Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Βαλτε τα μεγαλα σας μικροφωνα εκει που πρεπει.Εκει που σας αρμοζει.
Γλυστρησε 30 ποντους το ποδι του αλλουνου κι ακουμπησε το παπουτσι του δικου μας.
Υπαρχει επαφη μεταδιδει ο σπικερ...
Τρεις ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ με σφυρίχτρα αποφάσισαν από το 3ο δεκάλεπτο να σφυρίζουν 1 στα 5 φάουλ, εκτός αν πιστεύετε ότι η μεγάλη ανατροπή πήγε να γίνει από τα αμυντικά plays του κομπλέξα του Παπαθεοδώρου με τον Καρακώστα.
Υπήρξε αισθητής μείωση της απόδοσης στο δεύτερο ημίχρονο και σε συνδιασμό ότι το Μαρούσι πλέον δεν είχε τίποτα να χάσει και την καταιγίδα από τα τρίποντο του Κινγκ, άλλαξε το μομέντουμ αλλά δεν γύρισε το παιχνίδι, ούτε ο ΠΑΟΚ κατέρρευσε.
Στην ουσία για να γυρίσει το παιχνίδι θα έπρεπε ο άλλος να ...
ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ-ΚΟΡΑΚΙΑ-ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ-ΚΛΑΜΑ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ειναι ο ορισμος του μεσου αβαντα αθηναιου.
Κλεψια και ξυλο με ατιμωρησια, παρουσιαση των δικων τους ως ηρωικες προσπαθειες και κλαμα απο πανω.
ΣΙΧΑΜΑΤΑ.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη και τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό ενός ακόμη νέου ανθρώπου, φιλάθλου του ΠΑΟΚ, που έχασε τη ζωή του με βίαιο τρόπο.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και ...
Είναι εντυπωσιακή η σεμνότητά του. Σήμερα είπε ότι δεν ξέρει πώς κερδίσαμε, με τη Γριά και το Σκουλήκι είχε αποδώσει και στην τύχη τις νίκες. Αποδίδει κάθε φορά τις οριακές νίκες της ομάδας στο χαρακτήρα που βγάζουν οι παίκτες, αν και όλοι ξέρουμε ότι όταν επαναλαμβάνεται ένα τέτοιο φαινόμενο, σε ...
Και με τη σειρά μου να ευχηθώ τα καλύτερα σήμερα στο μπάσκετ!
Για όλους όσους ζήσατε και ήσασταν δίπλα στον ΠΑΟΚ στις σκοτεινές εποχές του και στις στιγμές δόξας του σας εύχομαι να είναι αυτή μια μέρα που θα μνημονεύετε για πάντα!
Έχω αδειάσει εντελώς μετά και την σημερινή ήττα. Δεν έχω πλέον κέφι για οτιδήποτε αθλητικό, αν και οφείλουμε να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες των τμημάτων βόλεϊ ανδρών και ποδοσφαίρου γυναικών που έχουν απομείνει. Αξίζουν την συμπαράσταση με ότι έχει μείνει μέσα μας.