Αναζήτηση για περισσότερες από 1753 εγγραφές
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβάν για την Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε τα σχέδια και τις μελέτες; ο Τελης για Νέα Τούμπα δεν έφτιαξε την εταιρία ειδικου σκοπού;
Ναι αλλα αν ο Τελης παει να χτισει τη Νεα Τουμπα και ο Ιβαν ειναι ιδιοκτητης της ΠΑΕ δε σημαινει οτι η ομαδα θα παιζει εκει. Δεν καταλαβαινεις το προβλημα;
Αν ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Κατ' εμέ, από τη στιγμή που έχουμε δύο ξεκάθαρα διαφορετικά πράγματα, δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο.
Από τη μια, υπόγειες δοσοληψίες, απόκρυψη στοιχείων, απαράδεκτη συμπεριφορά, ανεύθυνη και προσβλητική προς όλους ( δε διαβάσαμε, δε μας το έδωσαν, είμαι διακοπές τώρα κλπ. ), προσπάθεια ...
Από τη μια, υπόγειες δοσοληψίες, απόκρυψη στοιχείων, απαράδεκτη συμπεριφορά, ανεύθυνη και προσβλητική προς όλους ( δε διαβάσαμε, δε μας το έδωσαν, είμαι διακοπές τώρα κλπ. ), προσπάθεια ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιάννη οι στιγμές είναι περίεργες. Όχι τέτοιου μεγέθους μπαν είναι η άποψη μου. Δυστυχώς με ευθύνη άλλων όλοι έχουμε ανεβάσει πίεση και παρασυρομαστε.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα.
Μου κρέμασε ο άλλος την ταμπέλα του πελάτη και ότι δεν με ενδιαφέρει στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ , αλλά ο sugar daddy.
Ο ΠΑΟΚ που εδώ και πέντε χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά . Που τόσα χρόνια τα ίδια γράφω, αλλά οκ.
Εγώ είμαι εδώ μέσα 18 χρόνια. Ξέρουν και οι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο aivas μπαναρίστηκε με συγκεκριμένη αιτιολογία.
Κάποιος με αποκάλεσε
Ρουφιάνο του κερατά
Καθίκι
Με έστειλε στο διάολο
και κάτι ακόμη
Και ακόμη ποσταρει!
Χθές κατά τις 11 το βράδυ.
Κακώς αλλα. Αυτό που είπες για την ΕΠΟ ήταν τελείως προκλητικο και άδικο για τον ΠΑΟΚ, μόνο οπαδοί αλλων ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακριβώς. Μόνο αλλοθρησκοι θα χρησιμοποιούσαν τέτοιο επιχείρημα. Μήπως τελικά σου την χάρισαν κι εσένα;
Για τον Aivas ο ένας μήνας μπαν ήταν τεράστια υπερβολή πάντως.
Για τον Aivas ο ένας μήνας μπαν ήταν τεράστια υπερβολή πάντως.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ εύκολο για κάποιους που θεωρούν ότι δεν έχει γίνει καμιά στιαπου, τίποτα το ανήθικο να κάνουν κήρυγμα για να μην υπάρχει διχασμός και να γράφουν κείμενα τα οποία ναι μεν δεν περιέχουν ύβρεις, αλλά είναι τόσο έξυπνα γραμμένα που δημιουργούν απίστευτο εκνευρισμό.
Έχω μπει πολλές φορές σε ...
Έχω μπει πολλές φορές σε ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα.
Μου κρέμασε ο άλλος την ταμπέλα του πελάτη και ότι δεν με ενδιαφέρει στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ , αλλά ο sugar daddy.
Ο ΠΑΟΚ που εδώ και πέντε χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά . Που τόσα χρόνια τα ίδια γράφω, αλλά οκ.
Εγώ είμαι εδώ μέσα 18 χρόνια. Ξέρουν και οι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμφανίστηκε ένας αόρατος "Θεσσαλονικεύς" και μας έκανε τριμπ@@@@λο με τις μεθόδους του 

- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
kos
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
Ο εργολάβος μήπως σε τάιζε και 13 χρόνια κιόλας; Μήπως και με επιπλέον μαύρα λεφτά;
Μήπως εσύ παρότι σου έχει εξηγηθεί τόσα χρόνια σπαθί, του υποσχεθηκες οκ θα τα βρούμε και πίσω από την πλάτη του συμφώνησες με έναν άλλο "τίμιο" εργολάβο;Μήπως τον φλομωσες και στο ψέμα; Μήπως δεν σεβαστηκες ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).
Τι εκανα με τους λαλιστατους ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κείμενο προέρχεται από τον Αντώνη Κλαδα. Οτι κι αν αυτό σημαίνει για την σημασία του και την βαρύτητα του λόγου του ,μιας και ο μεγάλος Μάκης Μανάβης πλέον δεν είναι έδω.
Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
Το τελευταίο που θα γράψω είναι αυτό μετά δεν θα ξανά ασχοληθώ. Και αυτό το κάνω γιατί κουραστικά να βλέπω και να διαβάσω ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω σε ολη αυτη την παραφιλολογια και τη δολοφονια χαρακτηρα που συντελειται αριστοτεχνικα, θα αντιπαραβαλλω την ιδια λογικη που εφαρμοζω για να βουλωνω τους σκωληκες (ή εστω, "βουλωνα" οταν ακομα ημουν νιος και ασχολιομουν να αποδομω τους δονκιχωτισμους τους).