Η αναζήτηση βρήκε 33 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
.............................
Μερικά πράγματα, ΔΕΝ μπορούν να γράφουν, έτσι απλά....
σειρα....
Με ολο το σεβασμό:
ποσο απιθανο θεωρεις να του ειπε...κατσε εναν ακομη χρονο και του χρονου φευγεις....?? ενας λογος γιατι δεν ειχαμε και την....ανανεωση..την επισημη...θεωρωντας οτι ...του ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
φυσικα σε ολες αυτες τις τοσο ..."καλοπροαίρετες".... υποθέσεις, πολυ ευκολα και βολικά βγάζουμε απέξω την υπόσχεση ανανέωσης που σέρνεται εδώ και 1μιση χρόνο, με ανακύκλωση οταν ηρθε η Σαλτσμπουργκ και τωρα η Στουτγκάρδη ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ
Δηλαδη θελετε να μας πεισετε οτι ο Ιβαν θελει να τον κρατησει ...
Δηλαδη θελετε να μας πεισετε οτι ο Ιβαν θελει να τον κρατησει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
γραφεις ψεματα οτι ο Ντελιας πιεζε να φυγει και ο Ιβαν ηθελε να τον κρατησει.
Ακόμα μια κλασικη τακτική, ειμαι ...ύποπτος.. το χω ξαναπει οποιος εχει θέμα βιντεοκληση και οι 2 μας με τους μοντ, τις φατσες μας με ονοματεπώνυμα
Ακόμα μια κλασικη τακτική, ειμαι ...ύποπτος.. το χω ξαναπει οποιος εχει θέμα βιντεοκληση και οι 2 μας με τους μοντ, τις φατσες μας με ονοματεπώνυμα
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα περισσοερο μ ενοχλει που ο γαυρος πηγε σε ενα απογευμα, εσκασε 8 μυρια για να παρει εναν παιχταρακ εμεις συζηταμε αν ειναι πολλα τα 3,4,5 μυρια για τον κρααλ που υποτιθεται εγκριθηκε απο ολους....Αυτος ειναι ο ανταγωνιστής μας κ δειχνει οτι ξεφευγει ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
Θα ήταν ανταγωιστής μας ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τα περι προσπαθειας πωλησης ειναι προφανη, αυτο που δεν ειμαστε σιγουροι ειναι αν ηταν κεντρικη η αποφαση η ηταν προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων. Οταν μαθουμε γιατι καθυστέρησε η πρόταση ανανέωσης 14 μήνες τοτε θα ξέρουμε και για το 2ο
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαίνεται καποιοι ακομα προσπαθουν να το πουλησουν.
Κι εδω μέσα η αλήθεια είναι...
Η αρλουμπα της δεκαετίας
Ποιοι επιχειρούν εδώ μέσα τι;
Να περάσουν κλίμα θετικό προς τη πώληση, εμένα περίμενες αλήθεια;
Και θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικος στους χαρακτηρισμους, δε με ξέρεις δε ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Προσωπικά κριτική στη ΠΑΕ και τον Ιβαν κανω συνέχεια ειδικά στα του Ντέλια και μεταγραφικά φυσικά οτι έχουμε να πούμε το λέμε εκεί
Αλλά απ ότι φαίνεται καποιοι εκει στον ΑΣ δεν έχουν μπέσα, να ηταν αθώο με το γήπεδο και μόνο να λέγαμε εντάξει, αλλα δε μπορεί να ασκείται τετοια πιεση 1μιση μήνα στον ...
Αλλά απ ότι φαίνεται καποιοι εκει στον ΑΣ δεν έχουν μπέσα, να ηταν αθώο με το γήπεδο και μόνο να λέγαμε εντάξει, αλλα δε μπορεί να ασκείται τετοια πιεση 1μιση μήνα στον ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
θα συμφωνουσα αν είχαμε με εναν ουδετερο επιχειρηματια που ειχε σκοπο το κερδος, αλλα εδω μιλαμε για κερκοπορτα στη ΠΑΕ
Επομένως θα έλεγα να τα αφησουν αυτα, ουτε PoF ουτε εγγυητική για όλο το ποσο ειναι λογικο για εναν ανθρωπο που ξερεις τοσα χρονια.
Κι ας μην έχει ολα τα λεφτα τωρα χεστηκα, που ...
Επομένως θα έλεγα να τα αφησουν αυτα, ουτε PoF ουτε εγγυητική για όλο το ποσο ειναι λογικο για εναν ανθρωπο που ξερεις τοσα χρονια.
Κι ας μην έχει ολα τα λεφτα τωρα χεστηκα, που ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Tο πρώτο βημα έγινε, θα ησυχασω μόνο οταν παει 1 Σεπτέμβρη για την ώρα γιατί με τις αναταράξεις στο γηπεδικό δε ξέρω που θα κάτσει η μπίλια τελικά
Τώρα που υπέγραψε την ανανέωση, μέσα σε 2 μέρες πόσες απ την στιγμή που έγινε η πρόταση, θα ήθελα να μας πουνε όλοι αυτοί που μας λέγανε
οτι ο Ντελιας ...
Τώρα που υπέγραψε την ανανέωση, μέσα σε 2 μέρες πόσες απ την στιγμή που έγινε η πρόταση, θα ήθελα να μας πουνε όλοι αυτοί που μας λέγανε
οτι ο Ντελιας ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
φιλε @ΑΜΠΑΛΑΕΑ να ξέρεις εμένα τουλαχιστον μιλας στη ψυχη μου, και στη νοοτροπια οτι τα θέλω ολα και τα θέλω τώρα γιατι απλά γίνεται απεναντι στον Ιβαν, και στο φυγε απο δω τωρα σε εναν ακυρο που παει να μπει απ το παραθυρο σα το κλεφτη και τα τσιρακια του 

- Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.
Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην παίζουμε τη κολοκυθιά ομως παιδια, ειναι προφανές οτι μετα απο αρκετα χρόνια που η ομάδα δεν ειχε πολλά εσοδα και ο ιδιοκτητης καλυπτε τη χασουρα, η αποφαση είναι να περιοριστεί αυτό.
Το αγωνιστικό έχει κανα 50-60 εκατομμύρια το χρόνο έξοδα, και ακόμα καμια 10αριά διοικητικά και λοιπά χοντρικά ...
Το αγωνιστικό έχει κανα 50-60 εκατομμύρια το χρόνο έξοδα, και ακόμα καμια 10αριά διοικητικά και λοιπά χοντρικά ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε διαβαζετε τι σας γράφουν μερικοί;
Ναι η ομαδα εχει εξοδα κανα 60 το χρονο και εσοδα 35 χοντρικα, ειναι 25 εκατομμυρια μεσα καθε χρονο. Και απο τα 60 τουλαχιστον τα 50 ειναι εξοδα αγωνιστικου, τα υπολοιπα 10 διοικητικα. Τι εξοδα εχει ο βαζελος να τα ψαξετε παιδια εγω βαριεμαι ασχολουμαι με τα ...
Ναι η ομαδα εχει εξοδα κανα 60 το χρονο και εσοδα 35 χοντρικα, ειναι 25 εκατομμυρια μεσα καθε χρονο. Και απο τα 60 τουλαχιστον τα 50 ειναι εξοδα αγωνιστικου, τα υπολοιπα 10 διοικητικα. Τι εξοδα εχει ο βαζελος να τα ψαξετε παιδια εγω βαριεμαι ασχολουμαι με τα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Κόστος Λειτουργίας
Το κόστος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος ανήλθε για τη χρήση 2023-2024 σε 51.445 χιλ. ευρώ έναντι 42.257 χιλ. ευρώ τη συγκριτική χρήση παρουσιάζοντας αύξηση 22%, ως επακόλουθο της προσπάθειας ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού ρόστερ.
Τα έξοδα λειτουργίας
Τα έξοδα λειτουργίας ...
Το κόστος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος ανήλθε για τη χρήση 2023-2024 σε 51.445 χιλ. ευρώ έναντι 42.257 χιλ. ευρώ τη συγκριτική χρήση παρουσιάζοντας αύξηση 22%, ως επακόλουθο της προσπάθειας ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού ρόστερ.
Τα έξοδα λειτουργίας
Τα έξοδα λειτουργίας ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Για έναν χρόνο δηλαδή, για να χαρακτηριστεί υπερβατική η όποια κίνηση, πρέπει να δοθούν συνολικά - απολαβές συν τυχόν ενοίκιο για τον x Γιακουμάκη - τουλάχιστον 3 εκατομμύρια. Ή ούτε καν τόσα;
Θα ελεγα για μια ομαδα με χρημ. αξια παικτων κοντα 100 μυρρια, με αγωνιστικο μπατζετ γυρω στα 50 ...