Η αναζήτηση βρήκε 653 εγγραφές
- Παρ 13 Μαρ 2026, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αρης, 14/03, 18:15, ΕΡΤ2
Δεν μπορεί να μην αναβληθεί. Και για λόγους ευαισθησίας, αλλά και για λόγους ασφάλειας.
- Παρ 29 Μάιος 2026, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναικος, Ημιτελικοι GBL, 30/05, 14:50, ΕΡΤ2
Ειμαστε κοντα στο σολντ-αουτ νουμερο 6 για φετος, με 800 εισιτηρια να εχουν απομεινει.
- Τετ 19 Νοέμ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jure Zdovc
Είναι εντυπωσιακή η σεμνότητά του. Σήμερα είπε ότι δεν ξέρει πώς κερδίσαμε, με τη Γριά και το Σκουλήκι είχε αποδώσει και στην τύχη τις νίκες. Αποδίδει κάθε φορά τις οριακές νίκες της ομάδας στο χαρακτήρα που βγάζουν οι παίκτες, αν και όλοι ξέρουμε ότι όταν επαναλαμβάνεται ένα τέτοιο φαινόμενο, σε ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Μπουντούρης
Σωστο και σοφο λεγειν. Προσωπικοτητα.
- Τετ 22 Απρ 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Patrick Beverley
Εγώ τρελάθηκα με το τι έκανε στην τελευταία φάση διάβασε τόσο καλά το play που οι του μπιλμπαο δεν ήξεραν που να κάνουν σκριν
- Τετ 22 Απρ 2026, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Patrick Beverley
Εμένα μου άρεσε η αλά Μεϊτέ πάσα στην πλάτη του αμυντικού.
- Τετ 29 Απρ 2026, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals
Και με τη σειρά μου να ευχηθώ τα καλύτερα σήμερα στο μπάσκετ!
Για όλους όσους ζήσατε και ήσασταν δίπλα στον ΠΑΟΚ στις σκοτεινές εποχές του και στις στιγμές δόξας του σας εύχομαι να είναι αυτή μια μέρα που θα μνημονεύετε για πάντα!
Να είναι η αρχή μιας νέας εποχής!
Για όλους όσους ζήσατε και ήσασταν δίπλα στον ΠΑΟΚ στις σκοτεινές εποχές του και στις στιγμές δόξας του σας εύχομαι να είναι αυτή μια μέρα που θα μνημονεύετε για πάντα!
Να είναι η αρχή μιας νέας εποχής!
- Πέμ 30 Απρ 2026, 00:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ
Έχω αδειάσει εντελώς μετά και την σημερινή ήττα. Δεν έχω πλέον κέφι για οτιδήποτε αθλητικό, αν και οφείλουμε να προσπαθήσουμε να στηρίξουμε τις προσπάθειες των τμημάτων βόλεϊ ανδρών και ποδοσφαίρου γυναικών που έχουν απομείνει. Αξίζουν την συμπαράσταση με ότι έχει μείνει μέσα μας.
Να περάσει και να ...
Να περάσει και να ...