Ούτε αυτοί έδωσαν απαντήσεις σχετικά με το τι περιλαμβάνει η «συμφωνία» με τον Μυστακίδη.
Την οποία έτρεξαν συντεταγμένα να στηρίξουν από το πρώτο δευτερόλεπτο, προφανώς προσυνεννοημένα.
Όλοι αυτοί που το παίζουν ΠΑΟΚαρχες (ΑΣ, Θ4) θα πουν ποτέ στο μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ, τι σκατα έχει γίνει;
ΥΓ ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1696 εγγραφές
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Τι απορια να χω οτι καναν τατσι μιτσι κοτσι Θ4 με τη ΝΔ; οχι φυσικα ρε φιλε. Ειναι ποτε δυνατον; Απορω ωρες ωρες.
Η "αμεση διαψευση" του μαξιμου μονο για καμια στημενη μπανανοφλουδα μου μοιαζει
Για την 4 και τη ΝΔ είπαμε όχι δεν είχαν σχέση.
Για κανένα άλλο τατσι Μιτσι κότσι είχες
τουλάχιστον ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταπτηστη ανακοίνωση η Θ4, χωρίς καν να ζητάνε συγνώμη και με ένα καράβι ψέμα περί κατασκευής γηπέδου εκτός Τούμπας για να δικαιολογισουν ότι "παρασύρθηκαν" το βράδυ αφού ξαφνικά μάθαμε όλοι ότι ο Κατσαρης κρυφά πήρε συγκαταθηση από ΔΣ; και έκανε απευθείας ανάθεση τη Τούμπα στον Τέλη γράφοντας στα ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μου θυμίζει ανακοίνωση του συγκεκριμένου συνδέσμου, όσο τουλάχιστον θυμάμαι.
Και όχι μόνο από το "τι" αλλά και το "πώς" του λόγου.
Έχουν αλλάξει άραγε τα πρόσωπα κι οι καταστάσεις εκεί μέσα; Ποιος ξέρει;
Στρουθοκάμηλος λίγο η κατάσταση... εγώ μια απογοήτευση την έχω ( για τη Θ4 ).
Υγ. Ο ...
Και όχι μόνο από το "τι" αλλά και το "πώς" του λόγου.
Έχουν αλλάξει άραγε τα πρόσωπα κι οι καταστάσεις εκεί μέσα; Ποιος ξέρει;
Στρουθοκάμηλος λίγο η κατάσταση... εγώ μια απογοήτευση την έχω ( για τη Θ4 ).
Υγ. Ο ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Διάβασα μόλις την "ανακοίνωση" της 4. "Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, οκ μας την είπατε πολλοί ότι τρέξαμε κατευθείαν να περιποιηθούμε το ριπαπά του Μυστακίδη, ας γράψουμε όσο πιο σύντομα και κομψά γίνεται ότι κάναμε μαλακία στο συγκεκριμένο θέμα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, να μάθει ο ΠΑΟΚτσής μήπως τυχόν ο ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Διάβασα μόλις την "ανακοίνωση" της 4. "Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, οκ μας την είπατε πολλοί ότι τρέξαμε κατευθείαν να περιποιηθούμε το ριπαπά του Μυστακίδη, ας γράψουμε όσο πιο σύντομα και κομψά γίνεται ότι κάναμε μαλακία στο συγκεκριμένο θέμα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, να μάθει ο ΠΑΟΚτσής μήπως τυχόν ο ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε Φιντέλ καταρχάς τα όσα έγραψα σε καμία περίπτωση δεν αφορούσαν κατι που ίσως είπες νωρίτερα - ειλικρινά δεν διάβασα κάτι
Όσα λεω παραπάνω είναι από όσα βλέπω ονλαιν δεξιά κι αριστερά
Σίγουρα πάντως κανείς δεν υπάρχει που να μπορεί να πει οτι δεν έβαλα εξ αρχής στόχο την ενότητα και τον ...
Όσα λεω παραπάνω είναι από όσα βλέπω ονλαιν δεξιά κι αριστερά
Σίγουρα πάντως κανείς δεν υπάρχει που να μπορεί να πει οτι δεν έβαλα εξ αρχής στόχο την ενότητα και τον ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
:opaokara:
Καταπτηστη ανακοίνωση η Θ4, χωρίς καν να ζητάνε συγνώμη και με ένα καράβι ψέμα περί κατασκευής γηπέδου εκτός Τούμπας για να δικαιολογισουν ότι "παρασύρθηκαν" το βράδυ αφού ξαφνικά μάθαμε όλοι ότι ο Κατσαρης κρυφά πήρε συγκαταθηση από ΔΣ; και έκανε απευθείας ανάθεση τη Τούμπα στον Τέλη ...
Καταπτηστη ανακοίνωση η Θ4, χωρίς καν να ζητάνε συγνώμη και με ένα καράβι ψέμα περί κατασκευής γηπέδου εκτός Τούμπας για να δικαιολογισουν ότι "παρασύρθηκαν" το βράδυ αφού ξαφνικά μάθαμε όλοι ότι ο Κατσαρης κρυφά πήρε συγκαταθηση από ΔΣ; και έκανε απευθείας ανάθεση τη Τούμπα στον Τέλη ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σενάριο να έχει ο Σαββίδης την ΠΑΕ και να χτίσει το γήπεδο ο Μυστακίδης δεν υπάρχει.
Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.
Όπως είναι ...
Ούτε μία στο εκατομμύριο.
Είναι ασύλληπτα προσβλητικό για τον Σαββίδη. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος με το ταμπεραμέντο του και ένας επιχειρηματίας του διαμετρήματός του να το δεχτεί.
Όπως είναι ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τα έφαγε όπως ο γουμενος το 1900000, του σσκπιγγιδη, ρε τι διαβάζουμε έβαλε εκατομμύρια και ρίχνουμε υπόνοιες ότι τσεπωνει τις πωλήσεις χαχαχαχα δεν παίζεστε μερικοί....
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
@astral Δεν ξερω που πηγανε ουτε θα κανω υποθεσεις γιατι αντιληφθηκα οτι ειναι λαθος τροπος, απλα με την δικια μου ποδοσφαιρικη λογικη δεν εγινε η επενδυση που επρεπε. Πχ αντι για Κολει πανε φερε με 3εκ εναν σχετικα μικρο και ταλαντουχο.Αν τον πιστευεις θα σου τα φερει πισω.
Άλλο δεν έγινε η ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιο σίριαλ ρε μαστορα που θα κάνεις και υποδείξεις.
Πολύ έπαρση έχετε, ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι.
Πολύ έπαρση έχετε, ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι.
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι ξεκίνησαν αλλά μεταλλάχτηκαν στη πορεία και ο δημοκράτης βγήκε νεοδημοκράτης.
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@astral Δεν ξερω που πηγανε ουτε θα κανω υποθεσεις γιατι αντιληφθηκα οτι ειναι λαθος τροπος, απλα με την δικια μου ποδοσφαιρικη λογικη δεν εγινε η επενδυση που επρεπε. Πχ αντι για Κολει πανε φερε με 3εκ εναν σχετικα μικρο και ταλαντουχο.Αν τον πιστευεις θα σου τα φερει πισω.
Άλλο δεν έγινε ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 01:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα μας λες οτι δεν υπαρχουν τροποι να δειξει τις προθεσεις του ο καθενας; Δηλαδη το ιδιο μπορει να δειξει ο Μυστακιδης και το ιδιο ο καθε τυχαιος; Αντιστρεφω το ερωτημα, αρα οκ αν μας αναλαβει καποιος και ειναι χειροτερος απο τον Ιβαν θα βγουν ολοι να ζητησουν συγγνωμη πχ;