Η αναζήτηση βρήκε 627 εγγραφές

Return

από Psagmenos4
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Επειδή βλέπω συνεχώς σύγκριση με άλλες ομάδες. Αν είχα κέντρο τον αμπαλο σιωπή, τσιριβεγια(καλος) Ρενάτο σαντσεζ(πολυτραυματιας) και τον Τσεριν που τον είχαν φευγάτο. Για 10αρι τον Ταμπορδα πως λέγεται αυτός και ο μπακασετας ούτε μισό πόδι Ντσλια δεν κάνουν. Όλα αυτά ο βαζελος που όλο το καλοκαίρι ...
από WeWillRockYou
Τετ 03 Σεπ 2025, 00:29
Jump to forum
Jump to topic

Ανακοινώθηκε και από την ΠΑΕ.
Ειλικρινά είναι τόσο εύκολο να ψάξεις κάτι μόνος σου αυτήν την εποχή με βασικές γνώσεις έρευνας σε οποιαδήποτε αντικείμενο, που απορώ τι κάνουν όλη μέρα. Από την άλλη οι περισσότεροι δεν έχουν τελειώσει καν κανονικές σχολές δημοσιογραφίας.
από Jairo
Τετ 03 Σεπ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

Θα πω ότι είπα και για τον κολομβιανο χαφ.
Παίκτες με τυρόπιτα στον εγκέφαλο ΔΕΝ τους θέλω. Θέλω ΕΞΥΠΝΟΥΣ παίκτες να βλέπουν μακριά. Ο μάπας δεν μου κάνει.
Και στην τελική, ΔΕΝ καίγομαι για φορ χαμαλη του Γιακουμακη.
από pagotatzis
Τετ 03 Σεπ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Συνιστώ ψυχραιμία
Ξεκινήσαμε με το απόλυτο ,πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα και δύο στα δύο στο πρωτάθλημα!
Οι μεταγραφές έως τώρα φαίνονται κανονικοί παίχτες (Ιβανουσεκ πρέπει να περιμένουμε λιγάκι ) ας δούμε και τους δύο Ιταλούς τι μπορούν να προσφέρουν σαν σύνολο !
Τώρα στον φορ
Η αλήθεια ...
από xrisitsapa
Τετ 03 Σεπ 2025, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Unpopular opinion:

Δε γουσταρα ουτε Μιτροβιτς, ουτε Μοπε, ουτε Μπρειθγουειτ για διαφορετικους λογους τον καθενα.

Φτανει πια με τους τελειωμενους, χωρις κινητρο 30+
Καλα για τον Μοπε που πολλοι εδω μεσα ζαχαρωνετε, το πιο ακριβες που διαβασα ηταν οτι μοιαζει λιγο με τον Καστιγιο.
Σκεφτεστε τον ...
από giapas
Τετ 17 Δεκ 2025, 11:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Όχι φίλε, δε θα είχε καμία λογική ο Γερεμέγιεφ να ερχόταν για 3ος φορ.

Ο 3ος φορ , βάση προεδρικού διατάγματος , πρέπει να οφείλει να είναι παίκτης δικός μας. Το next best thing κάθε φουρνιάς.
Με αυτό το τρόπο
- εξοικονομείς μπατζετ για τις θέσεις 1+2 .
- δίνεις χώρο σε ένα νέο παιδί να πάρει ...
από Mitsospaoki4
Τετ 17 Δεκ 2025, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Μου πάει το μυαλό σε κάποιον που το ψάξαμε και το καλοκαίρι τελευταίες μέρες και παίζει αριστερά και φορ.

Το όνομα του παραπέμπει σε μεγάλη πόλη της Αμερικής.

Το θεωρώ δύσκολο, αλλά είναι παίχτης που όντως κάνει γκελ για πρωτάθλημα και ταιριάζει πολύ στο προφίλ που παρουσιάζουν.

Υπόψιν επίσης οτι ...
από Mitsospaoki4
Τετ 17 Δεκ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Μου πάει το μυαλό σε κάποιον που το ψάξαμε και το καλοκαίρι τελευταίες μέρες και παίζει αριστερά και φορ.

Το όνομα του παραπέμπει σε μεγάλη πόλη της Αμερικής.

Το θεωρώ δύσκολο, αλλά είναι παίχτης που όντως κάνει γκελ για πρωτάθλημα και ταιριάζει πολύ στο προφίλ που παρουσιάζουν.

Υπόψιν επίσης ...
από Мир
Τετ 17 Δεκ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κολκας είναι παπαρολογος, έλεγε ότι είχαμε κλείσει παίκτη με μεταγραφή για να μην έχουμε 2 δανεικούς Φορ, αλλα τραυματίστηκε φωτογραφίζοντας τον Μαροκινό της Μπράγκα. Eλα που τον παίκτη η Μπράγκα τον έδινε δανεικό και όχι με μεταγραφή, οπότε εκεί καταλαβενεις ότι λέει παπαριες και δεν έχει καμία ...
από Polichni1926
Τετ 17 Δεκ 2025, 15:41
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ διάβασα χθες για τον μαροκινό ότι η οψιόν θα ήταν υποχρεωτική...μπορεί να ήταν και παπατζα..

Δεν έχω καταλάβει ΠΟΤΕ τι σημαίνει δανεισμός με υποχρεωτική ρήτρα.

Αν μπορέσει κάποιος να μου το εξηγήσει και να μου δώσει παραδείγματα δανεικων παικτών με υποχρεωτική ρήτρα για να καταλάβω τι ...
από juvepaok4
Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

ΣΤΟΠΕΡΑΡΑ και τιποτα αλλο...
από tad
Δευ 22 Δεκ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

O ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Γερεμεβεφ ... Αντί για το παλικάρι αυτό έχει Γκιτέρσο ο οποίος σε εντάσεις, δύναμη, ταχύτητα θέλει δύο Γερεμεβεφ ...

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη έναν φορ ο οποίος να είναι καλύτερος ή ισάξιος του Γιακουμάκη γιατί απλά ο Γιακού είναι δανεικός ... Το ότι παίρνουν μέτριο φορ να ...
από kormi
Δευ 22 Δεκ 2025, 17:11
Jump to forum
Jump to topic

Το βάρος πρέπει να πέσει στην άμυνα...
Εκεί να στοχεύσουν για να είμαστε έτοιμοι το καλοκαίρι...Τσαπρας και Γιαννούλης θα ήταν σούπερ...
Δύο στόπερ θα χρειαστούν με προσωπικότητα...
Ο Πετρωτος λέει μπασιμο ΑΕΚ για Τσαπρα..
από eorptol1
Τρί 23 Δεκ 2025, 15:08
Jump to forum
Jump to topic

Γιακουμάκης γερεμεγεφ μύθου πόσους φορ να έχεις και ένα εξτρέμ που παίζει καί φορ από ότι ακούγετε
από Mitsospaoki4
Τρί 23 Δεκ 2025, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Και εγώ θέλω Μήτογλου..

Στο μπάσκετ!