Αναζήτηση για περισσότερες από 1757 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Συγνωμη παιδια...αλλα για να φτασετε να μην φοβαστε την αλλαγη σελιδας, δουλεψε, μοχθησε, συγκρουσθηκε καποιος με ονοματεπωνυμο. Ιβαν Σαββιδης.
Γιατι για οσους ειναι παλιοτεροι (εικαζω και εσυ εισαι) οχι απλα φοβομασταν, τρεμαμε τις αλλαγες σελιδας που παρουσιαζονταν καθε 3 και λιγο και συνηθως ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
@joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
@joshua πάνω σε αυτό που παρέθεσες παραπάνω, απάντησε σήμερα η ΠΑΕ και λέει ότι σε 6 μήνες δε γίνεται αυτό. Άρα ή μας λέει ψέμματα η ΠΑΕ, ή ο ΑΣ δυσκολεύει την ΠΑΕ με κάθε τρόπο, έχοντας ως στόχο να πει, εγώ σε έθεσα ως βασικό χρηματοδότη για το γήπεδο (ΠΑΕ) κι εσύ δε μπορείς. Προχωρώ με Τέλη ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
) Ποιες είναι οι απαραίτητες βασικές προϋποθέσεις για την έκδοση εγγυητικής επιστολής;
Οι εγγυητικές επιστολές θα πρέπει να συνοδεύονται από σύμβαση, που αναφέρεται αναλυτικά στο έργο που πρόκειται να υλοποιηθεί, στο ακριβές κόστος του, στο ακριβές αντικείμενο εργασιών του, στην τμηματοποίηση ...
Οι εγγυητικές επιστολές θα πρέπει να συνοδεύονται από σύμβαση, που αναφέρεται αναλυτικά στο έργο που πρόκειται να υλοποιηθεί, στο ακριβές κόστος του, στο ακριβές αντικείμενο εργασιών του, στην τμηματοποίηση ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.
Αυτό είναι δική σου υπόθεση. Το πρωί άλλο αναλύαμε. Το αν μπορεί να βγει εγγυητική χωρίς άδεια. Που δεν μπορεί.
Θα δημιουργήσει ο ΑΣ δηλαδή ολόκληρη επιτροπή έργου για να ζητήσει proof of funds ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Και από που προκύπτει ότι το γήπεδο πρέπει να γίνει...εδω και τώρα....
Αφού είναι....θεματοφυλακες..και ξερουν ότι κάποια στιγμή τα γεωπολιτικά θα τελειωσουν γιατι δεν πάνε για διακοπές μαζί με την δικηγόρο αφού έτσι και αλλιώς....προτεραιότητα έχει ο Ιβάν....
Αφού είναι....θεματοφυλακες..και ξερουν ότι κάποια στιγμή τα γεωπολιτικά θα τελειωσουν γιατι δεν πάνε για διακοπές μαζί με την δικηγόρο αφού έτσι και αλλιώς....προτεραιότητα έχει ο Ιβάν....
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ενα τελευταιο θα πω γιατι εχω παρει εργολαβια το τοπικ και σιγουρα κουραζω οπως κουραζουμε ολοι μας. Το μονο που συνιστω ειναι να κανουμε λιγο υπομονη. Κατανοητα και με λογικες αφορμες ολα τα συναισθηματα αλλα οσο περναει ο καιρος θα μαθαινουμε πραγματα που θα μας κανουν πιο σοφους. Ας ριξουμε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως είναι τίποτα ο Μυστακίδης την στιγμή που μέσα σε ούτε δύο μήνες μας έχει κάνει γιαμπαλο; πως είναι δυνατόν ένα τίποτα να έχει βγάλει σε αντιπαράθεση τον ΑΣ και την ΠΑΕ; Πως γίνεται ένα τίποτα να φτιάχνει εταιρία ειδικού σκοπού και αύριο-μεθαύριο να πετάξει ένα αντίστοιχο μνημόνιο προς έγκριση ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντιστοιχα μπορω να σε ρωτησω διαβαζοντας την απαντηση του ΑΣ τι εμποδιζει τον Ιβαν να εμφανισει τις εγγυησεις σε 5 μηνες αντι σε 16? Μονο μην μου πει κανεις η κοστολογηση του εργου. Αυτο απλα δεν υπαρχει.Και επειδη στη ζωη μου εχω υπογραψει αρκετα μνημονια μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Λεγεται οτι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Νεα Τουμπα που δημιούργησε ο Τελης,ειναι Αρειανός με διαρκείας καθε χρόνο
Μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αν γνωριζει το προσωπο η εχει αρχισει το ραδιο αρβυλα εκατερωθεν;
Και ο Αρωνιαδης που εκτοξευσε τα media του ΠΑΟΚ ειναι αεχτσης και τωρα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε @aivas19 θες να με τρελάνεις; Είπαν ότι θα τις κάνουν συγκεκριμένες. Όπως είπα πριν αν αυτό γίνει 30/12 η ζητήσουν ξέρω γω ενέχυρο τις μετοχές του ΟΛΘ μαζί σου.
ΘΑ τις κανουν συγκεκριμενες. ΘΑ. Στο απροσδιοριστο μελλον. Ναι η οχι; Απο τον Μυστακιδη τι εγγυησεις ζητησαν; Γιατι δε ζητανε το ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ζητησαν αυτο ομως
Τι ζητησαν γιατι οσες φορες και αν το διαβαζω δεν βλεπω κατι αλλο. Ας το ξαναδουμε...
Για το λόγο αυτό, έχοντας πλήρη αίσθηση της ιστορικής ευθύνης, δίνουμε στον Ιβάν Σαββίδη το εύλογο χρονικό διάστημα έως 31/12/2025 να παρέχει τις απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην Τούμπα ιδανικά
Κανεις δεν το έχει επιβεβαιώσει αυτο
Ο Ιβάν για την Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε τα σχέδια και τις μελέτες; ο Τελης για Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε την εταιρία ειδικου σκοπού;
Ναι αλλα αν ο Τελης παει να χτισει τη Νεα Τουμπα και ο Ιβαν ειναι ιδιοκτητης της ΠΑΕ δε σημαινει ...