Αναζήτηση για περισσότερες από 1753 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγώ τρελαίνομαι που μερικοί αδυνατούν να καταλάβουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι όλες οι ενέργειες του νέου επίδοξου ηγέτη και του ΑΣ, δεν είναι ουσιαστικά εις βάρος του Σαββίδη, αλλά εις βάρος της ΠΑΕ και κυρίως του λαού του ΠΑΟΚ.

Με αυτές τις ενέργειες έχουν πυροδοτήσει τον μεγαλύτερο ...
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Καλά για να είμαστε δίκαιοι από πάρα πολλούς βγαίνει το κλίμα οτι αν αύριο το πρωί ερχόταν μια φορακλα και μια χαφαρα τότε όλα θα ήταν μέλι γάλα
Σαν να είναι το μοναδικό κριτήριο για να μετρήσουμε τον Ιβάν
από VfB v2
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:40
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Είναι λες και έχουμε βάλει το δίσκο σε λουπα και ΟΛΟΙ, από όλες τις πλευρές επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα.
Λες και πρόκειται να πείσει κάνεις κανέναν
από renegade
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ δύο ...
από tolis14
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:19
Jump to forum
Jump to topic

Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ ...
από CCCP
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...

Λαθος. Δεν αποκαλεσα ανρθωπους συνολικα ως λιγουρια. Την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ χαρακτηρησα ως "λιγουρα".

Οση κριτικη θελει μπορει να κανει καποιος για τον τροπο λειτουργια της ΠΑΕ ο οποιος ειναι γενικα γελειος οσο αφορα το αγωνιστικο και ...
από navigator11
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Ρε με τι περισσεια ευκολια αποκαλειτε τους αλλους λιγουρια...

"Λιγούρια".
"Τρύπιοι"
"Κακομαθημένοι έφηβοι που θέλουν μόνο μεταγραφές".
"Όχι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά πελάτες".
"Άνθρωποι χωρίς αξίες, ηθική και ιδανικά".
"Ουστ"

Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μόνο.

Ουστ είπε για εμένα ...
από Miles
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

sn0ufel4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:15 @CCCP μια βδομάδα εκτός για χαρακτηρισμό άλλων μελών
Μια βδομάδα ο ένας, έναν μήνα ο άλλος. Παιδιά, να συντονιστείτε...
από joshua
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Το εγραψα και πριν λιγο πιο χαλαρα με τη διαρκεια των μπαν.Καντε τα μεχρι τις 4 Αυγουστου να ειμαστε ολοι παροντες μηπως και εχουμε περισσοτερες πληροφοριες για να πλακωθουμε... :mrgreen:
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Ξελευθερία 4/8 για να σχολιάσουν άπαντες την συνέντευξη του ΑΣ :D
από magdy
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ ...
από jibbie
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

navi διοικητικα για πες μου τι εχουμε δει αυτα τα 5 χρονια που λες.

Ρε συ ας μην τα μηδενίζουμε όλα. Τι θα περίμενες να δεις διοικητικά; Προφανώς έχουν γίνει πολλά λάθη αλλά παρατημένη δεν την λες σε καμία περίπτωση διοικητικά την ΠΑΕ. Έβαλε CEO την CFO του πχ. Δεν ξέρω αν υπάρχει άνθρωπος σ ...
από icue
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Τάσσομαι και εγω στην αρση ολων των μπαν τουλαχιστον την μερα του αγωνα. Σαν τον Δεκαπενταυγουστο που δινουν πισω τις πινακιδες.
από Quefor
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Να πω κι εγώ τη μ@λ@κι@ μου επί του θέματος. Γενικά ο ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε ο Σαββίδης έχει μπει σε μια τάξη και μιλάμε για όλα τα τμήματα, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Τώρα οι απαιτήσεις για το αγωνιστικό είναι πολλές κι αυτό επειδή ο ίδιος τις δημιούργησε. Εμφανώς υπάρχουν πολλά θέματα για τα οποία ...