Αναζήτηση για περισσότερες από 1707 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Καποιοι συνεχιζετε και αναφερεστε στον Μυστακιδη σαν να ειναι φυτευτος αυτοφορακιας της νδουλας που παιρνει εντολες από το συστημα.Σταματηστε να βιάζετε την λογική.Αυτοι που παριστανουν τους πολιτικους,τούς εχει για να του δενουν τα κορδονια.
Μπρο οτι και να ισχυει αυτος δεν επικοινωνει ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγώ θα το πω και ας φάω ξανά κράξιμο. Να πάει να @###@ ο Μυστακιδης ειλικρινά. Εγώ διεργασίες για το γήπεδο πριν ξεκαθαρίσει σε ένα βαθμό η μελλοντική σχέση Ρωσίας- Ευρώπης δεν θα έκανα όσο καλές προθέσεις και αν έχει ο Ιβαν. Περιμένουμε τόσα χρόνια ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Το ρίσκο είναι μεγάλο ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι και; Παλι την κασετα εβαλες;Special 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:42 Εγώ ξέρω ότι το όπεν "γλείφει" όλη μέρα τα π@π@ρια του κούλη και νουδούλας και ότι έχει φουλ φιλοκυβερνητική ατζέντα. Βγες εσύ και πες ότι δεν είναι έτσι.
Δε βλεπω οπεν φιλε, εμπιστευομαι τη γνωμη σου
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ο μυστακιδης κατέθεσε μνημόνιο που δεν το ξέρει κανείς που παρά μόνο κατσαρης Ησαΐαδη και ο οπαδός από τον σύνδεσμο θύρα 4 αντε και ο καλαφάτης και της παε έχει γίνει γνωστό στους πάντες και περιμένετε να είναι καλλίτερο της παε και ας τα έδωσε όλα που ζητούσε ο ΑΣ? Ο μυστακιδης όταν βγει ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
Ο ΑΣ σήμερα δε θα υπογράψει το μνημόνιο αλλά θα το στείλει πίσω στην ΠΑΕ ζητώντας εγγυητικές και πιο ξεκάθαρα λόγια.
Ο ΑΣ συνεχίζει και μιλάει με τον Μυστακιδη. Χθες περιμέναμε την συνέντευξη Μυστακιδη που θα έδινε δήθεν απαντήσεις έτσι είπε η πλευρά του,αυτή ...
Ο ΑΣ σήμερα δε θα υπογράψει το μνημόνιο αλλά θα το στείλει πίσω στην ΠΑΕ ζητώντας εγγυητικές και πιο ξεκάθαρα λόγια.
Ο ΑΣ συνεχίζει και μιλάει με τον Μυστακιδη. Χθες περιμέναμε την συνέντευξη Μυστακιδη που θα έδινε δήθεν απαντήσεις έτσι είπε η πλευρά του,αυτή ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ συνεχίζει και μιλάει με τον Μυστακιδη. Χθες περιμέναμε την συνέντευξη Μυστακιδη που θα έδινε δήθεν απαντήσεις έτσι είπε η πλευρά του ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε είναι ρεαλιστικό να έχει η ΠΑΕ νταβατζη.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εν τω μεταξύ μιλάμε για τους τύπους, που εξουσιοδότησαν τον κυρ Θανάση να υπογράψει ό,τι γούσταρε με τον "όποιον άλλον ενδιαφερόμενο" και ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτσε να δούμε αν θα πουν και τίποτα στον κόσμο; Μπορεί να κρατήσουν μυστικό το ΔΣ. Το συνηθίζουν τελευταία…
Και ακόμα δεν έχει πάρει ο κόσμος το ΔΣ του ΑΣ με τις «ντοματες»….
Και ακόμα δεν έχει πάρει ο κόσμος το ΔΣ του ΑΣ με τις «ντοματες»….
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι ετσιSpecial 4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:42 Εγώ ξέρω ότι το όπεν "γλείφει" όλη μέρα τα π@π@ρια του κούλη και νουδούλας και ότι έχει φουλ φιλοκυβερνητική ατζέντα. Βγες εσύ και πες ότι δεν είναι έτσι.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Και γαμω τους Παοκτσηδες πάντως ο Τελης Ε;
Αν αθετηθεί η εν κρυπτω συμφωνία θα ζητήσει αποζημίωση ;
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά την Lucesku FC είμαστε και Savvidis FC, δυο μεροκάματα ρε αλήτες. 16ωρο που λέει και ο Άδωνις, εκτός αν παίζει συνιδιοκτησίαDamoN έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:46 Σαββιδολαγνοι είμαστε … επειδή λέμε τα αυτονόητα .
Σαββιδης fc … παρτα τωρα

- Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Απ όσο καταλαβα απο αυτα που ειπαν διαφοροι δημοσιογραφοι, θα ειναι παρόντες και Αναστασιάδης Φωτιάδης για ενα συγκεκριμενο χρονιο διαστημα για να δεχθουν ερωτήσεις. Επισης το άτυπο γραφείο τυπου θέτει ερωτήματα κατα ποσο θα υπάρχουν νομικες συνέπειες αν αθετήσει το ΔΣ του ΑΣ την υπογραφη που ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Και γαμω τους Παοκτσηδες πάντως ο Τελης Ε;
Ο Μυστακίδης, φίλε, ουδόλως εμένα με απασχολεί. Αν θεωρείται ο Σαββίδης στυγνός επιχειρηματίας και ... άνιωθος μετά από παραπάνω από μια ντουζίνα χρόνια στην ηγεσία του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ , για ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ και επαυξάνω navi.
Το σχόλιο για τον Τέλη πήγαινε στα παπαγαλάκια του, και εντός ΑΣ, που τον παρουσιάζουν ως παγκόσμιο αλλά και θεσαλονικευς Παοκτση που ήρθε να μας λευτερώσει από τον Ρώσο.
Το σχόλιο για τον Τέλη πήγαινε στα παπαγαλάκια του, και εντός ΑΣ, που τον παρουσιάζουν ως παγκόσμιο αλλά και θεσαλονικευς Παοκτση που ήρθε να μας λευτερώσει από τον Ρώσο.