Η αναζήτηση βρήκε 146 εγγραφές

Return

από Patron
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Η χρήση 24/25 πότε θα δημοσιευθεί;

Φιλε Panx το ΝΕΤ αγοραπωλησιών ποδοσφαιριστών ήταν 10.3 εκατ. το 23/24.
από Mīngus
Τρί 22 Ιούλ 2025, 09:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Panx Romana έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 09:12 Όσον αφορά την κάρτα φιλάθλου πάντως εγώ χθες που ανανέωσα το εισιτήριο πλήρωσα 170 + 5 την προμήθεια

Προμήθεια στην ticketmaster είναι το τάληρο.
από gpap5
Τρί 22 Ιούλ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Θα έλεγα και εγώ ένα μεγάλο ''ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στην ομάδα'', αν γνώριζα ή αν κάποιος με ενημέρωνε στο τι πρόσφερε ο συγκεκριμένος;
Το μόνο που θυμάμαι, είναι που πήγε να εκμεταλλευτεί την τρέλα των παοκτσήδων, κατεβαίνοντας υποψήφιος με το χυδαίο ΠΑΣΟΚ.
Κάτι άλλο, λυπάμαι, αλλά δεν γνωρίζω.
από VfB v2
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

και τωρα θα ανανεώσει ο Ντέλιας με 2+ μύρια τον χρόνο(οπως και πρέπει) και δεν θα έρθει ούτε φορ, ούτε χαφ και γενικά ούτε τα @@ μου τα δυο δεν θα έρθουν. Και θα περάσει αυτό σαν επιτυχία.
από john4serres
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026

Δεν βγαίνουν για την 4 παιδικά.
Δες την ανακοίνωση στο πρώτο ποστ.
από joshua
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...
από Patron
Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Panx Romana έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:13 Νέα θα έχουμε σήμερα;
Όχι
από makispaspartou
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:15
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί έπαψες όραμα να θυμίζεις...
Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε σαν λυτρωτής στις ψυχές εκατομμυρίων ΠΑΟΚτσήδων και κατάφερε να βγάλει την ομάδα από την ανυπαρξία. Πλήρωσε τα χρέη, έβαλε λεφτά φέρνοντας παίκτες και προπονητές, πάλεψε ώστε το πρωτάθλημα να παίζεται επί ίσοις όροις και κατέκτησε λίγους ...
από Metagrafakias
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Ο κοσμος σε στηριξε στο θεμα με τον Μυστακιδη κατα 99% κι εσυ στα 100 χρονια και με τοσα εσοδα απο πωλησεις, πηγες λιγες μερες πριν την ανακοινωση για την υπογραφη του μνημονιου για το γηπεδο, να πουλησεις και τον Κωνσταντελια και σηκωσες θυελλες αντιδρασεων ,ενω η ομαδα ειχε τοσες ελειψεις και ...
από Mīngus
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Ακριβώς επειδή ήμουν σίγουρος ότι αν ο ΑΣ μιλούσε για οικονομικές εγγυήσεις θα γινόταν πανικός (το γιατί το ξέρουν αυτοί που τον προκαλούν), χθες έγραφα ότι η ανέγερση θα έπρεπε να δοθεί στον Ιβάν.
Με εξασφαλισμένες ρήτρες, πρόβλεψη έκπτωσης της αναδόχου σε περίπτωση που ξεπερνιόταν συγκεκριμένη ...
από Psagmenos4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

Δεν κατάλαβα γιατί η ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο Σαββίδης που όπως έχετε δει στηρίζω, βγάζει προς τα έξω τς πρακτικά ΕΝΌΣ ΔΣ που ουσιαστικά ήταν καλεσμένος, όταν η τελική ανακοίνωση λέει ξεκάθαρα ότι ο ΑΣ δίνεις προτεραιότητα στον Ιβάν Σαββίδη να καταβάλει όλες τις εγγυήσεις. Επειδή λένε ότι το έργο δεν ...
από George Best4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Όλα στο φως λέει η πλευρά Σαββίδη?
Έχουμε μάθει να ζούμε τόσα χρόνια στη μυστικοπάθεια και στα σύννεφα, για όλα τα ζητήματα και τώρα λέμε όλα στο φως?
Μονά ζυγά δικά του?
Ναι τα έχουμε πει ευεργέτης,ποιος ξέρει που θα υπήρχαμε χωρίς αυτον.Αγαλμα πρέπει να του κάνουμε κτλ.

Αλλά δε πρέπει να γίνει ...
από Nikodiai
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚτσης αλλα και υπαλληλος την τωρινη στιγμη

:lol: :lol: :lol:
Αυτό για ποιον το λες για τον....άγγελο;...

Δεν ξέρω αν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ...και δεν με ενδιαφέρει κιόλας...αλλα αν το λες για τον άγγελο σίγουρα είσαι....καπου αλλού....

:lol: :lol:

Αντιπροεδρος Β' της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...
από Andrew R
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
από loukas karadimos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Ακριβώς

Κατανοητά όλα αυτά

Αλλά ευθύνη του ιβαν ότι ο κυρκυρ γυρνούσε μέσα στο γήπεδο λες και ήταν ο Τζόν Γουέιν και απ την άλλη στην Αθήνα κατέβασε αποστολή στην παπαρινα χωρίς προσωπικό ασφαλείας

ΟΛΑ τα καλά τα έχουμε πιστώσει στον πατερούλη όμως και όχι στον κυρ κυρ και τον κάθε κυρ κυρ ...