Η αναζήτηση βρήκε 33 εγγραφές

Return

από perestroik4
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Το θέμα είναι απλό.
Πιέζεις!

Αν δε θες να φύγει πιέζεις να μεινει
Αν δε τρελαίνεσαι που θα φύγει
πιέζεις όλα αυτά τα λεφτά
να πιάσουν τόπο

ΓΗΠΕΔΟ, προπονητικό μεταγραφές άμεσα
+60 φέτος από τα ταλέντα.
Ντελιας, Τζίμας, Μεταπώληση Κουλιε, Κοταρσκι

Βασικά αυτό, και κατα προτίμηση το πρώτο ...
από perestroik4
Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Παιδες σας παρακαλώ, τετοιες ερωτήσεις στο ΤσατΓΤΠ ειναι σαν καποιος χωρίς πολλή κριτική ικανότητα να σας κανει μια σύνοψη για το τι υπάρχει στο ίντερνετ, δεν έχετε πολλές πιθανότητες να μάθετε κάτι καινούριο. Επίσης αν δεν υπάρχει κάτι σχετικό ακριβως στις λέξεις κλειδια, πολύ πιθάνο να φαντσιωθεί ...
από perestroik4
Τετ 16 Ιούλ 2025, 00:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Ντελιας Ζιβκο Ιβανουσετς θα κρυβουν τη μπάλα, Τσεντιρα μπροστα θα δαγκωνει

Ενα χαφ και να δέσει η άμυνα και εγώ είμαι κομπλέ :nairepaok:
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Η θρησκεία του που αναφέρεις τι σχέση έχει Unpsofable78 όπως και το "μπουλινγκ"? Κάποιος θα μπορουσε να πει οτι ειναι μετατόπιση ευθυνων και γκαςλαιτινγκ το μηνυμα σου, εχουμε τεταμενα νεύρα όλοι και καλό θα ηταν να προσέχουμε τι λέμε
Θα μου πείτε ότι αυτό φταίει για την πώληση; Προφανώς και όχι ...
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:01
Jump to forum
Jump to topic

Σαν δικηγορος και λογιστής ειναι μεγαλο το φορτο και δεν μπορώ να απανταω πανω απο μια φορα σε συνωμοσιολογους που πιστευουν οτι ο παίχτης εκδιωχνεται με το ζορι. Απαντησα ηδη πιο κατω απο εκει που παρεθεσες.
Δεν υπάρχει πουθενα στον πλανητη το δεν ανανεωνω για να πουλησω, το ανακαλύψατε στον ...
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Τι να σου εξηγήσω βρε, όταν εσύ δε μπορείς να πεις μία ιδέα έστω, σχετικά με το γιατί ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ αναπροσαρμογή;

ΒΡΕ

Εχω πει. Απλα δεν διάβασες και πρέπει να γραφω 5 φορες καθε πραγμα.
Υπαρχει ας πούμε η πιθανοτητα να καθυστερησε οπως ολα στον ΠΑΟΚ μέχρι που η πλευρα του παίχτη καταλαβε οτι ...
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας

εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά ...
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 Δεν έχω κανένα θέμα και δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει έτσι κ αλλίως αν κάποιος παίκτης ακολουθεί κάποια θρησκεία η όχι. Η ένσταση μου ήταν στο ότι ο Ντέλιας πιέζει να φύγει και στο αισχρό γκαςλαιτινγκ ότι να μωρε δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, πολλα τα λεφτά, μποούλιγκ, θρησκεια κτλ κτλ ...
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:56
Jump to forum
Jump to topic

@Kabamaru11 Δεν έχω κανένα θέμα και δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει έτσι κ αλλίως αν κάποιος παίκτης ακολουθεί κάποια θρησκεία η όχι. Η ένσταση μου ήταν στο ότι ο Ντέλιας πιέζει να φύγει και στο αισχρό γκαςλαιτινγκ ότι να μωρε δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, πολλα τα λεφτά, μποούλιγκ, θρησκεια κτλ ...
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Από PSYXRAS PAOK
⚽Παρόλο που τα ΜΜΕ παίζουν συγκλονιστικό ρόλο στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης, παρόλο που θα μας πούνε ότι ο παίκτης πιέζει να φύγει, η αλήθεια είναι αυτή:
👉Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είχε συμφωνήσει πέρσι το καλοκαίρι, να πάρει αύξηση απο το σύλλογο.
Απο τις 550 χιλιάδες, να πάει ...
από perestroik4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Προς το παρόν πάντως κάποιος εγραψε ότι το χαφ που εχει ονειρώξεις ο Ραζβαν ήταν ετοιμος να μπει αεροπλάνο αλλα θέλαμε να κάνουμε σκόντο και χάλασε, δε ξέρω αν είναι αλήθεια
από perestroik4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 16:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Από που προκύπτει ότι ο Κωνσταντέλιας δεν καιγόταν να φύγει ή τέλος πάντων δεν ήθελε να φύγει;

Από το ότι αν ήθελε θα πίεζε και θα τον έδινες γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή, του χρόνου μπαίνει στον τελευταιο χρόνο συμβόλαιου και θα έπαιρνες ελάχιστα λεφτά. Άλλο το ότι το σκεφτόταν να πάει ...
από perestroik4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:01
Jump to forum
Jump to topic

Στα βιντεάκια που είδα που ήταν εκτεταμένα απο αγώνες, ο παίκτης ειναι ταύρος, πρεσαρει, μπαινει με δυναμη στις φασεις, κατεβάζει μπάλες, καλό κεφάλι, καλός στα τετ α τετ, πολύ καλύτερος τεχνίτης απο Μπράντον και σια.

Έχει κανει μια χρονιά πολυβόλο Σεριε Β προπερσι και περσι παγκίτης με λίγο χρονο ...
από perestroik4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ επιμένω να αμφισβητώ το αν όλα έγιναν με εντολή του Ιβάν. Δεν μπορώ να πιστέψω με τίποτα και το έγραφα και χθες όταν γινόταν όλο αυτό, ότι ο Ιβάν είναι τόσο αφελής, τόσο χαζός για να κάνει το μεγαλύτερο λάθος του στην πιο κρίσιμη στιγμή για αυτόν αλλά και την ομάδα. Γι αυτό και περιμένω να ...