Αυτοί ζητάνε proof of cash?
Ο ΠΑΟΚ οφείλει στον ΕΟΚΑΝ 27.369,03, ενώ το ποσό που του αναλογεί είναι 27.095,01. Επομένως και στην περίπτωσή του, μετά την παρακράτηση, το υπόλοιπο της επιχορήγησης είναι μηδενικό.
https://monobala.gr/kopike-i-chrimatodotisi-apo-to-stoichima-se-olybiako-aek-kai-paok ...
Η αναζήτηση βρήκε 94 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 22 Αύγ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Μέχρι τώρα ήταν καλός ο Α.Σ., για κάποιους και τους βόλευε και τώρα είναι κακός.
Εγώ τον έκραζα τον Α.Σ. για πολλά θέματα που άλλοι τα θυμήθηκαν πολύ όψιμα, αλλά τυγχάνει στο θέμα του γηπέδου να έχω μια πολύ διαφορετική προσέγγιση της πλευράς Σαββίδη και να διάκειμαι σχετικά θετικά προς την ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 14:45
- Jump to forum
- Jump to topic
εχουμε το τραγικο ΔΣ του ΑΣ εχουμε και τους ισαποστακηδες τι να πω......να βαλω εγω ντεμεκ σε ιση αποσταση τον Ιβαν με τους γραφικους αθλιους του ΔΣ.....του ΑΣ.....
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Ολοκληρωμένο θα είναι σε 2 χρόνια. Σε λειτουργία γξα την πρώτη ομάδα ο στόχος είναι του χρόνου το καλοκαίρι να είναι έτοιμο. Αν όλα πάνε καλά με τα χρονοδιάγραμματα.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς;;;
Είχα γράψει σε ακύρη στιγμή πριν κάποιες εβδομάδες στο forum αν κάποιος έχει πληροφορίες με το πως προχωράει το έργο. Τελικά απάντησε ο ίδιος ο Ιβάν.
Ναι που απάντησε ;
Έπαιξες κάτι και το χασα;
Έκανε αυτοψία σήμερα,η πρώτη φάση που ήταν να τελειώσει τέλη Αυγούστου ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Προχωράει κανονικά αδερφέ.Psagmenos4 έγραψε: Παρ 22 Αύγ 2025, 22:37 Υπάρχει κανείς που έχει περάσει από εκεί προχωράει το έργο? Σύμφωνα με το οποίο χρονοδιάγραμμα είχαμε ακούσει τέλος Αυγούστου πρέπει να τελειώνουν τα αρχικά έργα και σε λίγο να παρουσιάστει το master plan για την συνέχεια.
- Τετ 27 Αύγ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν η τελική μορφη του Αθλητικού Κέντρου είναι αυτό που έδειξε το Open, μιλάμε για ονειρικό έργο. Για Ελλάδα σχεδόν εξωπραγματικό.
Ένα έργο που θα έχει ΑΜΕΣΗ επιρροή στην ποιότητα της ομάδας, αφού θα προπονείται με τα πιο σύγχρονα μέσα, σε εγκαταστάσεις που δεν υπάρχουν αλλού στην Ελλάδα, και θα ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω νομίζω ότι το θέμα οδευει προς τη λήξη του. Δεν θα ήθελε ο Τέλης να μπει σε διαμάχη με κάποιον που εχει την καθολική υποστήριξη του κόσμου. Ειδικά όταν οι συνεργάτες και σύμβουλοι του στο εγχείρημα αυτό (το γνωστό παρεακι ΑΣ, μέτρο, Θ4) αποδείχθηκαν ανεπαρκείς. Του έκαναν μεγάλη ζημιά στην ...
- Παρ 29 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το φτωχό μυαλό μου μέχρι τώρα έχω συμπεράνει τα εξής:
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, εκτός από τον κυρ Θανάση, ο νυν πρόεδρος του ΑΣ, ο μαθηματικός γεωπολιτικός αναλυτής και η δικηγόρος τους έχουνε μια βαθύτατη αντιπάθεια για τον Ιβάν Σαββίδη και έναν ανεξήγητο θαυμασμό για τον Μυστακίδη, του ...
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι, εκτός από τον κυρ Θανάση, ο νυν πρόεδρος του ΑΣ, ο μαθηματικός γεωπολιτικός αναλυτής και η δικηγόρος τους έχουνε μια βαθύτατη αντιπάθεια για τον Ιβάν Σαββίδη και έναν ανεξήγητο θαυμασμό για τον Μυστακίδη, του ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι αστείο μέχρι και η AI να μην βρίσκει τίποτα απολύτως και τα περισσότερα να τα παίρνει από εδώ μέσα.

- Δευ 01 Σεπ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ωρα δεν ειναι για λαικη κατανάλωση, εκτος αν θεωρει καποιος λογικό να μιλήσει ο ιβαν (αυτο το διαστημα) με αυτους που κουνάνε μπουκάλια στον αερα ουρλιαζοντας και πλέκουν το εγκώμιο του άμεσου ανταγωνιστή του.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Από ότι βλέπω, ο ακαδημαικός της παρέας, λίγα πράγματα (SCOPUS - 746 Citations, h-index: 14). Πλέον υπάρχουν νέοι διδάκτορες με παρόμοια ή και καλύτερα στατιστικά. Το πιο alarming είναι όμως η θεματολογία, που είναι λίγο από όλα. Δε βλέπω καμιά εξειδίκευση στο θέμα μας.
Topic
Dynamic Interaction of ...
Topic
Dynamic Interaction of ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμεση διάψευση από την παε για ένα θέμα που το ξέραμε. Ο Ιβάν θα ήθελε και αυτά τα 3 οικόπεδα οι ιδιοκτήτες κανουν τους ζόρικους, απλά θα κάνουν περίφραξη και θα αράζουν στο οικόπεδο να ακούνε τον Ραζβαν(ελπιζω) να φωνάζει. Balance ,Mentality, Repress ,Pame Fedor(ελπίζω οχι).
Πραγματικά καμία ουσία ...
Πραγματικά καμία ουσία ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε τις φήμες
Τρομερή ευφράδεια εχουν
Τρομερή ευφράδεια εχουν
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη εβαλαν την υπογραφη τους στην επιστολη που ζητουσε εκτακτη συνελευση και λιγο μετα ανακαλεσαν?
Τι να μεσολαβησε αραγε?
Τι να μεσολαβησε αραγε?