Η αναζήτηση βρήκε 618 εγγραφές

Return

από PaokCuba4
Δευ 11 Μάιος 2026, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Franky έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 21:53 Να πάω εγώ με τον Κουβανό απ'εξω και θα φωνάζουμε να ανοίξουν οι διαδικασίες για τον κόσμο εκτός Θεσσαλονίκης και Ελλάδας και θα εισακουστούμε, οκ.
Εγώ πάντως φέρνω τον εκσκαφέα από Ολλανδία και πάμε!

Εικόνα
από Panostas1995
Πέμ 14 Μάιος 2026, 08:54
Jump to forum
Jump to topic

2η χρονιά σερί Τρίτοι. Με δισεκατομμυριούχο στο τιμόνι.

Και ο Αλαφούζος δισεκατομμύρια έχει ...παίζει κάποιο ρόλο;

Είναι πολύ εύκολο να σου απαντήσω καλέ μου άνθρωπε. Με ερώτηση κιόλας.

Αν ο γαύρος (που λέμε ότι είναι ο βασικός μας αντίπαλος τελευταία - ενώ το χαρτί μας έχει πατήσει ...
από tsou
Πέμ 14 Μάιος 2026, 20:00
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ το "μάγκικο πρωτάθλημα" σαν όρος χρησιμοποιήθηκε πρωτη φορά το 24 από εμάς.
Σε ευχαριστούμε που πληρώνεις χαρτινα άτομα στο κανάλι σου να κλέβουν και να σφετερίζονται/ειρωνεύονται τον όρο " μάγκικο πρωτάθλημα"
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Εναν Γερμανο να κραζει σαν μην υπαρχει αυριο σε καθε μαλακια του παικτη μας, καημο το εχω.

Ετσι και ούτε να μας αγαπάει ούτε να τον αγαπάμε. Δεν θέλω άλλον προπονητή “έναν από μας“. Γενικά δεν θέλω στον ΠΑΟΚ μέσα κανέναν από μας . Ψυχρούς επαγγελματίες να ξέρουν από μπάλα θέλω επιτέλους ...
από chrisg4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν σου είπα να πάμε σε πρώην προπονητή τύπου Στεφενς και Μπενιτεθ . Δεν θέλω εμπειρία . Μοντέρνο και φιλόδοξο προπονητή θέλω.

Για τον Φερειρα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .
από nkoss
Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Αν δε θέλετε τον Πάμπλο υπάρχει και ο Αγγελος. Επίσης υπάρχουν οι Σάντος Χάβος, Δώνης, Αμπέλ, και 4-5 προπονητές ακόμη σε αυτόν τον πλανήτη.
από JohnDag
Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Κοιτα.. αυτα τα "αν δεν μπορεις να καταλαβεις" ειναι λιγο καπως, ετσι; Μια χαρα καταλαβαινω τι θελεις να πεις, αλλα καλο θα ειναι να καταλαβαινεις κι εσυ.
Το συγκεκριμενο "αφηγημα" οπως το βαφτιζεις, δεν ειναι αφηγημα αλλα η πραγματικοτητα. Ακομα και αφηγημα να ειναι ομως, δεν αναιρειται ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Απλά σκεφτείτε πόσο απελευθερωμένος θα είναι ο Ντέλιας με την ύπαρξη ενός τέτοιου χαφ δίπλα στον Μεϊτέ και τι μαγικά πράγματα θα δούμε απ'αυτόν φέτος. Αν κλείσει ο Ζαφείρης, με ένα αξιοπρεπές στόπερ για πρώτο στην ιεραρχία, ξεκινάμε επί ίσοις όροις με Γάβρο, απλά πολύ, πολύ πιο διψασμένοι.
από embuji
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Ε κινησεις οπως αυτες του ζαφειρη σε ανεβαζουν στο μαρκετ. Πλεον οταν δινεις στην αγορα ΑΠΑΙΤΕΙΣ και απο αυτην.

Κανενας που θα ενδιαφερθει για τον Ζαφειρη δε θα ερθει με κατω απο 25 ζεστα ετοιμα γιατι ξερει οτι δωσαμε λεφτα.
από theodorsalonika
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

εγω θα παιρνα και καρετσα και θα φερνα πισω τζιολη και κουλε!!
από Dimitris_L4
Παρ 15 Αύγ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

ο Καμαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φυγει!!! χαφ με 8-10 γκολ δεν το βρισκεις ...

Αν βάζουν οι επιθετικοί και οι μεσο-επιθετικοί τα γκολ και τα χαφ δημιουργούν και οργανώνουν το παιχνίδι σωστά, το προτιμώ.

Ναι μεν βάζει γκολ, αλλά απο πλευράς τακτικής (τα κενά που αφήνει οταν ορμαει μπροστά ...
από Panx Romana
Παρ 15 Αύγ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Άιντε παιδιά ήρθε η απογευματινή βάρδια για Ζαφείρη οι πρωινοι μπορούν να σχολασουν σιγά σιγά
:lol: :lol: : :lol:
από kz1111
Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:15
Jump to forum
Jump to topic

«Από τους καλύτερους παίκτες, το να παίζεις μαζί του είναι φανταστικό. Ξέρει πως να κινηθεί, κάνει τη δουλειά του χαφ που παίζει πίσω του πολύ εύκολη. Είναι κάτι τρομερό, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο γήπεδο», αυτη η δηλωση του Ζαφειρη για Κωνσταντελια ειναι ενας απο τους πολλους λογους που ...
από blackzone44
Σάβ 16 Αύγ 2025, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Ζαφειρης ζήτησε από τον προπονητή του να μην αγωνιστεί σήμερα.
από Psagmenos4
Δευ 18 Αύγ 2025, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

Ζητώ ο Π.Α.Ο.Κ

Έτσι άκυρο απλά για να το θυμόμαστε κι ας είναι off topic

ΖΗΤΩ Ο Π.Α.Ο.Κ

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: