη

Ρε είμαστε με τα καλά κάποιοι εδώ μέσα;;

Σου φταίει ο προγραμματισμός που δεν κέρδισες τη Λαμία δηλαδή;;

Μάγκες κοφτε τις μαλακιες!!
από George Best4
Τετ 17 Δεκ 2025, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Polichni1926 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:28
Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:23
Franky έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 14:19

Πες τουλάχιστον Πολιτεία της Αμερικής.
Τενεσί
ποιος ειναι ο τενεσι ?

Ο Τενεσί Ουίλιαμς...

Τον Μέμφις Ντεπαι εννοει.
Αλλά η συζήτηση θυμίζει τέλη αρχές Σεπτέμβρη που κάποιοι ονειρεύονταν τον Μιτρόβιτς.
Ας μη μπούμε στο ίδιο γελοίο τρυπακι
από black death
Τετ 17 Δεκ 2025, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

βλεπω την μεταγραφολογια του ΠΑΟΚ βλεπω και της χαβουζας , απο που κοιταει παικτες ο ενας και απο που οι αλλοι και με πιανει το λιγοτερο καταθλιψη . και να πω οτι ειμαι ακομα στο 2005 να πω δεν γαμιεται μονος μου και ολοι σας αλλα δεν χωνευεται τωρα .

Βέβαια και το καλοκαίρι κοιτούσαν το πάνω ...
από Polichni1926
Τετ 17 Δεκ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

βλεπω την μεταγραφολογια του ΠΑΟΚ βλεπω και της χαβουζας , απο που κοιταει παικτες ο ενας και απο που οι αλλοι και με πιανει το λιγοτερο καταθλιψη . και να πω οτι ειμαι ακομα στο 2005 να πω δεν γαμιεται μονος μου και ολοι σας αλλα δεν χωνευεται τωρα .

Βέβαια και το καλοκαίρι κοιτούσαν το πάνω ...
από Blackgr4
Τετ 17 Δεκ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Χθες, δηλαδή 12 ώρες πριν.. , διαβάζαμε πως ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε δανεικό έναν Μαροκινό (Amine El Ouazzani) από την Μπράγκα, αλλά ο τύπος τραυματίστηκε και γι' αυτό λέει πήγαμε στη λύση.. Γερεμέγιεφ.

Σήμερα, δηλαδή 12 ώρες μετά, βγαίνει ο ας πούμε Νο.1 "κυβερνητικός" δημοσιογράφος Κόλκας και λέει " δεν ...
από Psagmenos4
Τετ 17 Δεκ 2025, 16:11
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω ιδέα ποιος είναι κι αυτό είναι κακό γιατί βλέπω πολύ laliga. Οπότε είδα μόνο τα στατιστικά του.
Στα θετικά ισχύει ότι έχει παίξει φορ ,άρα ξέρει την θέση στη laliga2 και μάλιστα με καλά νούμερα.
Όντως παίζει και αριστερά εκεί έκανε την χρονιά στην laliga με λίγα νούμερα αλλά οκ.
Στα ...
από Jim_Chatz
Τετ 17 Δεκ 2025, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

κάτι τελευταίο

Και οι τρεις που έχουν ακουστεί (Γερεμεγεφ, Μάρτιν, Μητογλου) είναι μεταγραφές επιπέδου Καρυπίδη, μπορεί και Κομποτη
από leomatos88
Τετ 17 Δεκ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως θυμάμαι που κάποτε πήγες και αγόρασες από τη Λέγκια κάποιον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με αρκετά για τότε λεφτά και στην ομάδα και στον παίχτη. Βγήκε λίρα εκατό, κάνοντας απίθανα πράγματα με το Δικέφαλο, πωλήθηκε κιόλας, με τα λεφτά που έφερε ήρθανε Ίνγκασον - Σφιντέρσκι, οι οποίοι επίσης ...
από astral
Τετ 17 Δεκ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

50 σελίδες Γερεμεγιεφ.
Η ιστορία της ζωής του σίγουρα χωράει σε λιγότερες.
από Kostas_FI
Τετ 17 Δεκ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

omerta76 έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 18:16 Και που λες έρχεται ο βάζελος με μοναδικό φορ τον Σβιντέρσκι την Κυριακή και δεύτερο τον Γερεμέγιεφ. Τον βάζει αν τον χρειαστεί;; :lol: :lol: :lol:
Πόσο ΠΑΟΚ σενάριο, σβιντερσκι ενοχλήσεις λέει βασικός Γερεμέγιεφ ο οποίος σκοράρει κιόλας :lol:
από Jim_Chatz
Τετ 17 Δεκ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Κάπου εδώ να πούμε ότι και ο Ντεσποτοφ εξτρεμοφορ είναι.

Πόσες φορές τον έβαλε ο Λουτσέσκου στο 9 αραγε