Αναζήτηση για περισσότερες από 3088 εγγραφές

Return

από Maklaz
Δευ 29 Δεκ 2025, 20:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Φίλε margas , πολύ σωστή η σκέψη σου για το Squad Cost Ratio, αλλά αν μου επιτρέπεις μια φιλική διόρθωση, γιατί στον ισολογισμό 23-24 τα νούμερα είναι λίγο πιο "ζόρικα".

Για την uefa δεν έχει σημασία το πώς δίνεις τα λεφτά, αλλά η απόσβεση. Τα 12εκ. του Ζαφείρη για 4 χρόνια συμβόλαιο, σημαίνουν 3εκ ...
από Montrealiotis
Δευ 29 Δεκ 2025, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Δεν διαφωνώ και ιδιαίτερα σε αυτά που λες φίλε Maklaz, αλλά τρόποι υπάρχουν άμα θες να ξοδέψεις. Όπως έγινε και με τον Ζαφειρη. Πάρε δανεικούς με υποχρεωτική οψιον ή με μεγαλύτερη διάρκειας δανεισμού, τύπου Κουρτιτς κλπ.
Για μένα το θέμα δεν ήταν πότε η διάθεση του Ιβαν να δώσει λεφτά, αλλά που θα ...
από Montrealiotis
Δευ 29 Δεκ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εμπαθείς αρνούνται ότι ο Ιβαν έχει ξοδέψει πολλά, παρά πολλά για τον ΠΑΟΚ.
από Мир
Τρί 30 Δεκ 2025, 01:14
Jump to forum
Jump to topic

Δώσε χρόνο σε Μπάλντε και Χατσίδη, όπως σωστά έδωσες σε Μύθου, και ίσως δεν χρειαστείς μεταγραφή εξτρέμ.

Λίγο υπερβολή τοποθέτηση, αλλά ο Χατσίδη μου φάνηκε λίγο μπερδεμένος στο τελευταίο ματς που χρησιμοποιήθηκε φέτος. Μήπως να γινόταν ένας 6μηνος δανεισμός σε ομάδα εξωτερικού για τις εμπειρίες ...
από Dimitrisou
Τρί 30 Δεκ 2025, 03:10
Jump to forum
Jump to topic

Βρε τον Ιβάν μέχρι και τους αρδ του Μεξικού έχει στην τσέπη...όλα αυτά για τον Γιακουμάκη παιχνίδι των Μεξικανών είναι για να τσιμπήσουν ότι μπορούν...η από εμάς η από κάποιον άλλο..
από Cylon-4
Τρί 30 Δεκ 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....

Υπερβολες.....
Πολυ προχειρα, θυμισου μερικες πιο ξενερωτες.....
Λεβεκ, Μπακαγιοκο, Χατσεριδης, Γκουγκεσασβιλι, Σαματα, Τσαλοφ ...
από DimitrisS
Τρί 30 Δεκ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

joshua έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:49 Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....
Αχ κακο που μας βρηκε.
από Demir
Τρί 30 Δεκ 2025, 16:15
Jump to forum
Jump to topic

Blackgr4 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:42 Ο Γερεμέγιεφ νομίζω πως ήρθε ως αντί-Τσάλοφ. Ο Μύθου θεωρείται ήδη ο δεύτερος φορ και ο Γιακουμάκης πρώτος.
Το αγγούρι θα έρθει κυρίως το καλοκαίρι, που μπορεί να πάμε στα προκριματικά του Ch.L., με Μύθου - Γερεμέγιεφ.
Τι εννοείς μπορεί;; 100%
από gervasio artigas
Τρί 30 Δεκ 2025, 16:39
Jump to forum
Jump to topic

joshua έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:49 Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....
Θα είναι μεγάλο κρίμα να το κάνεις αυτό
από DamoN
Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αφού πήγα να μπω σε ομίλους τσουλου με μοναδικές μεταγραφές ανδραλα και Σκαρμούτσο νομίζω ότι θα καταφέρω να αντέξω τον γερεμεγιεφ και θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι
από Ally Samagoal
Τετ 31 Δεκ 2025, 01:49
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το πράγμα με Λυρατζη έχει κουράσει. Το παιδί δεν παίζει ούτε στις Σέρρες που πάει καρφί για β εθνική. Οσο για Τζιμα μια χαρά λεφτά πήραμε και μια χαρά Ζαφειρης έρχεται
από Σουριναμέζος
Τετ 31 Δεκ 2025, 02:19
Jump to forum
Jump to topic

Πότε έπρεπε να παίξει και δεν έπαιζε ο Λύρατζης? Βασικός ήταν πριν τους τραυματισμούς, δυστηχώς δεν επανήλθε ποτέ στα επίπεδα που ήταν το 2022. Τον Σάστρε είχε να ανταγωνιστεί κανείς δεν του έκλεισε τον δρόμο.
από George Best4
Τετ 31 Δεκ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Δε βρεθήκατε την καραμέλα με τον Τζίμα?
Που ήσασταν όταν περνάμε το πρωτάθλημα? Γιατί δεν κραζατε τον Λουτσεσκου τότε?

Το παιδί είχε ταλέντο και για αυτό τον έβαζε και ο προπονητής από τα 17 του.

Είδατε τι έκανε ο Τζίμας στη Γερμανία και αρχίσατε.Δε θα τα έκανε αυτά στον ΠΑΟΚ το καταλαβαίνετε ...
από icue
Τετ 31 Δεκ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είναι όλοι οι νέοι ίδιοι. Κανέναν δεν χαντακωσαμε. Όσοι άξιζαν είτε παίζουν στον ΠΑΟΚ είτε παίζουν στο εξωτερικό.

Όσοι δεν ήταν για αυτό το επίπεδο παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες στην Ελλάδα.

Η ίδια κουβέντα εδώ και τόσα χρόνια.
από prist64
Τετ 31 Δεκ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 31 Δεκ 2025, 09:59 Κανένα μεταγραφικό νέο υπάρχει;
ανοιξε την πορτα να σου πουνε τα καλαντα
κι εχει ο Θεος