Αναζήτηση για περισσότερες από 1707 εγγραφές

Return

από navigator11
Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Υπομονή έξτρα να μην κάνουν οι του ΑΣ, δε χρειάζεται να καταπιεστούν. Κρυφτούλι να σταματήσουν να παίζουν, διότι έχουν ήδη εκτεθεί και ξεφτιλιστεί. Εφόσον έχουν άντερα και ενδεχομένως έχουν κάνει την επιλογή τους (μπορεί να με κάνουν σε λίγες ώρες ρόμπα αλλά η αίσθησή μου εξ αρχής ήταν και συνεχίζει ...
από trouman
Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Αν παιχτεί κάτι βρώμικο πάντως, θα ήθελα πολύ να δω τον Σαββίδη ν φτιάχνει γήπεδο αλλού και μετά να παίζουν στην Τούμπα τα εγγόνια Κατσαρή Μυστακίδη.
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

trouman έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:25 Αν παιχτεί κάτι βρώμικο πάντως, θα ήθελα πολύ να δω τον Σαββίδη ν φτιάχνει γήπεδο αλλού και μετά να παίζουν στην Τούμπα τα εγγόνια Κατσαρή Μυστακίδη.
Μακάρι να μην ζήσουμε κάτι τέτοιο, γιατί θα αλλάξουν πολλοί όχι πόλη αλλά και ήπειρο.
από Montrealiotis
Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:17
Jump to forum
Jump to topic

Θα το κάνει στην θερμή. Εκει που πήρε τα στρέμματα για το προπονητικό. Και να συμφωνήσει ο ας με τον τέλη. Φτάνει με τις μαλακιες. Μέχρι και το ότι άργησε ο κουβεντιδης να μετακινήσει το κόμμα σχολίασες. Κρίμα.
από Montrealiotis
Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Τράβα ρε που θα πεις πουλο στον ευεργέτη του ΠΑΟΚ

Στο aye κάτι πάει αυτό.
από Montrealiotis
Δευ 28 Ιούλ 2025, 01:32
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς κακώς απάντησες. Ετσι κι αλλιώς σε πρόβατα στοχεύεις.
από Rexaris
Δευ 28 Ιούλ 2025, 02:12
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα θα διαφωνούμε μεταξύ μας βασιζόμενοι σε υποθέσεις; Αφού όλοι στην Τούμπα το θέλουμε το γήπεδο.

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω ακόμη τι περιείχε το μνημόνιο που υπογράφηκε μεταξύ ΑΣ και Μυστακίδη, ενώ το μνημόνιο μεταξύ ΑΣ και ΠΑΕ, το μάθαμε αμέσως μόλις τελείωσε η συνεδρίαση, όπως ήταν και το σωστό.
από astral
Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:01
Jump to forum
Jump to topic

Θυμίζουν τακτικές ομάδας αλήθειας και ελληνοκομματικου ξεκατινιασματος αυτά που διαβάζουμε στα σοσιαλ , τα σαητ και δυστυχώς από μερικούς τύπου Αye εδώ μέσα.

Αηδιαστική κατάσταση. Μεγάλος καημός να φύγει ο Ιβάν , να χάσει το λιμάνι (ή ότι άλλο λιγουρευεται η τοπική παρασιτική ολιγαρχία) και ο ΠΑΟΚ ...
από navigator11
Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:17
Jump to forum
Jump to topic

Θα το κάνει στην θερμή. Εκει που πήρε τα στρέμματα για το προπονητικό. Και να συμφωνήσει ο ας με τον τέλη. Φτάνει με τις μαλακιες. Μέχρι και το ότι άργησε ο κουβεντιδης να μετακινήσει το κόμμα σχολίασες. Κρίμα.

Φυσικά και το σχολίασα.
Άλλο 33 εκατομμύρια για μελέτες και άλλο 3.
Δηλαδή μέσα ...
από navigator11
Δευ 28 Ιούλ 2025, 07:21
Jump to forum
Jump to topic

Το μενου σημερα εχει.

ΑΣ συζηταει την προσφορα της ΠΑΕ για το γηπεδο. Η πλευρα Σαββιδη (δηλαδη η ΠΑΕ) περιμενει να δει εαν θα γινει αποδεκτη.

Απο την αλλη υπαρχει (?) ο Τελης Μυστακιδης ο οποιος δε ξερουμε αν εχει πει την τελευταια του λεξη. Περιμενουμε (εμεις γιατι ο ΑΣ δε ξερουμε) να δουμε ...
από eorptol1
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:04
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης ...
από tolis14
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:16
Jump to forum
Jump to topic

Ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πήρε την ΠΑΕ για να μπορεί να έχει το λιμάνι και τις λοιπές επενδύσεις αφενός και να μην ανοίγει ρουθούνι σε αυτές αφετέρου.

Ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ , θα πάρει την ΠΑΕ για τους ίδιους ακριβώς λόγους, μόνο που αντί για το λιμάνι μπορεί να είναι η Χ επένδυση ή ...
από trouman
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:26
Jump to forum
Jump to topic

Οι διαδικασίες για το γήπεδο είχαν πάρει μπρος, πριν την εμφάνιση Μυστακίδη, είχε αποφασιστεί να γίνουν αυτά που βλέπουμε και μάλλον για αυτό εμφανίστηκε ο Μυστακίδης. Όχι το ανάποδο.
από paok_athens_g4
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:31
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας μας μπορεί να κάνει κριτική στον Ιβάν, στον Λουτσεσκου, στον Ντελια...κ στο Θεό τον ίδιο
Αλλά το να μπαίνει ο κάθε τελευταίος εδω μέσα κ να γράφει τον πουλο έχει διαφορά...τέτοιες εκφράσεις στο σπιτάκι του
από Equalizer
Δευ 28 Ιούλ 2025, 08:32
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 ποια είναι η άποψη σου για την σταθερή, ξεκάθαρη και ευρέως αποδεκτή προϋπόθεση που έθεσε εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΣ ΠΑΟΚ λέγοντας (μέσες άκρες, δεν θυμάμαι τις ακριβείς λέξεις γιατί η δήλωση έγινε μεσημέρι και... κοιμόμουν) "πρώτα θα δούμε επί σειρά ετών έργα από κάποιον και μετά θα ...