Η αναζήτηση βρήκε 146 εγγραφές
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ουτε εμενα μου αρεσουν τα μπαν αλλα τι θελειτε να κανει ενας Mod;
ΝΑ αφησει να εργαλοποιηθει το Forum εναντιων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αντιθετη αποψη τις συκοφαντιες σε ατομα που ειναι χρονια στον ΠΑΟΚ.
Να βαφτισουμε αλλαγη το πραξικοπημα γιατι ο πρεσβης του Αμερικα δεν θελει το Σαββιδη.
Αν ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα εγκληματα του ΑΣ γραφτηκαν πολλες φορες εδω μεσα...
Ειτε με κομψο ειτε ακομψο τροπο...
Στην πραξη ομως τι γινεται;
Ωραιες οι καταρες και τα αναθεματα πισω απ τα πληκτρολογια...αλλα τι προτεινετε;;
Και εκτος απο το τι προτεινετε...τι κανετε στην πραξη;;;
Εγω π.χ. εκανα τα χαρτια και θα κατατεθει η ...
Ειτε με κομψο ειτε ακομψο τροπο...
Στην πραξη ομως τι γινεται;
Ωραιες οι καταρες και τα αναθεματα πισω απ τα πληκτρολογια...αλλα τι προτεινετε;;
Και εκτος απο το τι προτεινετε...τι κανετε στην πραξη;;;
Εγω π.χ. εκανα τα χαρτια και θα κατατεθει η ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι..
Οδηγιες εχω βαλει στο θρεντ του ΑΣ...αναλυτικα
Εχει ενα γκρουπακι στο fb που σου κανουν την αιτηση και βαζουν τις υπογραφες
Οδηγιες εχω βαλει στο θρεντ του ΑΣ...αναλυτικα
Εχει ενα γκρουπακι στο fb που σου κανουν την αιτηση και βαζουν τις υπογραφες
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φανατισμός και η προσωπολατρεία που υπάρχει αυτές τις μέρες είναι η μεγάλη αποδείξη της δύναμης που εχει ένας πρόεδρος οποιαδήποτε ΠΑΕ. Κατευθυνόμενος όχλος που με επιτυχίες και 2-3 κατευθυνόμενα μέσα είναι πρόθυμος να "σκοτώσει" την αντίθετη πλευρά και να εμφανίζει ως αιρετική. Ξαφνικά ο ΑΣ και ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Σαν πρώτη άποψη, η οικονομική ενίσχυση είναι σοβαρή.
Το καταστατικό, εγώ δεν το έχω διαβάσει, αλλά αυτό που γνωρίζω από άλλους συλλόγους είναι υποχρεωτικό για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία να είναι εναρμονισμένα με έναν αθλητικό νόμο του 2018 αν δεν κάνω λάθος. Οπότε λίγο πολύ όλα τα καταστατικά ...
Το καταστατικό, εγώ δεν το έχω διαβάσει, αλλά αυτό που γνωρίζω από άλλους συλλόγους είναι υποχρεωτικό για όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία να είναι εναρμονισμένα με έναν αθλητικό νόμο του 2018 αν δεν κάνω λάθος. Οπότε λίγο πολύ όλα τα καταστατικά ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Να ρωτήσω και κάτι άλλο θέλω τώρα που σας βρήκα
Αν γίνουμε μέλη θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε το καταστατικό από την άποψη ότι οκ γίναμε μέλη αλλά σε σημαντικα θέματα που θα έρθουν στο μέλλον καλή ώρα θα έχουμε δυνατότητα ψήφου μέσω της γενικής συνέλευσης ή όχι ;
Γιατί αν είναι όχι το μόνο ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλό θα είναι όταν λέμε πράγματα όπως
"το ενα ρευμα μιλαει για ηθικη, αξιες, προσπαθωντας να φιλτραρει συμπεριφορες μεσα απο εναν αξιακο κωδικα εκ διαμετρου αντιθετο με αυτον του δευτερο ρευματος,"
να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί...Πολύ εργολαβία την έχετε πάρει καποιοι την ηθική...
"το ενα ρευμα μιλαει για ηθικη, αξιες, προσπαθωντας να φιλτραρει συμπεριφορες μεσα απο εναν αξιακο κωδικα εκ διαμετρου αντιθετο με αυτον του δευτερο ρευματος,"
να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί...Πολύ εργολαβία την έχετε πάρει καποιοι την ηθική...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
18256 άνθρωποι έγραψαν σταρχιδια τους αρδ και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Ιωάννη σαββιδη του Ιγνάτιου. Καλή χώνεψη να πούμε στους τοξικούς και προσοχή στο μάσημα.
Υγ αυτοί που αποφάσισαν να στερήσουν τον ας από 18256 μελη και το ανάλογο έσοδο πρέπει να παραιτηθούν από τον ας
Ο αριθμός ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
18526 άνθρωποι έγραψαν σταρχιδια τους αρδ και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Ιωάννη σαββιδη του Ιγνάτιου. Καλή χώνεψη να πούμε στους τοξικούς και προσοχή στο μάσημα.
Υγ αυτοί που αποφάσισαν να στερήσουν τον ας από 18256 μελη και το ανάλογο έσοδο πρέπει να παραιτηθούν από τον ας
Παντως εχει ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 15:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Alea jacta est.
Veritas odit moras. Res, non verba.
Veritas odit moras. Res, non verba.
- Τετ 06 Αύγ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ που φτάσαμε, όπως το βλέπω εγώ, το μπαλάκι είτε μας αρέσει είτε όχι θα πέσει στους συνδέσμους οι οποίοι πρέπει να συντονιστούν, να αφήσουν στην άκρη τα δικά τους οικονομικά και άλλα συμφέροντα και να πιέσουν αυτούς που πρέπει παίρνοντας την κατά το δυνατό καλύτερη απόφαση.
Το νεό γήπεδο με ότι ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Το μεταφερω και εδώ γτ αλλαξε το τοπικ...
Δυστυχως εχουμε μπλεξει με δυο πλευρες ερασιτεχνικης νοοτροπιας.
Απο την μια η ΠΑΕ που λειτουργει ερασιτεχνικα και μεχρι πριν κανα διμηνο ατον αυτοματο με αστοιχειωτα στελεχη και νομικο επιτελειο της κακιας ωρας, και απο την αλλη ο ΑΣ που ενω θα μπορουσε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να σταματήσει ...
Καπου πρεπει να σταματήσει ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 08:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Καλημέρα και καλή εβδομάδα τσιτωμένοι.
A BOLA λέει ότι η Κασα Πία (η ομάδα που έπαιζε ο δικός μας Βαρέλα μετά τον ΠΑΟΚ) ζητάει 5 μύρια για Ruben Kluivert https://www.transfermarkt.com/ruben-klu ... ler/578421 από εμάς, Λιόν και Λανς.
A BOLA λέει ότι η Κασα Πία (η ομάδα που έπαιζε ο δικός μας Βαρέλα μετά τον ΠΑΟΚ) ζητάει 5 μύρια για Ruben Kluivert https://www.transfermarkt.com/ruben-klu ... ler/578421 από εμάς, Λιόν και Λανς.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Γιατι μυθος;
Οταν αναζητας πρωτα αλλα χαρακτηριστικα, οπως πιεση, συνδυαστικο παιχνιδι κτλ σε σχεση με τα νουμερα και τα τελειωματα, αυτο εννοουμε.
Αυτο δειχνουν και οι παικτες που ζηταει/διαλεγει. Κανενας δεν ειναι ο καθαροαιμος σκορερ.
Ολιβειρα, Ακπομ, Μπρειθγουειτ.
Μην ξεχναμε επισης ...