Συμφωνω απολυτα με αυτα που λεει ο φιλος, ομως το συμπερασμα μου ειναι οτι δε πρεπει να φυγει αλλα να αλλαξει ο ρολος του.
Δε γινεται να του ζηταμε να κανει το Μειτε, ας παρει μετρα στο γηπεδο σα δεξιος εσωτερικος χαφ σε φαση επιθεσης οπως προτεινα και στο τοπικ του Λουτσε. Ετσι θα ειναι πιο ψηλα ...
Η αναζήτηση βρήκε 55 εγγραφές
- Παρ 08 Αύγ 2025, 19:53
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Dimitris_L4
Ο psyxras τον τελευταίο καιρό τηρούσε στάση περίεργη. Έξυπνα κειμενάκια, δήθεν αντικειμενικά και ουδέτερα, που ως σκοπό είχαν να αποδομησουν τον Ιβάν και να δικαιολογησουν ασ και Μυστακιδη.
Δεν τον εμπιστεύομαι. Εξάλλου ποτέ δεν είχε inside infos σε μεταγραφικά.
Και το λέω εγώ ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.gazzetta.gr/specials/2183198/paok-giannis-konstantelias-ena-alithino-diamanti-vids
Εγώ αυτη την τυπαρα την θέλω στον ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια. Και αν το παιδί θελει να μείνει, μακάρι να μείνει εδώ.
Το άρθρο, το βάζω ως τροφή για σκέψη, σχετικά με τα 20, τα 30+ ή τα 40εκ ευρώ.
Για να ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν παιδια αμα ξέρετε κατι παραπάνω να μας το πείτε και μας, γιατι βλεπω οτι τη πεφτετε ομαδικα στο παοκοβιο οπως γινεται συνηθως εδω μεσα αν τολμησει κανεις να πει κατι κακο για τη ΠΑΕ
Αλλιως αφηστε μας στη μιρλα μας, γιατι ειναι 15 αυγουστου, με το ζορι περασαμε χθες ενα ΧΩΡΙΟ, ακομα ψαχνουμε ...
Αλλιως αφηστε μας στη μιρλα μας, γιατι ειναι 15 αυγουστου, με το ζορι περασαμε χθες ενα ΧΩΡΙΟ, ακομα ψαχνουμε ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Οζντοεφ και ετσι θα μεινει, πολυτελεια θα έλεγα ειναι πολυ καλος παικτης
- Παρ 15 Αύγ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα οτι πεις, δεν ηταν χωριο η δε ψαχνουμε 3 παικτες αξονα για βασικους;
Σε ποιους νομιζεις οτι μιλας ρε τυπε, στο... Τοσκιτση; :mrgreen: @epitropos
Όχι, η κυπελλούχος Αυστρίας και η 4η στο Αυστριακό πρωτάθλημα δεν είναι χωριό όπως γράφεις. Πήρε κύπελλο εκεί που παίζει η Σάλτσμπουργκ και ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η υπεροψία κάποιων, να χαρακτηρίζουν ως ''χωριό'', μια αυστριακή ομάδα, δηλαδή γερμανοθρεμμένη ποδοσφαιρικά, που ''έτυχε'' πέρσι και πήρε το κύπελλο, με ξεπερνάει.
Χωριό, χαρακτηρίζεις μια ομάδα επιπέδου Αζέρων που απέκλεισαν τον ρούλη, ή πχ ομάδος από πρωταθλήματα τελευταίας θέσης στο ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
δε το γνωριζα, ευχαριστω για τη διορθωση. Κοιταξα τις θεσεις που τερματιζε και δε μου φανηκε οτι εβγαινε Ευρωπη
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Η αλλαγή στόχευσης είναι προφανής όντως, και οι κινήσεις Τσίκνα και Σερα ήδη το έδειχναν αυτό και χαίρομαι που φαίνεται ήδη να έχουν επιρροή.
Για την ειδική περίπτωση Μειτε δε θα συμφωνήσω, και ο γιακουμακης σοβαρά λεφτά παιρνει και κάνεις δε ξέρει αν οι Ιταλοί πάνε καλά και υπάρχουν σειρήνες αν θα ...
Για την ειδική περίπτωση Μειτε δε θα συμφωνήσω, και ο γιακουμακης σοβαρά λεφτά παιρνει και κάνεις δε ξέρει αν οι Ιταλοί πάνε καλά και υπάρχουν σειρήνες αν θα ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μας τι μας νοιάζει; Λογιστές είμαστε;
Αν απαντάς σε μενα, μας νοιάζει διότι είμαστε οπαδοί και είτε δε θα τους αγοράσουμε άρα θα είναι μπάλωμα μιας χρονιάς, είτε θα πρέπει να κλείσουμε τις υπόλοιπες ανάγκες μας με ελεύθερους η καινούριους δανεικούς, είτε θα έχουμε πώληση.
Το πόιντ ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που βλέπω εγώ εδώ μέσα εδώ και καιρό είναι ότι βγαινουν μερικά παιδιά γράφουν με επιχειρήματα και συγκεκριμένα λόγια τις ανησυχίες τους, και τους τη πέφτουν αμέσως 3 και 4 και 5 τραβώντας από τα μαλλιά τη λογική και αλλάζοντας τα λόγια τους για να τους βγάλουν μιρλες και μίζερους, χωριά η ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:11
- Jump to forum
- Jump to topic
STRAFNIK
Εύκολο φίλε μου, έγραψε ο ΑΜπαλαεα 2 ποστ και έχει κάνα 2 σελίδες που τον ειρωνευεαστε, που ο άνθρωπος έχει εξηγήσει πολλές φορές το σκεπτικό του αλλά μάλλον δεν μπαίνετε στο κόπο
Επίσης πριν έγραψε ο Γκίκα τραβηγμένα μεν πράγματα και εγώ διαφωνώ 1000% μαζί του σε όλα και στα κοινωνικά ...
Εύκολο φίλε μου, έγραψε ο ΑΜπαλαεα 2 ποστ και έχει κάνα 2 σελίδες που τον ειρωνευεαστε, που ο άνθρωπος έχει εξηγήσει πολλές φορές το σκεπτικό του αλλά μάλλον δεν μπαίνετε στο κόπο
Επίσης πριν έγραψε ο Γκίκα τραβηγμένα μεν πράγματα και εγώ διαφωνώ 1000% μαζί του σε όλα και στα κοινωνικά ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε κι εγώ σου λέω δε τα έχεις, αλλιώς δε θα το λέγες αυτο
Τι αφήνω εδώ και συγνώμη
Τι αφήνω εδώ και συγνώμη
- Τρί 02 Σεπ 2025, 01:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έχω να πω ότι είστε όλοι απόλαυση από χθες, χαλαρώσατε που ήρθε Μπακ κ Χαφ κ φαίνεται ότι έχει παρθεί απόφαση για φορ και έχουν ειπωθεί ατάκες και ατάκες
Τώρα για το φόρ οποίος και να έρθει άμα τον θέλει ο προπονητής εγώ είμαι οκ, unpopular opinion απ' ότι διάβασα χωρίς να ξέρω τον παίκτη ...
Τώρα για το φόρ οποίος και να έρθει άμα τον θέλει ο προπονητής εγώ είμαι οκ, unpopular opinion απ' ότι διάβασα χωρίς να ξέρω τον παίκτη ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή οι απόψεις είναι οντως σα τις ξέρετε ποιες, ας μιλήσουμε για δεδομένα
Η ομάδα μέσω των επισήμων ΑΡΔ διέρρεε όταν τελείωσε η χρονιά ότι πάμε για ενίσχυση στις κομβικές θεσεις σέντερ Μπακ, χαφ και φορ. Ειδικά για τον 1ο και τελευταίο λέγανε για επένδυση ως 5-6 μυρρια για μεταγραφή και ότι θα ...
Η ομάδα μέσω των επισήμων ΑΡΔ διέρρεε όταν τελείωσε η χρονιά ότι πάμε για ενίσχυση στις κομβικές θεσεις σέντερ Μπακ, χαφ και φορ. Ειδικά για τον 1ο και τελευταίο λέγανε για επένδυση ως 5-6 μυρρια για μεταγραφή και ότι θα ...