Η αναζήτηση βρήκε 146 εγγραφές

Return

από epitropos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σοβαρα τωρα λες τι εξοδα εχει ο ερασιτεχνης? Σοβαρα τωρα κοροιδευεις τα εσοδα του ερασιτεχνη? Ας γραφοσουν και εσυ και εγω,ας εμπαινε καπελο στα εισητηρια του ποδοσφαιρου οπως κανουν οι αλλοι κατω. Εδω κανει σημαια η ΠΑΕ τα λεφτα που δινει βαση νομου. Δεν εχω δει αλλη ομαδα να διαφημιζει το ...
από paokspren
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Για να ειμαστε στο θεμα μας και παλι:

Στο δια ταυτα:

- Ενεργοποιηση του λαου του ΠΑΟΚ σε καθε επιπεδο κατα του πραξικοπηματος εναντιον του ΠΑΟΚ
- Συνδεσμοι διπλα στον Σαββιδη και ξεκαθαρη θεση απο ολους τους συνδεσμους
- Αμεση Γενικη Συνελευση χθες
- Ερωτησεις στη συνεντευξη τυπου απο τον λαο ...
από embuji
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια μην σκεφτεστε για Δισεκατομμυριουχους οπως σκεφτεστε για το οπαδικο κινημα και το πως σκεφτομαστε εμεις.

Δεν υπαρχει ηθικος δισεκατομμυριουχος. Για να μαζεψεις τοσο πλουτο καποιον γα^%$%σες. Το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ειναι τα συμφεροντα τους. Το πως θα βγουν κερδισμενοι σε οποιαδηποτε στιγμη ...
από joshua
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

@joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη ...
από Odi
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...

"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.

Ουστ είπε για εμένα ...
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Είναι λες και έχουμε βάλει το δίσκο σε λουπα και ΟΛΟΙ, από όλες τις πλευρές επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα.
Λες και πρόκειται να πείσει κάνεις κανέναν
από bane1980
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...
από joshua
Παρ 01 Αύγ 2025, 11:49
Jump to forum
Jump to topic

Πριν γίνει οτιδήποτε πρέπει για αρχή να ΜΙΛΗΣΟΥΝ. Να δώσουν την συνέντευξη να εξηγήσουν τι πως και γιατί και μετά ας προκηρυξουν εκλογές με όλα τα δεδομένα ανοιχτα στο τραπέζι.
από Ιάσονας
Παρ 01 Αύγ 2025, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Ερώτημα
Όταν έθεσε πρόθεση υποψηφιότητας για τον ΑΣ ο Τσαλόπουλος ο οποίος μας έχει φέρει και τρόπαια στο βόλεϊ ο Ιβάν επέλεξε τον Κατσαρή ο οποίος είναι αυτός που είναι ,το οποίο γνώριζε ο Σαββίδης .
Μπορεί κάποιος από εμάς να εξηγήσει τη λογική του Σαββίδη ;
Απάντηση
Όχι.
Αυτά όλα τα γράφω με ...
από gika
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Θα πρέπει να ντρέπεται ο πιστωτής και όχι ο οφειλέτης, μάλιστα...
Για επαγγελματικό τμήμα μιλάμε σωστά ή για ερασιτεχνικό (ΚΑΕ) ?

Εσύ τώρα είσαι ΠΑΟΚτσης;

Άντε παγαινε από δω ρε που προκαλείς τη νοημοσύνη μας

Εκτός φόρουμ μέχρι τον Οκτώβριο για προσβολή πρώτον της νοημοσύνης όλων και ...
από Special 4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 03:58
Jump to forum
Jump to topic

Πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ανώδυνο να προσβάλει κανείς τον Χατζόπουλο και τους περί αυτού και την προσπάθεια που κάνουν να σώσουν την ΚΑΕ. Μπορώ να σας πω οτι είναι 100 φορές χειρότερα να προσβάλεις τον Χατζόπουλο παρά τον Σαββίδη επειδή δεν μπορεί να του προσάψει κανείς κανένα κέρδος (λιμάνια ...
από Special 4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 04:18
Jump to forum
Jump to topic

Στηρίζω Χατζόπουλο, αλλά όπως είναι λαλίστατος τώρα, θα τον ήθελα περισσότερο λαλίστατο όταν μας "έσφαζε" η άεχ και ο κολοσσός φέτος.

Εκεί δεν μίλησε όμως. Και τώρα παίξε ΠΑΟΚ προκριματικά, μετά τις "σφαγές"...

Για να μην θυμηθώ τότε που σώθηκε η χάρτινη των χιλίων μπαν από υποβιβασμό, με την ψήφο ...
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 08:05
Jump to forum
Jump to topic

Ισως θα επρεπε να κλειδωσει μεχρι την Παρασκευη και τις εξηγησεις του ΑΣ.
Σε αυτη την φαση δεν νομιζω οτι υπαρχει ουτε ενας που να μην εχει καταθεσει την αποψη του και μαλιστα πολλες φορες.
Για αποφυγη αυξησης της εντασης ισως καλο θα ηταν μια "εκεχειρία" μεχρι την Παρασκευη.
από Magdi Tolba 4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 09:13
Jump to forum
Jump to topic

Τα χω διαβάσει και τα χω δει όλα εδώ. Ειδικά σ αυτό το θέμα.
Είμαι..57,5 χρόνων γαμωτο πλέον και όπως προείπαν κάποιες σειρές πριν δεν πιάνει πλέον η μπογιά μας.Σκουριασαμε. Από το χαμηλοταβανο κάποτε και από τα πούλμαν τώρα οικογενειαρχης και...(προσπάθεια για να δείξουμε κύριοι τρομάρα μας)!Ο ...