Αναζήτηση για περισσότερες από 1707 εγγραφές

Return

από aivas19
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το βάζω εδώ με αφορμή το γηπεδικό:

Μητσοτάκης: “Η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό αποτελεί μια δίκαιη και αναλογική απόφαση, αντίστοιχη με εκείνες για ΟΑΚΑ και κλειστό Άνω Λιοσίων”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook το πρωί της Κυριακής (27/7), αναφέρθηκε στην παραχώρηση ...
από Мир
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:33
Jump to forum
Jump to topic

Άφαντος ο Μυστακιδης μέχρι στιγμής και τα παπαγαλάκια του σε σιγαση ή ετοιμάζει το μεγάλο μπαμ ή την έχει κάνει από την πίσω πόρτα.

Aς κάνουμε υπομονή μέχρι Δευτέρα βράδι για να δούμε την πραγματική στάση του ΑΣ.
Από κυβερνιτηκά μίντια η ανακοίνωση ότι θα αρχίσουν τελικά τα αργά για το λιμάνι ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ότι δεν έβαλε ποτέ κανείς
από eorptol1
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Διάβασα τις δηλώσεις κουβεντιδη στο κρατικό ραδιόφωνο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΟΥ ΗΣΑΐΑΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΠΉΡΕ ΕΝ ΛΕΥΚΏ ΕΞΟΥΣΙΟΔΌΤΗΣΗ Ο ΚΑΤΣΑΡΗΣ, ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΛΈΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΝΤΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΏΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ ΠΩΣ? όπως ...
από eorptol1
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

10000 % σωστος.
7 χρονια επενδυτης - 5 χρονια αυταρκεια και υπομονη.
Στα ποσα δηλαδη δικαιουμαστε να ζηταμε κατι; Στα 15-20; Ποσα;

Εκανες υπομονη περσι δηλαδη που πηρες πρωταθλημα;

Μιλάς για το πρωτάθλημα που ο προπονητής σου ήταν τόσο απελπισμένος από το ρόστερ που κόντεψε να κατέβει ...
από aivas19
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

10000 % σωστος.
7 χρονια επενδυτης - 5 χρονια αυταρκεια και υπομονη.
Στα ποσα δηλαδη δικαιουμαστε να ζηταμε κατι; Στα 15-20; Ποσα;

Εκανες υπομονη περσι δηλαδη που πηρες πρωταθλημα;

Μιλάς για το πρωτάθλημα που ο προπονητής σου ήταν τόσο απελπισμένος από το ρόστερ που κόντεψε να κατέβει ...
από eorptol1
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:54
Jump to forum
Jump to topic

Η συνέντευξη έχει δωθει ωστόσο δεν δημοσιεύθηκε ΠΟΤΕ.
Ο ΑΣ δεν θέλει να υπογράψει το μνημόνιο, το άφησε άλλωστε να εννοηθεί και ο Κουβεντιδης ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.
Ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ επιμένουν να πάνε αύριο στο ΔΣ για να διευκρινίσουν ότι απορίες υπάρχουν λογικά και με το ...
από eorptol1
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω το ελεεινό κρυφτούλι κατσαρη Ησαΐαδη δεν μιλάνε ακούνε αναβάλουν την απόφασηκαι δεν ενημερώνουν το ΔΣ
από eorptol1
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:59
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε έζησα τις καλλιτερες στιγμές στην Τούμπα και μας το χάρισαν ομάδα προπονητής σάββιδης και ο Μάκης Γκαγκατσης και τα 20000 πετσια
από tolis14
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Όταν παίρνουμε πρωτάθλημα: η ομάδα ήταν χάλια, ο Λουτσέσκου ήθελε να παραιτηθεί, παίζαμε με το Σταμάτα και τελικά πήραμε πρωτάθλημα γιατί εθυγραμμίστηκαν οι πλανήτες.

Όταν μας περνάει ο βαζελος 1 βαθμό και βγαίνει δεύτερος: έριξε χρήμα, πήρε παικταράδες και επιβραβεύτηκε η επένδυση του. Ένας βαθμός ...
από Montrealiotis
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Αφού το έγραψε και ο άλλος. Δεν ταιριάζει στην αισθητική μερικών ο Ρωσοπόντιος
από Equalizer
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Δεν είμαστε και δεν θέλουμε να είμαστε ενήμεροι για το τι ισχύει από Μυστακίδη και, προφανώς, κάποιους από τον ΑΣ

Παρακαλούμε θερμά ΜΗΝ διαδίδετε ή μην πιστεύετε "φήμες" καλοθελητων. Είναι το όχημα που χρησιμοποιούν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ για τον διχασμό.

Να μιλήσουν αρμοδιως οι αρμόδιοι

Μέχρι τότε οι φήμες ...
από george188
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Η συνέντευξη έχει δωθει ωστόσο δεν δημοσιεύθηκε ΠΟΤΕ.
Ο ΑΣ δεν θέλει να υπογράψει το μνημόνιο, το άφησε άλλωστε να εννοηθεί και ο Κουβεντιδης ότι κάτι περίεργο συμβαίνει.
Ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ επιμένουν να πάνε αύριο στο ΔΣ για να διευκρινίσουν ότι απορίες υπάρχουν λογικά και με το ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτό που λες ειναι χειρότερο για τον Ιβαν, σωστα?

Αν απευθύνεσαι σε μένα , δεν είμαι υπέρ ή κατά κάποιου, ούτε επιχειρηματολογώντας με βάση τι θα κάνει η δε θα κάνει στον ολθ. Τον σαββιδη τον στηρίζω με τον οβολό μου γιατί μου έδωσε χαρά 13 χρόνια. Ακόμη και η μπούκα στο ...
από Taseos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν είμαι σαββιδικος. Εγώ είμαι με τον ΠΑΟΚ. Και επειδή έχω ζήσει τον ΠΑΟΚ και προ Σαββιδη σκλαβωμένο απειλούμενο με τα χρέη του και να παίζεται μπάλα στο κεφάλι μου για μια ίντερσατ και ένα Ακροπόλ είμαι πολύ αμυντικός παίκτης πλέον μ. Χρειάστηκε μια τρόικα μια κατάρρευση της μεταπολίτευσης και ...