Η αναζήτηση βρήκε 94 εγγραφές

Return

από eorptol1
Παρ 05 Σεπ 2025, 15:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού ...
από aivas19
Παρ 05 Σεπ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα πήγα τώρα νά σχολιάσω σε ανακοίνωση τού ερασιτέχνη πού είμαι μέλος στην σελίδα από την αρχή που δημιουργηθηκε,και λέει δεν έχω δικαίωμα γιατί τά σχόλια θά είναι περιορισμένα.....γεια σάς ρε δημοκράτες να σάς χαιρόμαστε ο άλλος έχει και το όνομα δημοκράτης.... πραγματικά ντρέπομαι πού ...
από eorptol1
Παρ 05 Σεπ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

από leomatos88
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Το καταστατικό όλα καλά; Τουλάχιστον το ξαραχνιάζει στο συρτάρι κανένας;

Όμως έχω και άλλη απορία. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας, ο συμμαθητής του κυρίου προέδρου, από τις 11 Αυγούστου μέχρι σήμερα, γιατί δεν έχει επικοινωνήσει ξανά; Όχι τίποτα άλλο, να μας ενημερώσει για όσα δεν δείξαν οι κάμερες στην ...
από gervasio artigas
Κυρ 21 Σεπ 2025, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

miketoumba88 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 13:11 Μας υποχρεωσε ...έκανε την υπέρβαση Ζαφείρη και άφησε την ομαδα γυμνή σε όλες τις θέσεις με φθηνιαδουρες.Ο κύκλος του έχει κλείσει όσο και να προσπαθούν κάποια φερεφωνα να μας πείσουν για το αντίθετο.
"εγραψες" , δεν σου λεω που
από leomatos88
Κυρ 21 Σεπ 2025, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δυστυχώς υπάρχει αρρώστια μεγάλη. Το παιχνίδι που σε βάλανε στις 16 Ιουνίου να παίξεις ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χαθεί. Ελάχιστοι κάνουν ουσιαστική κριτική στον Λουτσέσκου. Οι περισσότεροι τον χτυπάνε για να χτυπήσουν εσένα. Και ελάχιστοι κάνουν ουσιαστική κριτική στις διοικητικές επιλογές ...
από Cylon-4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 08:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σημερα κανει ντεμπουτο η ομαδα futsal και το μπασκετ γυναικων.
Επισης αγωνιζεται το ποδοσφαιρο γυναικων.
Χθες εδωσαν φιλικα το πολο ανδρων και το βολλει γυναικων.
Αν δειτε καμμια αναφορα σε ολα αυτα, στην επισημη σελιδα του ΑΣ, πειτε το και σε μενα......
Σςςςςςςς, ο ΑΣ κοιμαται.
Ο καιρος ειναι ...
από leomatos88
Κυρ 28 Σεπ 2025, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

https://scontent.fskg1-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/506158964_1027343322913040_1305427823830175729_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=rfTbdregtKwQ7kNvwH2dWHU&_nc_oc=AdmarN8DlVOYgsei9usvFyrdBDxh4NALcd2jhYL5tNxLkQf5cBifxcEgouve2vR_Z2QyRFQOmNMuycRyHTHLScsw&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent ...
από eorptol1
Κυρ 28 Σεπ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Αν θέλετε να δείτε (ή και να θυμηθείτε) πως θα μοιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά/χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη, δείτε τα Τμήματα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ή την ΚΑΕ τα τελευταία 22 χρόνια, και πριν το Χατζόπουλο.

Ο ΠΑΟΚ, περήφανος Τροφοδότης Παικτών/Παικτρών του ΠΟΚ και των ομάδων του Νότου.

Η καλύτερη περίοδος του ...
από george188
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:11
Jump to forum
Jump to topic

Αν θέλετε να δείτε (ή και να θυμηθείτε) πως θα μοιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά/χωρίς τον Ιβάν Σαββίδη, δείτε τα Τμήματα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ή την ΚΑΕ τα τελευταία 22 χρόνια, και πριν το Χατζόπουλο.

Ο ΠΑΟΚ, περήφανος Τροφοδότης Παικτών/Παικτρών του ΠΟΚ και των ομάδων του Νότου.

Η καλύτερη περίοδος του ...
από JohnDag
Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Κοιτα.. αυτα τα "αν δεν μπορεις να καταλαβεις" ειναι λιγο καπως, ετσι; Μια χαρα καταλαβαινω τι θελεις να πεις, αλλα καλο θα ειναι να καταλαβαινεις κι εσυ.
Το συγκεκριμενο "αφηγημα" οπως το βαφτιζεις, δεν ειναι αφηγημα αλλα η πραγματικοτητα. Ακομα και αφηγημα να ειναι ομως, δεν αναιρειται ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

Απλά σκεφτείτε πόσο απελευθερωμένος θα είναι ο Ντέλιας με την ύπαρξη ενός τέτοιου χαφ δίπλα στον Μεϊτέ και τι μαγικά πράγματα θα δούμε απ'αυτόν φέτος. Αν κλείσει ο Ζαφείρης, με ένα αξιοπρεπές στόπερ για πρώτο στην ιεραρχία, ξεκινάμε επί ίσοις όροις με Γάβρο, απλά πολύ, πολύ πιο διψασμένοι.
από embuji
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:17
Jump to forum
Jump to topic

Ε κινησεις οπως αυτες του ζαφειρη σε ανεβαζουν στο μαρκετ. Πλεον οταν δινεις στην αγορα ΑΠΑΙΤΕΙΣ και απο αυτην.

Κανενας που θα ενδιαφερθει για τον Ζαφειρη δε θα ερθει με κατω απο 25 ζεστα ετοιμα γιατι ξερει οτι δωσαμε λεφτα.
από theodorsalonika
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

εγω θα παιρνα και καρετσα και θα φερνα πισω τζιολη και κουλε!!
από Dimitris_L4
Παρ 15 Αύγ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

ο Καμαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φυγει!!! χαφ με 8-10 γκολ δεν το βρισκεις ...

Αν βάζουν οι επιθετικοί και οι μεσο-επιθετικοί τα γκολ και τα χαφ δημιουργούν και οργανώνουν το παιχνίδι σωστά, το προτιμώ.

Ναι μεν βάζει γκολ, αλλά απο πλευράς τακτικής (τα κενά που αφήνει οταν ορμαει μπροστά ...